Uživatel s deaktivovaným účtem
Abych pravdu řekla vůbec tomu nevěřím, že by pes skočil oknem někomu do baráku a podělal mu postel. Viděl ho přo tom někdo ? neleze tam spíš nějaká kočka, ty to dělají běžně.
napsal(a):
Abych pravdu řekla vůbec tomu nevěřím, že by pes skočil oknem někomu do baráku a podělal mu postel. Viděl ho přo tom někdo ? neleze tam spíš nějaká kočka, ty to dělají běžně.
No moje fenečka, než jsem manželovi zatrhla se na její výchově podílet a než sám pochopil, že se ho bojí, protože měl tendence ji "vychovávat" po zlém, tedy ne násilím, ale prostě přísně, chodila kadit na jeho polštář. Jinak byla normálně čistotná. Nemusela skákat oknem, ale skočila na postel.
Teda to jsem nikdy neslyšela, fakt netuším, proč by to mohla dělat, ale hlavně by si ji měl majitel zabezpečit tak, aby se k sousedovi vůbec nedostala. Tohle mě dělat sousedův pes, tak jsem nepříčetná...
Pravda že když nechám otevřený dveře na terase do baráku, tak nám tam chodila kálet do obýváku na zem, nebo to hodila na té terase. Ano, měl by si jí zabezpečit, ale ploty jsou tu kamenné zíďky které snadno přeskočí a se sousedy je tu tak krásný vztah že původně nechtěli aby se plot zvedal ještě víc :-D Třeba si to ted rozmyslí. Jen mě prostě zajímá, proč to dělá...
Monika333
napsal(a):
Pravda že když nechám otevřený dveře na terase do baráku, tak nám tam chodila kálet do obýváku na zem, nebo to hodila na té terase. Ano, měl by si jí zabezpečit, ale ploty jsou tu kamenné zíďky které snadno přeskočí a se sousedy je tu tak krásný vztah že původně nechtěli aby se plot zvedal ještě víc :-D Třeba si to ted rozmyslí. Jen mě prostě zajímá, proč to dělá...
Takže ona chodí s odpuštěním s.át i k Vám? Zajímavé...
Monika333
napsal(a):
Ano...i k nám...pokud necháme otevřeno. Včera se opět vyznamenala, seděli jsme u souseda v garáži (kterému nas...do postele), fena přišla k nám a vysrala se před námi vedle stolu... Přece to musí něco znamenat...nebo je to prostě jen nevychované nevyrovnané prase...?
Mně to přijde tak neskutečné, že je to až k neuvěření...
Nám sem chodí dělat hromady pes z usedlosti přes půl vesnice, chodí zadem lesem, polma, lukama. Beru to jako smrdutý pozdrav : "Byl jsem tady". Je věnovaný spíš mé psici než mě, když pak fena hárá, tak ho tu mám nastěhovaného. To mi pak krade holiny, konev na zalévání, lopatu, hrablo na sníh ( to tedy v zimě ) a pohazuje to po lese.
V případě zadavatelky si myslím, že je to takový vzkaz : "Vy si myslete co chcete, ale tady je to taky moje".
napsal(a):
Nám sem chodí dělat hromady pes z usedlosti přes půl vesnice, chodí zadem lesem, polma, lukama. Beru to jako smrdutý pozdrav : "Byl jsem tady". Je věnovaný spíš mé psici než mě, když pak fena hárá, tak ho tu mám nastěhovaného. To mi pak krade holiny, konev na zalévání, lopatu, hrablo na sníh ( to tedy v zimě ) a pohazuje to po lese.
V případě zadavatelky si myslím, že je to takový vzkaz : "Vy si myslete co chcete, ale tady je to taky moje".
Jeden náš pes, pokud zdrhne, posere sousedovi schody (doma to neudělá). Stalo se asi 3x nebo 4x. Taky to chápu jako "Vy si myslete co chcete, ale tady je to taky moje", nemá souseda rád, sežral by ho, když ho vidí za plotem. Takže samozřejmě psa hlídáme, aby se to neopakovalo, a nebyly sousedské spory. My tohoto souseda sice taky moc nemusíme, ale nechceme to hrotit.
Ahojte. Mám staffika 4 mesačného a na farme často vidím ako žerie slepačie a ovčie lejna. Neviete či sa môže niečo stať alebo aký to má prospech?
Mario1986
napsal(a):
Ahojte. Mám staffika 4 mesačného a na farme často vidím ako žerie slepačie a ovčie lejna. Neviete či sa môže niečo stať alebo aký to má prospech?
Často vidím.. hele, na to se nemáte koukat
slepičince jsou takové granule, n p k Ca
třeba listerioza není moc dobrá
přečtěte o zoonózách.
Mario1986
napsal(a):
Některá štěňata to dělají a často je to pak časem přejde (některá psiska ale ne ) Moje fena si jako mrně libovala v kočičincích. Vždycky přesně věděla, kde je najít a chodila si je hrabat do písku a hlíny. Už jsem z ní fakt rostla. Hlavně jsem se bála parazitů a tak. Odnaučovala jsem jí to pečlivě a místy z ní byla už fakt znechucená :d. Na bobky teď už maximálně čůrá nebo je chodí přes_at, ale chuť už na ně nemá. Začalo ji to přecházet tak v půl roce... Nicméně, když náhodou mineme koňskou koblihu, občas se šibalsky otočí mým směrem, rychle kousek uždibne a utíká pryč, jak ví, že by neměla, ale neodolá.
Atheira
napsal(a):
Některá štěňata to dělají a často je to pak časem přejde (některá psiska ale ne ) Moje fena si jako mrně libovala v kočičincích. Vždycky přesně věděla, kde je najít a chodila si je hrabat do písku a hlíny. Už jsem z ní fakt rostla. Hlavně jsem se bála parazitů a tak. Odnaučovala jsem jí to pečlivě a místy z ní byla už fakt znechucená :d. Na bobky teď už maximálně čůrá nebo je chodí přes_at, ale chuť už na ně nemá. Začalo ji to přecházet tak v půl roce... Nicméně, když náhodou mineme koňskou koblihu, občas se šibalsky otočí mým směrem, rychle kousek uždibne a utíká pryč, jak ví, že by neměla, ale neodolá.
Taky tak. Slepičince nežrali, zato náš starý pes celý život. Dožil se 17, takže mu to asi ku prospěchu bylo
napsal(a):
Často vidím.. hele, na to se nemáte koukat
slepičince jsou takové granule, n p k Ca
třeba listerioza není moc dobrá
přečtěte o zoonózách.
Leptospiroza...ale tak když chutná
Tak slepičince dřív na dvorcích baštily i venkovské děti - a jak byly zdravé
napsal(a):
Tak slepičince dřív na dvorcích baštily i venkovské děti - a jak byly zdravé
Hehehe ale to byli i psi, zdraví
jsme jedli sníh, voda z potoka.. to tam ještě byli pstruzi..
tak já nevím, teď je lidem blbě z mléka, my jsme to pili z kyblíku
já snědla telátku trochu toho, nevím co to je, mají to v kýblu venku, tam jak jsou sirotci ubozí, všecka zvířata jsem furt matlala, vodila domů, ruce umýt až před večeří, myslím
a šrot, teplé mléko a brambory, vždy mě našli v korýtku
a tady píšou, že beru drogy
Dneska jemom trochu...rekreačně.
napsal(a):
Hehehe ale to byli i psi, zdraví
jsme jedli sníh, voda z potoka.. to tam ještě byli pstruzi..
tak já nevím, teď je lidem blbě z mléka, my jsme to pili z kyblíku
já snědla telátku trochu toho, nevím co to je, mají to v kýblu venku, tam jak jsou sirotci ubozí, všecka zvířata jsem furt matlala, vodila domů, ruce umýt až před večeří, myslím
a šrot, teplé mléko a brambory, vždy mě našli v korýtku
a tady píšou, že beru drogy
A já jsem s bratrancem kradla babičce z hrnce malé uvařené brambory pro zvěř..., a jak chutnaly...Slepice a králíky jsme tahali v rukách běžně, na podzim se sypalo shrabané listí do hnojiště-to se, pane, skákalo do měkkého