awake
napsal(a):
Máte o porodu alespoň nějaké informace od veterináře nebo něco načteno?
Přijde mi že vůbec nevíte co Vás čeká a co máte dělat. Raději si připravte telefon a případné "komplikace" řešte hned a s veterinářem.
Možna by to chtělo i krom kontaktu na veterinaře hlavně kontakt na chovatele fenky popřipadě nějakeho zkušeneho chovatele, poradce chovu, protože u porodu je potřeba hlavně klid a nezmatkovat a veterinař neni vždy kvalitni porodnik.
lussynka
napsal(a):
Mam nacteno nastudovano hodne a od vet..4stranky brozurku jak postupovat a jsem snim domluvena bydli od nas 4km mohu volat kdykoliv a to ze jsem nervozni je snad v celku normalni jev.
No narovinu, kdyby se jednalo o moji fenu, měla bych tedy objemnější literaturu než je 4-stránková brožurka (i když vím, že píšete, že jste studovala i jinde - z netu...?). Ale i tak Vám samozřejmě držím pěsti, ať vše dobře dopadne a pak dejte určo vědět!
Jezisi omlouvam se vy ste vseci vystudovani a vse vite na 100procent ja jsem sem psala abych se dozvedela neco vice ale ne aby tady nekdo delal ze sebe veterinare a vykladal mi ze nic nevim ze jsem neco zanedbala to jsem sliset nechtela a ona to vzvlasne aji ja a nato kdyby byl problem tak jsem v kontaktu s VETERINAREM takze radoby raditele kteri radi to co se sami docetli nepotrebuji.
Hlavne klid, vim ze se to dobře radi, ja nespala skoro tyden, protoze ta nase asi 4 dby dopredu delala ze rodi , taky jsem byla daleko nervoznejsi nez ona, a je pravda ze ten posledni den byly pohyby spis jen sem tam, pokud jste byli na sonu a stenici maji srdecni akci dobrou tak je to ok a fenule se chysta, ten vytok nam zacal 4 -5 dni pred porodem. Preju hodne stesti
lussynka
napsal(a):
Jezisi omlouvam se vy ste vseci vystudovani a vse vite na 100procent ja jsem sem psala abych se dozvedela neco vice ale ne aby tady nekdo delal ze sebe veterinare a vykladal mi ze nic nevim ze jsem neco zanedbala to jsem sliset nechtela a ona to vzvlasne aji ja a nato kdyby byl problem tak jsem v kontaktu s VETERINAREM takze radoby raditele kteri radi to co se sami docetli nepotrebuji.
Nechtěla jsem Vás urazit, pokud se tak stalo, tak mi to promiňte. Hlavně ale napište jaká je situace. Už jsou štěníci asi na světě, že?