Granule pro velké a obří plemena

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2015 19:24
aryry

XXX.XXX.10.10

Mám 2 tibetské dogy, psy,18 a 15 měsíců. Doporučíte mi jinou značku v podobné cenové relaci? teď krmíme Calibra Junior Large Breed... Děkuji smajlík

14.6.2015 21:36
katkaa1

XXX.XXX.234.133

Nepoznáte sa s inými chovateľmi ? Najlepšie je spýtať sa ostatných chovateľov vášho plemena s čím majú dobré skúsenosti.

14.6.2015 21:47
aryry

XXX.XXX.10.10

katkaa1 napsal(a):
Nepoznáte sa s inými chovateľmi ? Najlepšie je spýtať sa ostatných chovateľov vášho plemena s čím majú dobré skúsenosti.

Každý doporučí něco jiného...

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.6.2015 21:51
Uživatel s deaktivovaným účtem

aryry napsal(a):
Každý doporučí něco jiného...

V jaké cenové relaci?

14.6.2015 21:53
koňadra

XXX.XXX.128.31

... a o tom to přece je. Každý má zkušenosti s nějakou značkou a také každý pes je individuál, značku, kterou snese jeden pes, nemusí snášet druhý. Pokud se vám Calibra osvědčila, proč ji chcete měnit?

14.6.2015 22:05
koňadra

XXX.XXX.128.31

Naše doga vyrostla (dobře, má několikrát V1) na Happy dog Maxi Baby, později Maxi Junior. Granule, které zde každý pomluví. Začínala jsem na Orijen, Taste the of Wild vědoma si toho, že krmení pro obří plemeno je velmi důležité, ale po všem měla více či méně průjem a upřímně: moc s velkou chutí to tedy nežrala. Až Happy dog jí sedl. Přidávala jsem ještě Aptus Aptoflex, ale chondropraktika se musí přidávat snad u každého krmení, i když výrobci deklarují, že dané granule chondropraktika obsahují. Také dostávala 2x - 3x týdně maso. Cenová relace Happy dog 1100 Kč/15 kg.

14.6.2015 23:19
noemi

XXX.XXX.64.236

Zeptejte se tady: http://www.deutsche-dogge.cz/veterinarni-a-chovatelska-poradna/

MVDr. Štourač je uznávaný odborník nejen přes výživu velkých plemen - sám chová německé dogy.
Jeho informaci respektujte. Tady bohužel nikdy nevíte, jaký odborník je na druhé straně "drátu" a velmi často si příspěvky natolik odporují, že neznalý člověk má z toho ve výsledku spíše guláš.

15.6.2015 07:40
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Můj vet taky chová psy, celkem 4. A ačkoliv v ordinaci jsem viděla granule Hills, k dotazu mi řekl, že sám krmí syrovým masem plus postrouhaná syrová zelenina.

15.6.2015 10:28
inusanka

XXX.XXX.98.58

Leta máme NF, minulý pes měl v zimě metrák, takže na klouby záběr. Krmíme dělenou, jako hlavní maso s kostmi a přílohou, druhá granule. Používám Orijen, TOTW, Simpsons, Wolfsblut. Vše bezobilné řady. Po Orijen měla naše mladá průjem, takže jsme z repertoáru vyřadili.

Přidejte reakci

Přidat smajlík