Zdravím všechny,
ráda bych se zeptala, jestli nemáte nějaké tipy, kam jít v Praze "večer" s pejskem. Ať už jde o páteční nebo jiný večer v týdnu.
Mám tím namysli například spojení večerní procházky s posezením na vínku / pivu s přáteli v místě, kam mohou psi (a nejen mohou, ale je to tam pro ně OK - nepříliš hlasitá hudba apod.)
Případně i možnosti na posezení večer se psem i bez prochajdy (tu bychom zařadili případně jinde, kdyby nebyla možná v okolí).
Moc všem děkuji za tipy
B.
Pokud nemáte na mysli centrum Prahy tak mě napadá restaurace U Daschů v Klánovicích, možnost se projít v Klánovickém lese a pak zajít na něco dobrého. I když večer bych se do lesa asi procházet nešla , to je spíš procházka na odpoledne, ale i tak to sem napíšu
V centru mě napadají parky Stromovka, Letná, Petřín. Nějaké restaurace jsou buď přímo v parku nebo v okolí. Pustí Vás na většinu zahrádek.
Hostivařský lesopark, zakončení například v restauraci Hostivar - obrovská zahrádka (spíš zahrada - kromě klasických stolů je tam trávník na sezení, ohniště, dětské hřiště, hřiště na petanque...), se psy není problém venku ani uvnitř, nekouří se tam, výborně se tam jí a hlavně tam vaří fantastická piva.