Dobrý den, jsem fakt trubka :D mám doma 6 měsíční štěně buldoka, po dlouhém vybírání jsme se rozhodli změnit granule a koupit Wolfsblut. Tak jsem nadšeně koupila pytel pro štěňata,15kg ať to nekupuju furt (to mi vydrží tak 2-3 mesice), a teď doma koukám, že to je pro štěňata DO 6 měsíců. Vadí, když jim budu krmit mého psa, I když má 6 měsíců teď? Jestli ano, proč?
Pokud to není velký problém, ráda bych si je nechala, jestli ale ano, tak to vrátím nebo prodám dal... :(
Díky vsem.
No dokrmila... Já ho teď koupila, takže by jedl granule pro malá štěňata ve věku 6-8 měsíců :S ale je fakt, že byl vždycky na té hubenejsi straně spektra a není tlustý ani k tomu nemá sklony, takže jestli to je jediný důvod proč ne, tak by to snad nemuselo vadit... Spíš jestli mu nebude něco chybět ve složení?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Paprinka, tak se podívej na analýzu na stránkách prodejce/dovozce/výrobce a porovnej hodnoty...
Koukala jsem na to a liší se trochu (v řádu procent), ale právě tomu nerozumím natolik, abych dokázala vyhodnotit, jestli je tam málo něčeho nebo hodně něčeho jiného :S
Jako selským rozumem si myslím, že to nevadí, ale nerada bych něco pokazila v téhle rostoucí fázi a nesla si následky po zbytek života psa :).
Paprinka
napsal(a):
Koukala jsem na to a liší se trochu (v řádu procent), ale právě tomu nerozumím natolik, abych dokázala vyhodnotit, jestli je tam málo něčeho nebo hodně něčeho jiného :S
Jako selským rozumem si myslím, že to nevadí, ale nerada bych něco pokazila v téhle rostoucí fázi a nesla si následky po zbytek života psa :).
Váš pes bude mít mnohem lepší výživu než většina dětí.