Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2015 11:08
kmichaal

XXX.XXX.243.246

Vaše názory?

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.7.2015 11:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tahání peněz z naivních až hloupých lidí... Pes se napije v přírodě z čehokoliv a ve zdraví to přežije. Nedělejte ze psů choulostivé květinky.

1.7.2015 11:44
Iliena

XXX.XXX.22.10

Můžu se zeptat co to má být?

1.7.2015 12:14
Šarina

XXX.XXX.231.146

Jsem si to vygúglila... panebože, už se nedivím ničemu. To JE ale kravina...

http://fookywater.cz/produkt/

1.7.2015 12:35
noemi

XXX.XXX.64.236

Taky přidávám odkaz - http://fookywater.cz/
A klepu si zároveň na čelo ...mám společenské plemeno, které má nejraději přírodní bahenní zábaly a pramenitou horskou vodu a myslím, že se psem v této reklamě by měnit určitě fenka nechtěla .

1.7.2015 12:52
Iliena

XXX.XXX.22.10

No teda . Ja akorát včera kupovala cestovní láhev na vodu, protože i když chodime na prochajdu navečer je stejně dost teplo a štěndo má brzy žízeň. Ale nenapadlo mě, že prodávají vyloženě "psí" vodu . Asi se ji budu muset omluvit, že ji dávám obyčejnou kohoutkovou

1.7.2015 15:33
milannn

XXX.XXX.90.222

Podával jsem dřív Evian, tomu nějaká fookywater nemůže konkurovat...

1.7.2015 15:57
mishule

XXX.XXX.99.26

No, sice s sebou na výlety tahám skládací misku na vodu, ale vždy psovi naleju ze své flašky, oba pijem to samé

Ale tohle je, prosím pěkně, kravina největšího kalibru.

4.7.2015 09:20
kmichaal

XXX.XXX.35.136

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tahání peněz z naivních až hloupých lidí... Pes se napije v přírodě z čehokoliv a ve zdraví to přežije. Nedělejte ze psů choulostivé květinky.

Přesně TOHLE jsem chtěl slyšet!

4.7.2015 09:26
kmichaal

XXX.XXX.35.136

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Děkuji zdravým a střízlivým lidem za zdravé a střízlivé názory. Taky mi to přijde ujeté. Ptal jsem se proto, že mám ve svém okolí pár lidí, kteří se mohou zbláznit z toho, jaká že je "voda pro psy" převratná myšlenka. Rádobypodnikatelé už nevědí, jaký artikl by vymysleli, tak vymýšlí blbosti. Ono už je to takové samo o sobě jaksi proti psí podstatě. Bez chlemtání vody z rybníka či kaluže v nestřeženém okamžiku na procházce by pes snad ani nebyl psem .

Přidejte reakci

Přidat smajlík