Uživatel s deaktivovaným účtem

lev
napsal(a):
UK není tak daleko, aby se nedalo pro štěně dojet. Kromě toho tam mají letecká omezení pro psy.
Myslíte GB?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
vava69
napsal(a):
Ano, já taky myslím GB - přibližně Liverpool. Je to 2000 km tam a ještě zpět, takže to se mi zdá docela daleko. Asi bude nejlepší pro něj doletět a vzít na palubu. Měl by se vejít do 8 kg - snad.
Do těch 8 kg (někde je to dokonce jen 6kg) se musí vejít včetně přepravky.
Anglie není tak daleko aby se tam pro psa nedalo dojet. já tohle vážně nechápu - někdo chce oživit krev, koupit importa, pořídí zvíře za nezanedbatelnou cenu a má problém s tím dojet si pro něj patnást set kilometrů. Já jsem tolik jel na pitomé krytí! pro mně by bylo daleko důležitější pohodlí psa možnost zastavit mu skoro kdykoliv, kontrolovat ho a sledovat jak se cítí a co potřebuje. O co vám jde? Netroufáte si na tu cestu? nebo o peníze?
Dasvo
napsal(a):
Anglie není tak daleko aby se tam pro psa nedalo dojet. já tohle vážně nechápu - někdo chce oživit krev, koupit importa, pořídí zvíře za nezanedbatelnou cenu a má problém s tím dojet si pro něj patnást set kilometrů. Já jsem tolik jel na pitomé krytí! pro mně by bylo daleko důležitější pohodlí psa možnost zastavit mu skoro kdykoliv, kontrolovat ho a sledovat jak se cítí a co potřebuje. O co vám jde? Netroufáte si na tu cestu? nebo o peníze?
Ne každý je tak dobrý řidič, aby tu cestu dal. A ne každý má v rodině či okruhu známých někoho, kdo by měl tolik času aby si mohl udělat výlet. Myslím, že o prachy nepůjde, pokud chci šetřit, nebudu si pořizovat psa z Anglie. Já osobně bych si na takovouhle dálku autem fakt netroufla, navíc bych měla strach, že se mi auto někde cestou rozsype. Investuju prachy do psů, tak na nové auto nemám.
Takže zase někdo sežral všechnu moudrost svera
světa místo toho, aby poradil. Nemusím vám nic vysvětlovat, nicméně :1.pes není pro mě mě, je pro kamarádku že Slovenska
2.o peníze fakt nejde, kdyby ano, neberou si stěně ze země původu
3.stěně je někde u Liverpoolu, takže fakt dost daleko
4.poleti se na něj do Manchesteru podívat
5.pomáhám kamarádce a se psem budu kryt, pokud to dopadne.
Takže děkuji za analýzu a "naprosto přesný odhad " situace. Jestli se chcete s někým hádat, nemusíte zrovna na ifaune.
vava69
napsal(a):
Takže zase někdo sežral všechnu moudrost svera
světa místo toho, aby poradil. Nemusím vám nic vysvětlovat, nicméně :1.pes není pro mě mě, je pro kamarádku že Slovenska
2.o peníze fakt nejde, kdyby ano, neberou si stěně ze země původu
3.stěně je někde u Liverpoolu, takže fakt dost daleko
4.poleti se na něj do Manchesteru podívat
5.pomáhám kamarádce a se psem budu kryt, pokud to dopadne.
Takže děkuji za analýzu a "naprosto přesný odhad " situace. Jestli se chcete s někým hádat, nemusíte zrovna na ifaune.
Já se s Vámi v žádném případě a nehádám a ani nechci. Tenhle přístup ale opravdu ale nechápu. někomu není líto dát peníze za "stěně ze země původu", nemá problém se na něj jet podívat, ale má problém si pro něj dojet a radši (Vaším prostřednictvím) hledá způsob, jak ho dostat do republiky rizikovějším způsobem. Já prostě vnímám jako riziko že pes má jet sám několik set kilometrů. Vy to možná máte jinak.
Jestli se Vás můj komentář dotknul pak se Vám osobně omlouvám!nicméně prostě nenacházím vysvětlení proč nelze pro psa dojet osobně.
A netvrďte mi že někdo nemá " v rodině či okruhu známých někoho, kdo by měl tolik času aby si mohl udělat výlet". To je nesmysl! jde jen o to hledat.
Podívejte, jelikož se na psa poletí nejdřív podívat, možná to dopadne tak, že ho tím letadlem i přivezou. Času a možností maji dost. Taktéž financí. Jen jsem hledala někoho, kdo má zkušenosti se slušnou a spolehlivou firmou. Těm, kdo poradili, děkuji. Oceňuji vaši starost o štěně
, ale v podstatě je to dnes už vyřešené.