Jak psa naučit čurat ven

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2015 13:08
Badyx

XXX.XXX.243.170

Dobrý den, máme yorkšírský terier, jsou mu 4 měsíce, chodíme s ní každou hodinu ven a ona se tam skoro ještě nikdy nevyčurala ani nevykakala.Jak byla ještě menší tak čurala na plenu ale jak s ní chodíme ven tak už ani na tu plenu nečurá.Nevíme jak jí naučit aby se aspoň ven vyčurala nebo vykakala a ne vždy když příjdeme z venku domu tak se vyčurá na podlahu.Už jsme vyzkoušeli všechny způsoby co jsem našla.Nevíte jak ho donutit aby čural a kadil ven?
Předem Děkuji za odpoveď

21.7.2015 13:59
Clayton

XXX.XXX.104.9

Chudák štěně...

21.7.2015 14:21
Markéta80

XXX.XXX.219.253

Badyx napsal(a):
Dobrý den, máme yorkšírský terier, jsou mu 4 měsíce, chodíme s ní každou hodinu ven a ona se tam skoro ještě nikdy nevyčurala ani nevykakala.Jak byla ještě menší tak čurala na plenu ale jak s ní chodíme ven tak už ani na tu plenu nečurá.Nevíme jak jí naučit aby se aspoň ven vyčurala nebo vykakala a ne vždy když příjdeme z venku domu tak se vyčurá na podlahu.Už jsme vyzkoušeli všechny způsoby co jsem našla.Nevíte jak ho donutit aby čural a kadil ven?
Předem Děkuji za odpoveď

Taky máme yorka. Šla jsme s ní ven hned druhý den co jsme si jí donesli domů. Vzala sjme jí ihned jak s eprobudila a naštěstí hned si sedla a vyčůrala, plenku taky měla byla na ní naučená. Chodila sjem cca po 2h a kolikrát i tak chodila na podložku ale před 5m už na né chodila jen občas tak jsme podložku sebrali. Takže jak s eprobudí ihned čapnout a vynést ven a nevracet se dokud se nevyčůrá. To za 2m nikdy nečůral venku? Jedině začít jk s pidi štěnětem, po probuzení bude chtít čůrat tak jít ven a prostě vydržet dokud se nevyčůrá pak pochválit a pamlsek

21.7.2015 15:16
Badyx

XXX.XXX.243.170

No právě že se ven nevyčurala ještě ani jednou.Čurala ven jenom když jsme byli na chatě 3 dny. Já sním chodím každou cca 1 až 1.5h a vždy ráno jsem tam s ní půl hodiny a ona to tak dlouho drží než příjdeme domů

21.7.2015 16:44
koňadra

XXX.XXX.128.31

Je to furt dokola, prostuduj odkazy od rapotacky111. Jinak s ní musíš být venku tak dlouho, dokud se nevyčůrá, to je snad logické. Vystrčit ven a myslet si, že to půjde hned, tak to nemusí u každého štěněte fungovat. Jak vidíš, na některá štěňata nestačí ani půl hodiny.

21.7.2015 16:56
Markéta80

XXX.XXX.219.253

Badyx napsal(a):
No právě že se ven nevyčurala ještě ani jednou.Čurala ven jenom když jsme byli na chatě 3 dny. Já sním chodím každou cca 1 až 1.5h a vždy ráno jsem tam s ní půl hodiny a ona to tak dlouho drží než příjdeme domů

Nezbývá než hne dpo probuzení s ní jít a chodit tak dlouho dokud to nepustí, jinak se bude venčit doma neustále. ostatnim psům to docvaklo do týdne, nehody byly to je jasné . brali jsme si jí skoro v 9 týdnech, bla učena chodit na položku a když jsme jí poprvé vynesla ven tak chudák koukala vyjukaně ale hned si sedla a vyčůrala a za pamlsky se nechá i česat . Chce to vytrvat, je už celkem veliká. To doma to pustí kam se jí líbí? To byhc s ní klidně venku byla hodinu, ona si to pak spojí když za vyčůrání dostane pamlsek, ta naše taky vždy koukala až vytáhnu něco dobrého takže to zvládala rychle a malé štěně dlouho to nevydrží

21.7.2015 16:59
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

Ach jo.
Dyš je to tak složitý .

22.7.2015 16:51
Doga Zako

XXX.XXX.169.53

Má to otočené gratulujte prodejci pes není akvarijní rybka deto ale dá to práci vým očem mluvím.

22.7.2015 17:05
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

Mám doma svoje prvni štěně, přiznám se, že to zrovna sranda není, naučit ho chodit ven. Vždy jsem měla psy venku. Chce to trpělivost a neustálé běhání ven. A venku být tak dlouho, dokud si nedojde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík