Krmení granulemi pro jinou věkovou kategorii

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2015 09:02
Paprinka

XXX.XXX.28.23

Dobrý den, jsem fakt trubka :D mám doma 6 měsíční štěně buldoka, po dlouhém vybírání jsme se rozhodli změnit granule a koupit Wolfsblut. Tak jsem nadšeně koupila pytel pro štěňata,15kg ať to nekupuju furt (to mi vydrží tak 2-3 mesice), a teď doma koukám, že to je pro štěňata DO 6 měsíců. Vadí, když jim budu krmit mého psa, I když má 6 měsíců teď? Jestli ano, proč?
Pokud to není velký problém, ráda bych si je nechala, jestli ale ano, tak to vrátím nebo prodám dal... :(
Díky vsem.

29.5.2015 09:17
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Granule pro malá štěňata jsou výživnější, lépe se po nich přibírá. Ovšem pokud nemáte žádného tlouštíka, a má teprve 6 měsíců, tak bych to klidně dokrmila. Wolfsblut jsou dobré granule.

29.5.2015 09:20
Paprinka

XXX.XXX.28.23

No dokrmila... Já ho teď koupila, takže by jedl granule pro malá štěňata ve věku 6-8 měsíců :S ale je fakt, že byl vždycky na té hubenejsi straně spektra a není tlustý ani k tomu nemá sklony, takže jestli to je jediný důvod proč ne, tak by to snad nemuselo vadit... Spíš jestli mu nebude něco chybět ve složení?

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.5.2015 10:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

Paprinka, tak se podívej na analýzu na stránkách prodejce/dovozce/výrobce a porovnej hodnoty...

29.5.2015 10:09
Paprinka

XXX.XXX.28.23

Koukala jsem na to a liší se trochu (v řádu procent), ale právě tomu nerozumím natolik, abych dokázala vyhodnotit, jestli je tam málo něčeho nebo hodně něčeho jiného :S
Jako selským rozumem si myslím, že to nevadí, ale nerada bych něco pokazila v téhle rostoucí fázi a nesla si následky po zbytek života psa :).

29.5.2015 10:27
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Už jsme vám odpověděli, jak umíme.
jestli chcete fundovanější odpověď, napište dotaz výrobci na jejich stránkách.

29.5.2015 11:37
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Psovi to nijak neublíží, není co řešit!

29.5.2015 14:57
Clayton

XXX.XXX.104.9

Asi by vadilo, kdybyste koupila granule pro seniory nebo pro kastráty.Stěněcí granule jsou naopak velmi dobré, jsou výživnější.Opravdu se nemusíte ničeho bát, akorát musíte hlídat váhu psa.

29.5.2015 18:02
keira

XXX.XXX.106.7

Paprinka napsal(a):
Koukala jsem na to a liší se trochu (v řádu procent), ale právě tomu nerozumím natolik, abych dokázala vyhodnotit, jestli je tam málo něčeho nebo hodně něčeho jiného :S
Jako selským rozumem si myslím, že to nevadí, ale nerada bych něco pokazila v téhle rostoucí fázi a nesla si následky po zbytek života psa :).

Váš pes bude mít mnohem lepší výživu než většina dětí.

29.5.2015 18:04
Paprinka

XXX.XXX.28.23

Tak jo díky všem :) od zítra začnu přimíchávat se starou značkou a najedeme na tenhle pytel :) díky moc.

29.5.2015 19:12
nexxi

XXX.XXX.228.56

Tak když jsme pořizovali před patnácti lety prvního psa, tak nebyl trh s granulemi ještě takhle rozvinutý a bývaly většinou tři typy granulí - dospělí, staří psi a jedny granule které byly pro březí a kojící feny, štěnata a psy v zátěži..

Přidejte reakci

Přidat smajlík