Pes tahá za ostatními zvířaty, jak zvládnout poslušnost?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2015 19:21
bso8

XXX.XXX.202.2

Dobrý den chci se zeptat jak naučit psa, aby mě pořád netahal za jinými psy a ostatními zvířaty. On neni na ně zlý on jenom všechny psy a ovce atd. olizuje a vždycky mě z nimi táhne. Jednou třeba se chtěl seznámit s nějakým oříškem a ten ho rovnou kousl do čumáku a začal něj být zlý, tak se ptám jak ho naučit, aby poslechl a nešel za těmi psy a tak to dělá i u lidí, musí každého přivítat a hned za ním letí a když na něj volá tak mě ignoruje.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2015 19:30

bso8 napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat jak naučit psa, aby mě pořád netahal za jinými psy a ostatními zvířaty. On neni na ně zlý on jenom všechny psy a ovce atd. olizuje a vždycky mě z nimi táhne. Jednou třeba se chtěl seznámit s nějakým oříškem a ten ho rovnou kousl do čumáku a začal něj být zlý, tak se ptám jak ho naučit, aby poslechl a nešel za těmi psy a tak to dělá i u lidí, musí každého přivítat a hned za ním letí a když na něj volá tak mě ignoruje.

Kupte si knížku o výcvilu psů.

11.5.2015 20:28
davidka

XXX.XXX.212.160

Cvičte základní poslušnost a ovladatelnost.
Přece jste musela počítat s tím, že psa musíte vychovat, určitě jste si hodně dopředu načetla. Tak to použijte!

12.5.2015 07:52

Pohledejte ve starších diskuzích, je toho tam spousta.

Přidejte reakci

Přidat smajlík