Vkládám foto. Je jí přesně 5,5 měsíce. Včera jsem jí nechala vytrhnout vrchní mléčné špičáky. Podle mě jí tam už zavazely fakt hodně.
S podkusem a předkusem u jiného plemene zkušenosti mám, ale s vpáčenými špičáky u jezevčíka ne
obecnakopretinka
napsal(a):
Vkládám foto. Je jí přesně 5,5 měsíce. Včera jsem jí nechala vytrhnout vrchní mléčné špičáky. Podle mě jí tam už zavazely fakt hodně.
S podkusem a předkusem u jiného plemene zkušenosti mám, ale s vpáčenými špičáky u jezevčíka ne
V pohodě tohle se samo srovna měla jsem to mockrat u štěnat a mladochu NO a nic se s tím nedělalo, srovnalo se to samo.
ivulka2
napsal(a):
V pohodě tohle se samo srovna měla jsem to mockrat u štěnat a mladochu NO a nic se s tím nedělalo, srovnalo se to samo.
No já si říkám, že jí moc hlava už neporoste, přece jenom je to jezevčík... Ovčákům roste hlava déle.
Tu levou stranu má asi v pohodě, ale mám strach u té pravé, tam se mi to nelíbí .
Uživatel s deaktivovaným účtem

obecnakopretinka
napsal(a):
Díky. Krmím masem, takže hodně "trhá" a kouše maso. Kousací hračky má taky
Tím byly myšleny sušené pamlsky, viz od Mapes.
Tak to já říkám, že se to samo nesrovná ani náhodou! uvědomte si, že všechny ty zuby budou dále prořezávat (čili rozšiřovat se) a ta mezera která je už teď malá, se bude ještě víc uzavírat. přímo u jezevčíků zkušeniost, nemám chovám jné plemeno. Ale myslím si, že tam prostě není místo už teď a postupem prořezávání zubů nebude už vůbec. růst zubů způsobí spíš zatlačení špičáků do patra. Oboustranně. ta jedna strana je trochu lepší, ale ne o moc.
Na Vašem místě bych zkusil konzultaci u odborníků. Ale skoro bych se vsadil.