Uživatel s deaktivovaným účtem

burunduk
napsal(a):
Jaký doporučíte náhubek pro kontinentálního buldoka? Děkuji.
Kovový.
burunduk
napsal(a):
Konkrétní typy náhubků bych potřebovala.
Kovový pro štěně nechci, spíš nylon/kůže.
V kovovém má pejsan prostor a nijak jej neomezuje v dýchání. Nylononý mi připadá, že musí být menší a o bezpečnosti bych krapet pochybovala (pokud to nemá být náhubek třeba jen do vlaku kvůli přepisům).
Ideál je vyrazit do zverimexu a vyzkoušet.
My máme atypického psa a koupit náhubek bez něj nešlo...nakonec máme pro boxery .

burunduk
napsal(a):
Jaký doporučíte náhubek pro kontinentálního buldoka? Děkuji.
Rozhodně kovový. Proč vám už napsala noemi, já jen ještě doplním, že kovový je mnohem hygieničtější, protože ho omyjete horkou vodou se saponátem v případě potřeby a hned je suchý, venku když prší tak taky, a nedrží se v něm plísně jako v koženém a textilním. Náhubek musí být tak velký, aby si v něm mohl pes pohodlně zívnout. Doporučuji vzít psa s sebou a náhubek mu vyzkoušet. Mám zkušenost, že ve zverimexech moc výběr není, lepší je na nějaké větší výstavě. Nevím odkud jste, takže jestli potřebujete zjistit, kdy se koná poblíž vašeho bydliště nějaká větší výstava, tak to najdete na webu ČMKU.
Štěně se mnohem lépe naučí na kováč, který se ho dotýká jen koženou páskou na nose, než na oslizlý kožený, ve kterém má hubu celou obmotanou.Vlastní zkušenost.
Můj pes měl jako malý taky nylonový náhubek (ne ten fixační, byl jako ten kožený, ale z nylonu).Furt si na něj nemohl zvyknout, myslela jsem si, že mám asi divného psa, protože to trvalo několik měsíců a pořád si ho sundaval tlapkama.Asi v půl roce mu ten nylonový byl malý, tak jsem koupila kovový.Jako zázrakem si ho přestal všímat a už mu nevadí.Může si v něm slintat a zívat jak chce a je pohodlný a vzdušný.Já už jsem poučená...
PS-Náhubek používám taky jen do MHD.
Taky doporučuji kov.. fenu jsem na něj učila tak, že když jako mrně padla unavou, tak jsem jí ho nasadila na čumák když byla ospalá.. nikdy jí nedělal problém.. a vřele doporučuji jít vybírat se psem, pač já mám fenu kříženec výmar a NO, a máme náhubek - anglický bulteriér fena :D nekecám :D ale sedí jí krásně, tím, že bulíci mají klabonos má ještě o to víc prostoru si s košem i štěknout, o tom, že přes koš jí nedělá problém se ani napít z rybníka ani nemluvím ;)
jinak za mě doporučuju značku CHOPO, osvědčený výrobce košíků, plus tedy my ještě preferujeme tu pogumovanou variantu, ty černé koše.nenamrzají, mín bolí když do vás pes v zápalu radosti narazí.. dýl vydrží.. a za ten náš jsem platila ani ne 350 kč.. a kdyby jsme jeden neztratili (a někdo nám ho aktivně na sídlišti neukradl), tak by nám jeden vydržel nějakých pět let..

Kovové vydržely mému každému psovi jeden na celý život, a to ho nosili každou procházku, venčení.
napsal(a):
Kovové vydržely mému každému psovi jeden na celý život, a to ho nosili každou procházku, venčení.
Přesně, občas se přinýtoval nový řemínek, koš se opláchl pod vodou a byl zase jako nový...Většinou vydržel i několik psů po sobě.Pro psa je rozhodně nejpohodlnější a nejpříjemnější.Pro člověka snadná údržba a trvanlivost.
No jo, jenže lidi chtějí ušetřit a jsou líní tahat kovový koš, takže si koupí fixační veterinární.Hlavně, že je lehký a levný a pes, ten ať se klidně ve vedru udusí.Bohužel jsem tento náhubek viděla i na psovi normálně na procházce ''aby nepokousal''.Z takových majitelů se mi zvedá žaludek.

Clayton - přesně tak.
K té výdrži kovových náhubků na celý život - když mi umře pes, pochováváme ho na naší zahradě a do hrobu mu dávám i jeho jako by osobní věci - obojek a náhubek...

napsal(a):
Clayton - přesně tak.
K té výdrži kovových náhubků na celý život - když mi umře pes, pochováváme ho na naší zahradě a do hrobu mu dávám i jeho jako by osobní věci - obojek a náhubek...
To u nás se dědí všechno.

Já dávám cca od čtyř měsíců menší kovový náhubek...
burunduk
napsal(a):
Ale já nechci nylon z důvodu nějakého ušetření proboha. Bylo by to trošku nelogické koupit si psa za desítky tisíc a pak šetřit na náhubku za pár stovek, mmh? :)
Jen nechci tříměsíčnímu štěněti rvát napoprvé těžký kovový koš, toť vše.
Tím ušetřením jsem samozřejmě nemyslela Vás, nýbrž sídlišťové a parkové pejskaře obecně.
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.