Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2015 18:25
Prosímepomoc

XXX.XXX.105.104

Dobrý den, vlastním plemeno jorkširského teriéra.Chtěla bych mu zlepšit zimu a častěji s ním chodit ven jenže je hodně náchylný k nemocem.Tak si té zimy moc neužije.Má zimní teplý obleček ale říkám si co kdybych mu pořídila psí boty?Ve sněhu by mu nebylo taková zima..Co vy na to?Máte zkušenosti ?Prosím komentáře..Děkuji

28.7.2015 19:54
Barbora2

XXX.XXX.124.198

Nemám zkušenosti se zimníma, ale naopak letníma. Jsem v Arizoně a v létě je tu pravidelně 42 stupňů, psi nesmí chodit po asfaltu, jinak si spálí pacičky. Ale mají k dispozici psí ponožky - botičky, sousedi mají golden retrievra, ten to nosí a je ochoten jít i přes den ven. Naše čivava se může zbláznit a raději teplý beton přejde a dojde na trávník. Je pravda, že žijeme v komplexu, kde je relativně dost stínu. Jak snese oblečky, cokoli na packách ho rozčiluje, sundá a spokojeně žvejká. Většina psů chodí ven až k večeru a téměř nikdo to nepoužívá, přestože ta hrozba popálenin je pro každého psa, ne jen pro malá plemena :) Takže já nebudu kupovat ani nic na léto, ani nic na zimu do čr, je to pes a spolu jsme se domluvili, že obleček postačí ;).

28.7.2015 21:57
nexxi

XXX.XXX.228.56

Osboně bych s často nemocným psem spíš cílila na jeho imunitu.. immunovet, zvykat na procházky od léta, moc nestříhat.. venku chodit a nezastavovat, aby pes měl možnost pořád se hýbat..

29.7.2015 10:42
conaf

XXX.XXX.152.220

Z botiček asi moc nadšený nebude... Já dávám fence boty když jezdíme v zimě do rakouska a fenka venku nemůže chodit, protože se jí na srsti na tlapkách tvoří obrovské tvrdé hroudy "ledu", ale moc ráda je teda nemá :D Také bych cílila hlavně na imunitu ;).

29.7.2015 11:02
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

Prosímepomoc napsal(a):
Dobrý den, vlastním plemeno jorkširského teriéra.Chtěla bych mu zlepšit zimu a častěji s ním chodit ven jenže je hodně náchylný k nemocem.Tak si té zimy moc neužije.Má zimní teplý obleček ale říkám si co kdybych mu pořídila psí boty?Ve sněhu by mu nebylo taková zima..Co vy na to?Máte zkušenosti ?Prosím komentáře..Děkuji

Dobrej nápad .

http://videa.seznam.cz/?q=pes%20v%20bot%C3%A1ch&fulltext#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_term=youtube%20pes%20v%20bot%C3%A1ch&utm_content=videa.

29.7.2015 11:05
conaf

XXX.XXX.152.220

rapotacka11 napsal(a):
Dobrej nápad .

http://videa.seznam.cz/?q=pes%20v%20bot%C3%A1ch&fulltext#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_term=youtube%20pes%20v%20bot%C3%A1ch&utm_content=videa.

Zase z toho nesmíte dělat takovou "blbost"... Existují i pohodlné pro psy, třeba takové co mají saňoví psi.

29.7.2015 11:08
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

conaf napsal(a):
Zase z toho nesmíte dělat takovou "blbost"... Existují i pohodlné pro psy, třeba takové co mají saňoví psi.

Pro jorka ?

29.7.2015 11:18
Prosímepomoc

XXX.XXX.105.104

Moc děkuji za Vaše odezvy.Furt váhám...aby to nebylo zbytečné mrhání penězi.

Neregistrovaný uživatel

29.7.2015 11:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Saňoví psi mají botky proto, že po uběhnutí 20 a více kilometrů v zápřahu, se jim o led sdírají tlapky stejně, jako by utíkali po asfaltu navíc, jim zmrzají hrudky mezi prsty, což je velmi bolestivé. Moji psi jsou rádi, když už je konečně zima takže boty samozřejmě nenosí, jsou to psi zahradní. Měli jsme botku jen na rozřízlou tlapku samojeda a ten ji snášel poměrně v pohodě, měl ji jen na prochajdy(on snáší ale obětavě všechno)
Co se jorka týče...ono u pokojových psů je to prostě problém už v jejich způsobu života(či tomu, co jsme jim, nadělili" ) Půl dne je to panenka na hraní v teplíčku domova a pak má jít ven na mráz? Je prostě zchoulostivělý, ta srst na to počasí taky není zrovna stavěná...Prostě otužovat od samého léta, žádné oblečky na něj necpěte, dokud nebude opravdu minimálně těch 5st. Pak snad něco lehkého. Bundy a svetry(či co ti psi vlastně všechno nosí) až když je tak 5 pod nulou. Převedu to zase na lidi: můj chlap byl rozmazlené hýčkané dítě(umřel mu sourozenec) takže máma šílela, když smrknul apod...prostě hrůza. Se mnou má vojnu já na tohle neslyším. Pořád smrkal, nachlazený, pak zase alergie atd. Když jsme postavili dům a je všechen volný čas v zahradě a se psy v přírodě, jeho zdravotní stav se rapidně zlepšil, postupně jsem ho, přinutila" ubírat oblečení a ono to opravdu funguje. Pořád psu přidávat...to je cesta do pekel, začarovaný kruh nemocí...Klidně botky psu pořiďte, ale dejte také, až bude alespoň těch -5st. a hlavně: na prochajdě se musí hýbat, nejlépe pobíhat, ne se pomalu šourat a klepat paničce u nohy. Jestli ho baví nějaké hračky, klidně ho cestou sem tam, zrychlete" blbnutím s hračkou, či choďte s nějakým psím kamarádem, aby si spolu zablbnuli...

29.7.2015 11:24
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

Prosímepomoc napsal(a):
Moc děkuji za Vaše odezvy.Furt váhám...aby to nebylo zbytečné mrhání penězi.

Nebude.
Kabaret není zadara .

29.7.2015 16:28
panda H

XXX.XXX.49.186

rapotacka11 napsal(a):
Nebude.
Kabaret není zadara .

Rapotacko, vy si děláte legraci, ale mi pesani, když je lepivy sníh a dela jim tvrde ledove koule na tapkach i mezi polštářky, tak nemůžou chodit a ja vystrihavam chlupy a mazu polštářky, ale nepomáhá to ! My pak nemůžeme ven, protoze po 10 - 30 m, už ty snehove -ledove koule mají a je to k vzteku . Už jsem i přemýšlela nad dětskými mini podkolenkami a na ne igel. Pytlík s tkaničkou, ale asi to bude klouzat... Strasne rádi v zimě litaji venku, ale to je fakt problém, co tedy radíte vy, aby to tedy byl cirkus zadarmo

29.7.2015 16:35
Clayton

XXX.XXX.104.9

Já dávám botičky, ale jen hooodně výjimečně v zimě, když jdeme do centra Prahy po posolených chodnících.Ohařce sluší, máme ty musherské...

29.7.2015 16:57
panda H

XXX.XXX.49.186

Clayton napsal(a):
Já dávám botičky, ale jen hooodně výjimečně v zimě, když jdeme do centra Prahy po posolených chodnících.Ohařce sluší, máme ty musherské...

My nechodíme kde se soli, mam bisonky a nedávala bych taky zadne boty, ale ty ledove snehove koule jsou fakt problém, to by se za tu zimu skoro nikam nedostali, jen na menší zahradě, počítám tak asi 2 měsíce, možná 3, by byli zavření na baráku. Protoze vyrazime ven, aby se vylitali a za 10 min se musíme třeba vracet a protoze u nás není kam jít venčit a proběhnout, tak musím autem mimo, ale ještě že tak, protoze by nedošli ani domu. Prosím, má někdo funkční nápad, jak na to ?

Neregistrovaný uživatel

29.7.2015 18:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Tak já myslím, že funkční nápad jsou ty botky, co sem hodila zadavatelka...mimochodem moc hezké jen nevím, jestli se v tom psu i dobře chodí. To myslím vážně, nevím. Jistota jsou ty musherské, ty jsou na pohodlnou chůzi(běh) šité, tlapka v nich normálně funguje, tedy došlapává, povoluje se, nemají pevnou podrážku. Tyhle jsou možná víc na efekt

29.7.2015 19:53
nexxi

XXX.XXX.228.56

rapotacka11 napsal(a):
Pro jorka ?

Ano, třeba manmat má i rozměr xs a je to firma která nemá problém po domluvě ušít

http://www.manmat.cz/produkty-boticky-pro-psy-komfort-detail-53

boty mají na sobě jakousi upravu že nekložou..jak poasfaltované mi to přijde. máme doma když měl pes kdysi uraz na drápu.

30.7.2015 08:37
panda H

XXX.XXX.49.186

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak já myslím, že funkční nápad jsou ty botky, co sem hodila zadavatelka...mimochodem moc hezké jen nevím, jestli se v tom psu i dobře chodí. To myslím vážně, nevím. Jistota jsou ty musherské, ty jsou na pohodlnou chůzi(běh) šité, tlapka v nich normálně funguje, tedy došlapává, povoluje se, nemají pevnou podrážku. Tyhle jsou možná víc na efekt

No, boty pokud jsou jen a především pro krásu pejsa, jsou naprd, v tom máte pravdu, už jsem mela několikrát nutkání ty botky koupit, ale jsem přesvědčena, že by v nich nechtěli už vůbec chodit ( ty vyobrazene od zadavatelky )
Včera jsem hledala na netu -botičky jake jen chcete, módní, supr čupr, ale jestli to na psech funguje jak má, tak to fakt neverim, dokonce jsou v nabídce i psí ponožky do nepohody....
Zkusím ty - musherske - optat se a uvidím, třeba budou super a odpadne mi jedna velka starost

31.7.2015 12:24
Prosímepomoc

XXX.XXX.105.104

Pes by boty neměl na krásu!Ale jak už jsem se zmiňovala tak na to, abych mu zpříjemnila zimu ...

31.7.2015 16:59
panda H

XXX.XXX.49.186

Pokud někdo kupuje boty pro psa jen tak z pleziru, tak je to tak trochu magor, ja bych botky taky radeji nekupovala, ale jiné reseni nevidím, pokud chci s pejsama na větší procházky i v zimě. Musela bych jim oholit nohy, tak max. na půl cm, ale nevím, jestli by to pomohlo, možná trošku, ale polstarkum na pacce, by to stejne nepomohlo.. co vím, tak když je ten lepivy sníh, tak mají i 3 - 4x větší tlapku než normalne... proste misto tapek- obrovske snehove koule..

Přidejte reakci

Přidat smajlík