Ahoj, mám dotaz. Má tu někdo z vás CC? Našemu miminku se teď stáhli uši nějak dozadu. Narovnají se mu sami?
canoula
napsal(a):
Ahoj, mám dotaz. Má tu někdo z vás CC? Našemu miminku se teď stáhli uši nějak dozadu. Narovnají se mu sami?
Dobrý den, já mám CC a prvně se musím zeptat - opravdu máte CC? Na fotce to moc nevypadá, nechci se Vás dotknout... Co se týče uší, jdou lepit tak, aby se podpořil požadovaný tvar, ale to by chtělo, aby vám ukázal ideálně chovatel. Má to ale ještě čas, vypadá to na hodně malé mimino a hlavně, jedna a zvlášť méně kvalitní fotografie je málo k posouzení...
Uživatel s deaktivovaným účtem
hillary
napsal(a):
Dobrý den, já mám CC a prvně se musím zeptat - opravdu máte CC? Na fotce to moc nevypadá, nechci se Vás dotknout... Co se týče uší, jdou lepit tak, aby se podpořil požadovaný tvar, ale to by chtělo, aby vám ukázal ideálně chovatel. Má to ale ještě čas, vypadá to na hodně malé mimino a hlavně, jedna a zvlášť méně kvalitní fotografie je málo k posouzení...
Přesně mě to s tím původem napadlo taky, evidentně bezpůvodový pes.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.42.7
canoula
napsal(a):
Mě podle tvaru hlavy i výrazu příjde jakto šmrncnutý AST nebo pitbullem, a tomu by odpovídalo i to skládání uší dozadu.
canoula
napsal(a):
Asi vás zklamu, pejsek je s PP, má 11 týdnů. Nežiju v Česku, je ze zahraniční. Komunikace s chovatelkou je téměř nulová, proto jsem si řekla, zda někdo nemá zkušenosti co s tím.
To není o, zklamání", ona fotka právě může mást, proto jsem se raději zeptala.;) Vypadá opravdu drobně a má hodně výrazné žíhání, tady u CC ne úplně časté.;) Nemáte další fotografie? Zkuste se přidat na FB do skupiny Cane corso, kde jsou i chovatelé a určitě poradí.;) Já osobně bych ještě počkala, je to fakt miminko. Chcete vystavovat? Pokud ne, tak bych to neřešila asi vůbec. Ale jinak to lepení, ideál oslovit chovatele (co majitel otce?) a dodávat vitamíny, vápník, atd...