Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2015 12:27
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Jenom mě napadlo, jak jsou na tom vaši psi? Já si zajdu s celou smečkou na pivko. A Bestie začne předvádět hysterický záchvat, jak nutně aspoň hlt potřebuje, zmítá se, afektovaně se klade na bok, jak umírá žízní, třepe packama jak ve smrtelné křeči... Dostane do misky deci Kozlíka, a je v sedmém nebi..

24.7.2015 12:32
amiš

XXX.XXX.11.240

Moji psi pivo neradi, dávají přednost čisté vodě, ale kamarád měl fenku a ta se mohla po pivu utlouct. Jednou ji vzal na grilovačku (bral ji se sebou kam to šlo) a ona potají upíjela z odložených půllitrů (sedělo se na zemi, bylo léto. Pak se namazala, chvíli se potácela, poštěkávala a pak splala celý den a prý pak vypadala, že má pěknou kocovinu. Ale z chuti na pivo jí to nevyléčilo .

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.7.2015 12:39

Psům pivo nedávám. I ze psa lze udělat alkoholika.

24.7.2015 12:39
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

Kamarádka měla NO, v době kdy stavěli barák, tam mu řemeslníci dávali cucnout piva, psovi to chutnalo. Při grilovačce na počest dostavby si pes zabral sud a gbelík, co byl pod pípou a nikoho k sudu pustit nechtěl

24.7.2015 15:11
Anet9B

XXX.XXX.95.183

Známí mají australského silky teriéra, také s ním chodí na pivko, psovi také dávají a většinou je opilý, motá se, poštěkává, poté dlouho spí. I když pak vypadá, že mu není uplně dobře, vždy se na další procházku do hospůdky těší

24.7.2015 16:12
kerrynekk

XXX.XXX.247.158

No náš pes má rád pouze černé a jen jednu značku. A klíšťata na něj nelezou.

24.7.2015 16:39

Anet9B napsal(a):
Známí mají australského silky teriéra, také s ním chodí na pivko, psovi také dávají a většinou je opilý, motá se, poštěkává, poté dlouho spí. I když pak vypadá, že mu není uplně dobře, vždy se na další procházku do hospůdky těší

To musí být teda inteligenti úmyslně opíjet zvíře, to je vážně sranda

24.7.2015 16:46
Anet9B

XXX.XXX.95.183

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To musí být teda inteligenti úmyslně opíjet zvíře, to je vážně sranda

Mě to také vtipné nepřijde, ale jeho pánovi ano, ani jeho ženě se to nelíbí, a tak mu naštěstí nedá tolik, ale dá mu. Dokonce chtěl dát i mé feně, několikrát jsem mu musela říct, že prostě ne. Já bych psovi nikdy pivo nedala.

24.7.2015 17:37
Hodonak

XXX.XXX.83.106

Anet9B napsal(a):

No, tohle už je asi za hranou... Z mých tří psů Bestie pivo úplně miluje, Gufák ho ochutná, protože je citový závislák na Bestii a napodobuje všecko, co dělá ona, a Kimík je vyloženě abstinent, který k nim pak znechuceně čuchne a jde spát do vedlejšího pokoje. Ale na zahrádce té hospody se mu velice lííbí!

24.7.2015 17:52
scylla

XXX.XXX.150.32

Naši psi pivo považují za to, co celá naše rodina - za jeden z největších hnusů smrdících. K nám to nesmí.

24.7.2015 17:54

Svatá prostoto, někteří lidi mají hlavu jen a to, aby jim nepršelo do krku.

24.7.2015 18:12
tlupa

XXX.XXX.184.13

Já zkoušela mým psům jen z legrace pivo nabídnout (samozřejmě bych je neopíjela, ale nevidím nic špatného na tom, kdyby si lízli pěny), ale všichni kategoricky odmítají s výrazem "ne, radši knihu!" :-D.

24.7.2015 18:35
Hodonak

XXX.XXX.83.106

tlupa napsal(a):
Já zkoušela mým psům jen z legrace pivo nabídnout (samozřejmě bych je neopíjela, ale nevidím nic špatného na tom, kdyby si lízli pěny), ale všichni kategoricky odmítají s výrazem "ne, radši knihu!" :-D.

pěkné!

24.7.2015 20:48
koně

XXX.XXX.205.252

Já mám štěstí na psí abstinenty.
Mnohokrát jim byla, pod tlakem psího pohledu, nabídnuta sklenice, ale žádný nezabral a nestal se závislákem.
Kamarádka měla ovčandu, ta pivo pila.Ale ona byla všeobecně neuvěřitelně pažravá, takže do sebe tlačila, cokoli a kdykoli.Tolik, aby se opila, na ní nikdy nikde nezbylo

24.7.2015 21:03
Barbora2

XXX.XXX.124.198

Na jedne oslave pribuzni zkouseli, co chutna civavam. Bublinky ho prudily, sel po vinu, pak jsem to stopla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík