Mini Baby Junior Happy dog- prosba

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2015 15:07
Persefona

XXX.XXX.174.210

Zdravím, vím, že tady na Happy dog nejsou moc dobré recenze, ale nyní na jejich stránkách píšou, že je tam jsou bezlepkové přísady.
Kompletní krmivo pro štěňata a mladé psy malých plemen do 10 kg dospělé hmotnosti.
Od 4. týdne života do ukončeného 12. měsíce.

Mini Baby & Junior – Optimálně složené štěněcí krmivo je nejlepším základem pro zdravý vývoj! Mini Baby & Junior obsahuje vysoce kvalitní drůbeží a lososí maso, jakož i vzácné novozélandské mušle v receptuře s obsahem 29 % proteinů (bílkovin), jak doporučují veterináři. Výborně se hodí k bezproblémovému a šetrnému krmení také citlivých štěňat všech malých plemen do 10 kg dospělé hmotnosti od 4. týdne života. Mezi 9. a 12. měsícem života se postupně přechází na vhodný produkt z řady Happy Dog Supreme Adult Mini. Toto pestré a vyvážené kompletní štěněčí krmivo s jedinečným konceptem Happy Dog Natural Life Concept spolehlivě předchází projevům nedostatku živin.

Složení: drůbeží protein* (26,5%), kukuřičná mouka, rýžová mouka, drůbeží tuk, lososová moučka (5%), bramborový protein*, brambory*, celulóza*, cukrovarské řízky (zbavené cukru)*, slunečnicový olej, jablečná matolina* (0,6%), vejce*, řepkový olej, chlorid sodný, droždí*, chlorid draselný, mořské řasy* (0,15%), lněné semínko (0,15%), droždí (extrahované)*, ostropestřec mariánský, artyčok, pampeliška, zázvor, list břízy, kopřiva, heřmánek, koriandr, rozmarýn, šalvěj, kořen lékořice, tymián, maso mořských mušlí* (0,01%), (sušené bylinky celkem: 0,14 %). (* sušený, * sušený, částečně hydrolyzovaný)

Analytické složky:
Hrubý protein 29,0 %
Hrubý tuk 16,0 %
Hrubá vláknina 3,0 %
Hrubý popel 6,5 %
Vápník 1,4 %
Fosfor 1,0%
Sodík 0,4 %
Omega-6 mastné kyseliny 3,0%
Omega-3 mastné kyseliny 0,4 %

Doplňkové látky:
Vitaminy/kg:
Vitamin A (E672) 12000 m.j.
Vitamin D3 (E671) 1200 m.j.
Vitamin E (all-rac-alfa-tokoferol acetát 3a700) 75 mg
Vitamin B1 (thiamin nitrát) 4 mg
Vitamin B2 (riboflavin) 6 mg
Vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid 3a831) 4 mg
D (+) Biotin 575 mcg
Pantothenát vápenatý 10 mg
Niacin 40 mg
Vitamin B12 70 mcg
Cholinchlorid 60 mg

Stopové prvky/kg:
Železo (E1, síran železnatý monohydrát) 105 mg
Měď (E4, síran měďnatý pentahydrát) 10 mg
Zinek (E6, oxid zinečnatý, chelát zinku a aminokyselin n-hydrát) 125 mg
Mangan (E5, oxid manganatý) 25 mg
Jód (E2, jodičnan vápenatý bezvodý) 2 mg
Selen (E8, seleničitan sodný) 0,15 mg

Antioxidanty: silné přírodní extrakty s vysokým obsahem tokoferolu.

Je to v pořádku? Koupila jsem i Essentials, ale ty nevím proč odmítají a miska (jinak vyluxovaná) je plná celý den...
Děkuji.

20.7.2015 15:20
Clayton

XXX.XXX.104.9

Na prvním místě drůbeží protein, no, představuju si pod tím různé věci... Hned na druhém místě kukuřičná moučka... To opravdu není dobré krmení, zvlášť pro štěně.

20.7.2015 16:29
koňadra

XXX.XXX.128.31

Plno lidí Happy dog odsuzuje a přitom s ním nekrmí. Ale kritériem pravdy je praxe. Krmím Happy dogem asi 6 let - od malých psů po obří a žerou to všichni. Nejspíš si řeknete, že jim nic jiného nezbývá. Ale zkoušela jsem různá krmiva - s většími, či menšími úspěchy, a to i Orijen, Brit (samý průjem), Taste... Definitivně mě přesvědčila naše doga. Byli jsme si vědomi toho, že výživa takového psa je náročná, nešetřili jsme a nakoupili pro štěně postupně Orijen, Taste, Acanu... no žrala to všechno, ale s nijak velkým zájmem a po Orijenu měla spíš i průjem. Za to když jsem šla krmit ostatní psy "obyčejným" Happy Dogem, strkala hlavu do kýble a žrala by jak divá. Tak jsme koupili Happy dog pro štěňata obřích plemen a na tom vyrostla. Asi dobře, má několikrát V1. Ale dodávali jsme Aptus Aptoflex (ale to se asi u takových psů musí dávat ke každým granulím). Dnes žere nadále HD, jako všichni ostatní naši psi, ale musím říct, že psům dáváme i maso (podle možností 2x - 4x týdně). Takže tady mohou všichni odsuzovat, co chtějí, já na HD nedám dopustit. Ostatně krmí s ním i policie a vojsko - asi vědí proč.

20.7.2015 16:51
loolucy

XXX.XXX.60.30

Já jsem proti tomu, dostali jsme od chovatele spolu se štěňátkem. Bobky mělo řídký a o nadýmání ani nemluvě. Za tu cenu se dají sehnat i lepší

20.7.2015 17:03
koňadra

XXX.XXX.128.31

A o tom to je. Co sedne jednomu psovi, nemusí sednout druhému. Plno lidí také krmí např. Orijenem, je to určitě kvalitní krmivo, ale mým psům prostě nesedne. Každý musí vyzkoušet sám.

20.7.2015 17:11
Persefona

XXX.XXX.174.210

Právě,...já jsem krmila Belcandem, bez problémů, až na srst...takže jsem chtěla přilepšit tím Essent., a protože jsem HD kupovala vločky pro štěně, přibrala jsem ještě i granulky, no uvidím, vyzkouším, popřípadě věnuju nějakým týraným pejskům...

20.7.2015 17:17
loolucy

XXX.XXX.60.30

Persefona napsal(a):
Právě,...já jsem krmila Belcandem, bez problémů, až na srst...takže jsem chtěla přilepšit tím Essent., a protože jsem HD kupovala vločky pro štěně, přibrala jsem ještě i granulky, no uvidím, vyzkouším, popřípadě věnuju nějakým týraným pejskům...

Jasný, určitě vyzkoušejte Každému sedne něco jiného, ale třeba budou ideální :).

20.7.2015 17:24
Clayton

XXX.XXX.104.9

koňadra napsal(a):
Plno lidí Happy dog odsuzuje a přitom s ním nekrmí. Ale kritériem pravdy je praxe. Krmím Happy dogem asi 6 let - od malých psů po obří a žerou to všichni. Nejspíš si řeknete, že jim nic jiného nezbývá. Ale zkoušela jsem různá krmiva - s většími, či menšími úspěchy, a to i Orijen, Brit (samý průjem), Taste... Definitivně mě přesvědčila naše doga. Byli jsme si vědomi toho, že výživa takového psa je náročná, nešetřili jsme a nakoupili pro štěně postupně Orijen, Taste, Acanu... no žrala to všechno, ale s nijak velkým zájmem a po Orijenu měla spíš i průjem. Za to když jsem šla krmit ostatní psy "obyčejným" Happy Dogem, strkala hlavu do kýble a žrala by jak divá. Tak jsme koupili Happy dog pro štěňata obřích plemen a na tom vyrostla. Asi dobře, má několikrát V1. Ale dodávali jsme Aptus Aptoflex (ale to se asi u takových psů musí dávat ke každým granulím). Dnes žere nadále HD, jako všichni ostatní naši psi, ale musím říct, že psům dáváme i maso (podle možností 2x - 4x týdně). Takže tady mohou všichni odsuzovat, co chtějí, já na HD nedám dopustit. Ostatně krmí s ním i policie a vojsko - asi vědí proč.

Policie a vojsko krmí zátěžovou Acanou.Teda nevím jistě, jestli vojsko, ale policejní psovodi a vězeňská služba určitě.Ale třeba to střídají...

Přidejte reakci

Přidat smajlík