Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2015 10:42
kobroor

XXX.XXX.41.2

Máte někdo tip na dobrou knihu o krmení přirozenou stravou (barf) - nejlépe od veterináře a v češtině? Ráda bych si přečetla i něco jiného než Katku Novosádovou a porovnala smajlík

29.5.2015 12:10
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Od veterináře? To těžko. Většina vetů doporučuje a často distribuuje jiný typ krmení.
Vet není výživový poradce. Stejně jako obvodní lékař.

29.5.2015 13:14
inusanka

XXX.XXX.98.58

Fakt je to zvláštní, ale někteří veterináři dokonce silně odpírají krmení mokrou stravou nebo BARF, chcete-li. Já jsem viděla pouze jednoho psa, kterého opravdu zničilo krmení a to bylo štěně bernardýna, jehož páníčkové do něj rvali tvaroh a vejce se skořápkou a kostní moučku pod tlakem.

29.5.2015 13:18
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Můj vet krmení syrovým masem a strouhanou zeleninou schvaluje. Dokonce sám takto krmí svoje psy a jednu kočku /nevím jestli zcela, nebo jen částečně/. Přesto v ordinaci nabízí a prodává granule.

29.5.2015 13:20
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Inusanka: pod tlakem? to jako že ho drželi a strkali mu to do huby násilím?
tak to je síla, chudák pejsek. Toho možná nezničilo krmení, ale ten stres, kterému byl denně vystaven.
Jinak rvát do psa kostní moučku mi nezní zrovna dvakrát zdravě. Když už tak kus masa i s kostí, ne?

29.5.2015 13:41
kobroor

XXX.XXX.41.2

joanne.s napsal(a):
Od veterináře? To těžko. Většina vetů doporučuje a často distribuuje jiný typ krmení.
Vet není výživový poradce. Stejně jako obvodní lékař.

Vím
Já sama o žádné nevím, tak to zkouším...
Máte někdo knihu o německých dogách od dr. Štourače? Zajímalo by mě, jestli je tam i pasáž o krmení přirozenou stravou, protože vím, že pan doktor je zastánce této stravy..

Přidejte reakci

Přidat smajlík