Jenom mě napadlo, jak jsou na tom vaši psi? Já si zajdu s celou smečkou na pivko. A Bestie začne předvádět hysterický záchvat, jak nutně aspoň hlt potřebuje, zmítá se, afektovaně se klade na bok, jak umírá žízní, třepe packama jak ve smrtelné křeči... Dostane do misky deci Kozlíka, a je v sedmém nebi..
Moji psi pivo neradi, dávají přednost čisté vodě, ale kamarád měl fenku a ta se mohla po pivu utlouct. Jednou ji vzal na grilovačku (bral ji se sebou kam to šlo) a ona potají upíjela z odložených půllitrů (sedělo se na zemi, bylo léto. Pak se namazala, chvíli se potácela, poštěkávala a pak splala celý den a prý pak vypadala, že má pěknou kocovinu. Ale z chuti na pivo jí to nevyléčilo .
Uživatel s deaktivovaným účtem

Psům pivo nedávám. I ze psa lze udělat alkoholika.

Anet9B
napsal(a):
Známí mají australského silky teriéra, také s ním chodí na pivko, psovi také dávají a většinou je opilý, motá se, poštěkává, poté dlouho spí. I když pak vypadá, že mu není uplně dobře, vždy se na další procházku do hospůdky těší
To musí být teda inteligenti úmyslně opíjet zvíře, to je vážně sranda
napsal(a):
To musí být teda inteligenti úmyslně opíjet zvíře, to je vážně sranda
Mě to také vtipné nepřijde, ale jeho pánovi ano, ani jeho ženě se to nelíbí, a tak mu naštěstí nedá tolik, ale dá mu. Dokonce chtěl dát i mé feně, několikrát jsem mu musela říct, že prostě ne. Já bych psovi nikdy pivo nedala.
Anet9B
napsal(a):
Známí mají australského silky teriéra, také s ním chodí na pivko, psovi také dávají a většinou je opilý, motá se, poštěkává, poté dlouho spí. I když pak vypadá, že mu není uplně dobře, vždy se na další procházku do hospůdky těší
No, tohle už je asi za hranou... Z mých tří psů Bestie pivo úplně miluje, Gufák ho ochutná, protože je citový závislák na Bestii a napodobuje všecko, co dělá ona, a Kimík je vyloženě abstinent, který k nim pak znechuceně čuchne a jde spát do vedlejšího pokoje. Ale na zahrádce té hospody se mu velice lííbí!

Svatá prostoto, někteří lidi mají hlavu jen a to, aby jim nepršelo do krku.
Já mám štěstí na psí abstinenty.
Mnohokrát jim byla, pod tlakem psího pohledu, nabídnuta sklenice, ale žádný nezabral a nestal se závislákem.
Kamarádka měla ovčandu, ta pivo pila.Ale ona byla všeobecně neuvěřitelně pažravá, takže do sebe tlačila, cokoli a kdykoli.Tolik, aby se opila, na ní nikdy nikde nezbylo