Kavalír King Charles španěl

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2015 15:17
mickeymouse

XXX.XXX.109.23

Jaké máte zkušenosti s tímto plemenem? Děkuji za odpověď.

1.7.2015 16:55
anonymx

XXX.XXX.130.43

Skvele, super sportovni pes i gaucovy povalec.

2.7.2015 11:27
tapina

XXX.XXX.211.1

Milý, bezelstný, přizpůsobivý, veselý, kontaktní s lidmi i zvířaty, citlivý, není moc ostražitý. Středně náročná péče o srst, je potřeba občas ošetřit uši. Slzící oči. Jinak dobré zdraví.

Doporučila bych bez obav jako ideálního psa starším lidem nebo lidem s pohybovým hendikepem. I když je to i skvělý pes i v rodině s dětmi nebo ve smečce s dalšími u mladého aktivního páru.

Hodně blízce jich znám/znala jsem tedy jen pět, tak to nemusí být relevantní...

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.7.2015 12:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

tapina napsal(a):
Milý, bezelstný, přizpůsobivý, veselý, kontaktní s lidmi i zvířaty, citlivý, není moc ostražitý. Středně náročná péče o srst, je potřeba občas ošetřit uši. Slzící oči. Jinak dobré zdraví.

Doporučila bych bez obav jako ideálního psa starším lidem nebo lidem s pohybovým hendikepem. I když je to i skvělý pes i v rodině s dětmi nebo ve smečce s dalšími u mladého aktivního páru.

Hodně blízce jich znám/znala jsem tedy jen pět, tak to nemusí být relevantní...

Odchàzejí často na ledviny a srdíčko, takže určitě po vyšetřených rodičích.

2.7.2015 13:42
mgtka

XXX.XXX.22.92

Mám dvě čtyřleté slečny a jsou obě úžasné, i když je povahově každá jiná, tak jsou zlaté. Vyšetřené máme zatím jen srdce, zbytek absolvujeme letošní podzim, ale jediné výdaje navíc za veterináře byly, když nám je někdo otrávil...
Zlaté zvířata, za mně do bytu, k líným i aktivním lidem, přizpůsobí se. Jediné co je na pytel je donekonečné rozčesávání uší:) ale určitě na to neumřu.

2.7.2015 16:20
Markéta80

XXX.XXX.219.253

Jen ty nejlepší jen teda jako hlídač asi nic moc. Ale tenkrát jsme chtěli psa vhodného k dítěti a to bylo fajn a pak problém línání ale povahově ideální

Přidejte reakci

Přidat smajlík