Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2015 19:58
soki8

XXX.XXX.192.99

Dobrý den, chci se zeptat jake mate zkusenosti s granulemi josera. Nasemu psovi tedy moc chutnaji.

8.6.2015 20:31
sheepdog

XXX.XXX.131.110

Zkušenosti nemám, ale více o tomto krmivu je rozepsáno tady https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1270440/josera-prosim-o-kritiku-pana-milose.

8.6.2015 21:24
soki8

XXX.XXX.192.99

Dekuji.

8.6.2015 21:26
soki8

XXX.XXX.192.99

Psovi moc chutnaji takze u nich asi zustanem.

8.6.2015 21:44
sheepdog

XXX.XXX.131.110

Ne všecko co psovi chutná mu zároveň i svědčí.. A tyhle granule budou asi zrovna takový případ Zkusila bych poshánět pár vzorků kvalitnějších granulí s vyšším podílem masa a vyzkoušela, jestli mu nebudou chutnat některé z nich.

9.6.2015 09:01
Dasvo

XXX.XXX.83.28

soki8 napsal(a):
Psovi moc chutnaji takze u nich asi zustanem.

Vy vybíráte krmivo podle toho, jak psovi chutná? A děti krmíte taky výhradně zmrzlinou, hranolkama a jahodovýma knedlíkama? takhle přece vůbec nemůžete uvažovat! krmit psa šrotem pro prase jen proto, že "mu chutná"... Přečtěte si složení a uvědomte si, že máte masožravoušelmu, ne slepici!

9.6.2015 14:01
soki8

XXX.XXX.192.99

Ne takhle jsem to říct nechtela. Ano psovi chutnaji a ptala jsem se i odborníka na tyhle granule a řekl mi ze jsou dobré. A psa od slepice rozeznám tak blbá zas nejsem

9.6.2015 14:31
sheepdog

XXX.XXX.131.110

soki8 napsal(a):
Ne takhle jsem to říct nechtela. Ano psovi chutnaji a ptala jsem se i odborníka na tyhle granule a řekl mi ze jsou dobré. A psa od slepice rozeznám tak blbá zas nejsem

Jakého odborníka? Pokud myslíte veterináře, tak ti obvykle žádní odborníci na krmení nejsou, naopak sami doporučují obilné šroty s minimálním podílem masa jako je ProPlan, Royal Canin nebo Hills. Asi jediným veterinářem, kterému se dá říkat odborník na výživu psů je MVDr. Štourač a ten by vám tyto granule určitě nedoporučil. Stačí použít selský rozum. Pes je především masožravec a jeho strava by měla obsahovat cca 70% masa. V těchto granulích ho ale není ani polovina, převážnou část totiž tvoří kukuřice a rýže, které psu nedávají skoro nic. Takže ano, je to opravdu dobré krmení pro slepice, ale ne pro psy.

9.6.2015 14:51
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Soki8, složení Josery je opravdu příšerné. Opravdu jste to složení četla, vám nevadí že je to samé obilí, masa minimum?

Opravdové krmení pro slepice, podle složení.

Veterinář je asi takový odborník na žrádlo, jako obvoďák na zdravou lidskou stravu.

9.6.2015 20:05
soki8

XXX.XXX.192.99

A jake granule byste mi doporucili ? Uz jsme jich vyzkouseli nekolik např. : k9, brit, purina, nutram, eminent (z toho měl ale průjem), které byste doporucili nejvíc ? a nebo jakymi krmite vy? ja bych volila tu k9.

9.6.2015 20:15
vava69

XXX.XXX.98.20

Máte nějaký finanční limit? My krmíme TOTW. Dále se tu doporučují Brit Care, Acana, Orijin, ND, Nutra gold, Annamaet. Záleží na vás, jak můžete finančně a co bude vyhovovat psíkovi.

9.6.2015 20:40
elaphka

XXX.XXX.5.90

soki8 napsal(a):
A jake granule byste mi doporucili ? Uz jsme jich vyzkouseli nekolik např. : k9, brit, purina, nutram, eminent (z toho měl ale průjem), které byste doporucili nejvíc ? a nebo jakymi krmite vy? ja bych volila tu k9.

K9 je humus podobně jako Josera. Jaký máte finanční limit?

Jinak TOTW, Essentials, Purizon, Marp...

Přidejte reakci

Přidat smajlík