Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2015 13:46
mishule

XXX.XXX.99.26

Zdravím,

už delší dobu si říkám, že sem nadhodím takové volnější téma, jedno, co se netýká problému.

Osobně opravdu miluju knížky, tudíž je logické, že vyhledávám ty o psech. Nemyslím teď výcvikové a knížky s radami (těch mám doma dostatečně), ale myslím příběhové knihy.

Osobně jsem si zamilovala Psí poslání a Psí cestu (opravdu doporučuji!), teď jsem si koupila knížku Nejlepší psí příběhy, a proto by mě zajímalo, zda máte nějaký tip na další pěkné čtení.

10.7.2015 13:58
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

mishule napsal(a):
Zdravím,

už delší dobu si říkám, že sem nadhodím takové volnější téma, jedno, co se netýká problému.

Osobně opravdu miluju knížky, tudíž je logické, že vyhledávám ty o psech. Nemyslím teď výcvikové a knížky s radami (těch mám doma dostatečně), ale myslím příběhové knihy.

Osobně jsem si zamilovala Psí poslání a Psí cestu (opravdu doporučuji!), teď jsem si koupila knížku Nejlepší psí příběhy, a proto by mě zajímalo, zda máte nějaký tip na další pěkné čtení.

Od veterináře Jamese Heriotta- Psí historky- ale všechny jeho příběhy i ty nepsí doporučuji ! smajlík

10.7.2015 14:04
mishule

XXX.XXX.99.26

Lexaurin napsal(a):
Od veterináře Jamese Heriotta- Psí historky- ale všechny jeho příběhy i ty nepsí doporučuji ! smajlík

Právě jsem na něj koukala, četla jsem od něj zatím jen pár povídek, ale i přes to můžu říct, že to byl je jen pan Veterinář s velkým V, ale také neuvěřitelný člověk a spisovatel!

Určitě si od něj seženu víc věcí. Díky. :).

10.7.2015 16:42
anonymx

XXX.XXX.133.69

Frybova- Robin.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.7.2015 17:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

J. Herriot je skvělej a Robin od Frýbové taky. Četla jsem ho asi před pěti lety a teď jste mi ho připomněli, musím se po něm v knihovně zas kouknout :).

10.7.2015 17:46
Šarina

XXX.XXX.231.146

Já měla Robina v ruce náhodou předevčírem, po letech a smála jsem se, ani jsem ho nemusela otevřít...

11.7.2015 10:34
knedlyk

XXX.XXX.230.61

Jako malé se mi moc líbila knížka Můj kamarád Shiloh (je to normální beletrie pro děti, nejsou to opravdické příběhy), pořád jsem doufala, že se mi něco podobného přihodí smajlík.

11.7.2015 21:56
HANELE77

XXX.XXX.0.78

Dobré je i pokračování "Robina", myslím se to jmenuje Robin Druhý a jeho rodina..
I když prvnímu dílu se to nevyrovná..

Přidejte reakci

Přidat smajlík