Přípravky na kloubní výživu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2015 20:08
Terkys

XXX.XXX.198.106

Dobrý den, doma máme 9 letou labradorku. Před týdnem se jí odštípl kousíček ramenní chrupavky. Veterinář jí dal tablety na bolest. Tak jsme začali uvažovat o nějaké kloubní výživě. Jsou lepší tablety nebo sypký prášek do granulí? Máte nějakou zkušenost s dobrou značkou? Děkuji

27.5.2015 21:12
Lexaurin

XXX.XXX.137.156

Terkys napsal(a):
Dobrý den, doma máme 9 letou labradorku. Před týdnem se jí odštípl kousíček ramenní chrupavky. Veterinář jí dal tablety na bolest. Tak jsme začali uvažovat o nějaké kloubní výživě. Jsou lepší tablety nebo sypký prášek do granulí? Máte nějakou zkušenost s dobrou značkou? Děkuji

Ja nevim, v ccasopisu PPČ byl clanek o této problematice a vlastne z nej plyne, ze jelikoz chrupavka nema cevni zasobeni nema sanci se do ni nic prepravit krevni cestou, takze pes muze snist pripravku milion a jsou to vlastne dle clanku i logiky pouze vyhozene penizesmajlík.Co nejvice prospiva je pohyb, nebo vpraveni pripravku primo do kloubniho pouzdra.Ale ja take do zradla obcas sypnu hydrolyzovany kolagensmajlík

27.5.2015 21:12
Lady Celtic

XXX.XXX.149.212

Sirup Aptus Apto-Flex...vyborna zalezitost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.5.2015 23:00

MSM od Nutri Horse.

28.5.2015 08:35
kobroor

XXX.XXX.41.2

Doplňky jsou jen doplňky.. musíme věřit, že pomáhají
Jinak určitě kloubní přípravky s MSM - tablety nebo prášek, to je jedno, podle toho, co vám bude jíst.
Já doporučuju Alavis - dobrý poměr cena / množství účinné látky
A hlavně udržovat nízkou váhu! Známe labradory
Přiměřený pohyb, dobré je plavání. Nepřetěžovat.

28.5.2015 09:11
Terkys

XXX.XXX.198.106

kobroor napsal(a):
Doplňky jsou jen doplňky.. musíme věřit, že pomáhají
Jinak určitě kloubní přípravky s MSM - tablety nebo prášek, to je jedno, podle toho, co vám bude jíst.
Já doporučuju Alavis - dobrý poměr cena / množství účinné látky
A hlavně udržovat nízkou váhu! Známe labradory
Přiměřený pohyb, dobré je plavání. Nepřetěžovat.

Děkuji, na všechny se podívám :) Váhu má v normě, tam nebude problém :) Díky

28.5.2015 11:52
inusanka

XXX.XXX.98.58

Já používám lidské doplňky, které větší lékárny prodávají s krátkým DMT za velmi hezké ceny. Jinak kolega zase želatinu, dříve běžně nožičky. Momentálně hodně krmíme krůtí chrupavky, to také nezaškodí.

28.5.2015 20:08

Za mě taky jednoznačně sirup Aptus apto flex. Nejlépe vstřebatelná forma do psího organismu-tekutá.

Neregistrovaný uživatel

28.5.2015 20:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Za mě taky jednoznačně sirup Aptus apto flex. Nejlépe vstřebatelná forma do psího organismu-tekutá.

Za mě taky jednoznačně sirup Apto-flex - zkoušela jsem všechno možný, ale tohle je jediný, co u nás opravdu funguje

28.5.2015 21:26
mgtka

XXX.XXX.92.148

A staršímu beaglovi, který už má prostě věkem bolavé nohy? Doporučila jsem tetě alavis, koupila ho a je s ním velmi spokojená, změna prý nastala téměř okamžitě, akorát cena není nic moc.
Ukázala jsem ji kde koupit čisté MSM na kila, kde denní dávka vyjde na necelou půlkorunu. Zkusit to můžou, ale byla to dobrá rada? Nebo k tomu ještě něco přidat?

Neregistrovaný uživatel

28.5.2015 22:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.66

Štěndům a psům v růstu dávám Canosan a Drukal (Beaphar).
Dospělým psům a stařešinám dávám Alavis triple blend (pro koně)

A opravdu perfektní

28.5.2015 23:48

mgtka napsal(a):
A staršímu beaglovi, který už má prostě věkem bolavé nohy? Doporučila jsem tetě alavis, koupila ho a je s ním velmi spokojená, změna prý nastala téměř okamžitě, akorát cena není nic moc.
Ukázala jsem ji kde koupit čisté MSM na kila, kde denní dávka vyjde na necelou půlkorunu. Zkusit to můžou, ale byla to dobrá rada? Nebo k tomu ještě něco přidat?

Dávám čisté MSM a nemám jediný problém

31.5.2015 17:25
garmia

XXX.XXX.34.242

Používám taky aptus plus vit C, ale začal jsem k němu přidávat alavis triple blend a přejdu na něj postupně úplně. Někde jsem se dočetl, že terapeutická dávka pro dospělého člověka glukosaminu sulfátu je 1500 mg denně, v aptusu je ho minimum, dosáhnu snad 1/10 potřebné dávky. Budu dodávat do alavisu kolagen, popřípadě ještě kys. hyaluronovou, vit. E.
Ale popravdě o účincích těchto přídavků nejsem moc přesvědčenej, snad u toho msm a glukosaminu nějaká účinnost bude, plus podpora vitamínů, ale jinak vážně nevím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík