Terkys
napsal(a):
Dobrý den, doma máme 9 letou labradorku. Před týdnem se jí odštípl kousíček ramenní chrupavky. Veterinář jí dal tablety na bolest. Tak jsme začali uvažovat o nějaké kloubní výživě. Jsou lepší tablety nebo sypký prášek do granulí? Máte nějakou zkušenost s dobrou značkou? Děkuji
Ja nevim, v ccasopisu PPČ byl clanek o této problematice a vlastne z nej plyne, ze jelikoz chrupavka nema cevni zasobeni nema sanci se do ni nic prepravit krevni cestou, takze pes muze snist pripravku milion a jsou to vlastne dle clanku i logiky pouze vyhozene penize
.Co nejvice prospiva je pohyb, nebo vpraveni pripravku primo do kloubniho pouzdra.Ale ja take do zradla obcas sypnu hydrolyzovany kolagen
Uživatel s deaktivovaným účtem
MSM od Nutri Horse.
Doplňky jsou jen doplňky.. musíme věřit, že pomáhají
Jinak určitě kloubní přípravky s MSM - tablety nebo prášek, to je jedno, podle toho, co vám bude jíst.
Já doporučuju Alavis - dobrý poměr cena / množství účinné látky
A hlavně udržovat nízkou váhu! Známe labradory
Přiměřený pohyb, dobré je plavání. Nepřetěžovat.
kobroor
napsal(a):
Doplňky jsou jen doplňky.. musíme věřit, že pomáhají
Jinak určitě kloubní přípravky s MSM - tablety nebo prášek, to je jedno, podle toho, co vám bude jíst.
Já doporučuju Alavis - dobrý poměr cena / množství účinné látky
A hlavně udržovat nízkou váhu! Známe labradory
Přiměřený pohyb, dobré je plavání. Nepřetěžovat.
Děkuji, na všechny se podívám :) Váhu má v normě, tam nebude problém :) Díky
Za mě taky jednoznačně sirup Aptus apto flex. Nejlépe vstřebatelná forma do psího organismu-tekutá.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.42.7
napsal(a):
Za mě taky jednoznačně sirup Aptus apto flex. Nejlépe vstřebatelná forma do psího organismu-tekutá.
Za mě taky jednoznačně sirup Apto-flex - zkoušela jsem všechno možný, ale tohle je jediný, co u nás opravdu funguje
A staršímu beaglovi, který už má prostě věkem bolavé nohy? Doporučila jsem tetě alavis, koupila ho a je s ním velmi spokojená, změna prý nastala téměř okamžitě, akorát cena není nic moc.
Ukázala jsem ji kde koupit čisté MSM na kila, kde denní dávka vyjde na necelou půlkorunu. Zkusit to můžou, ale byla to dobrá rada? Nebo k tomu ještě něco přidat?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.139.66
Štěndům a psům v růstu dávám Canosan a Drukal (Beaphar).
Dospělým psům a stařešinám dávám Alavis triple blend (pro koně)
A opravdu perfektní
mgtka
napsal(a):
A staršímu beaglovi, který už má prostě věkem bolavé nohy? Doporučila jsem tetě alavis, koupila ho a je s ním velmi spokojená, změna prý nastala téměř okamžitě, akorát cena není nic moc.
Ukázala jsem ji kde koupit čisté MSM na kila, kde denní dávka vyjde na necelou půlkorunu. Zkusit to můžou, ale byla to dobrá rada? Nebo k tomu ještě něco přidat?
Dávám čisté MSM a nemám jediný problém
Používám taky aptus plus vit C, ale začal jsem k němu přidávat alavis triple blend a přejdu na něj postupně úplně. Někde jsem se dočetl, že terapeutická dávka pro dospělého člověka glukosaminu sulfátu je 1500 mg denně, v aptusu je ho minimum, dosáhnu snad 1/10 potřebné dávky. Budu dodávat do alavisu kolagen, popřípadě ještě kys. hyaluronovou, vit. E.
Ale popravdě o účincích těchto přídavků nejsem moc přesvědčenej, snad u toho msm a glukosaminu nějaká účinnost bude, plus podpora vitamínů, ale jinak vážně nevím.