Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2015 16:12
nexxi

XXX.XXX.228.56

Jak jsou na tom vaši psi v těchhle hicech s pitím? mě to moje zlobidlo štve, neb se jí moc pít nechce, přijdeme z venku, leží na linu, jazyk vyplazenej (bohužel tu je hic i v deset večer venku..) ale že by se šla sama napít, to nee. má dvě misky s vodou, trvale přístupné, umyté, voda čerstvá.. řeším to tak, že když vidím, že jí je horko, vezmu menší misku s vodou a dám jí do toho dva piškoty nalámané.. jak to máte vy?

14.6.2015 16:42
anonymx

XXX.XXX.134.249

Psiska maji vodu k dispozici a kdyz chteji tak se napiji. Proboha, tohle uz vazne prehanite.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.6.2015 16:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pes dobrovolně žízní fakt neumře. Klídek.

14.6.2015 16:49
Clayton

XXX.XXX.104.9

Můj pes taky nijak extrémně nepije.Párkrát za den smočí jazyk, aby neměl ''sucho v puse''.Hodně se napije jen po procházce a když padne tma.Stejně to ale nijak neřeším, vodu měním, má čisté misky, tak ať si pije jak chce, jeho věc.Když bude mít žízeň, napije se...

14.6.2015 20:16
conie

XXX.XXX.206.202

U psů v běžné zátěži pití neřeším, mají trvale čerstvou vodu v čistých miskách. Něco jiného je např. kojící fena, malé štěně do půl roku, pes v rekonvalescenci - tam je potřeba hlídat příjem tekutin, v případě potřeby doplnit studeným vývarem, případně (recept starého chovatele) do vody pár kapek maggi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík