Zdravím, líbí se mi toto plemeno, teoreticky by jednou u mě bylo i v hledáčku (pokud nevyhraje zase nějaký náhodný ohaří mix:D:D) nicméně mě zaráží, kolik psů je na darování, i s papírama, mladých zvířat, když si vezmu, jak málo rozšířené toto plemeno je.. čím to je? má toto plemeno něco specifického za chování? máte někdo s tímto plemenem zkušenost?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neřekla bych že jich je nějak moc na darování, a jestli nějací tak si zřejmě majitelé neuvědomili že je to pracovní lovecký pes, který potřebuje práci ke svému životu, jinak se nudí a bude se chovat podle toho, to je myslím jediný problém.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Neřekla bych že jich je nějak moc na darování, a jestli nějací tak si zřejmě majitelé neuvědomili že je to pracovní lovecký pes, který potřebuje práci ke svému životu, jinak se nudí a bude se chovat podle toho, to je myslím jediný problém.
Já to brala spíš na poměr toho, že to není běžné plemeno, jako počet těch darovacíh, vždycky jeden dva jsou.. pokud je to u ohaře nebo ovčáka, tak je to dle mě jiné, neb to jsou plemena naprosto běžná..