Celadrin pro starého psa s artrozou?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.8.2015 11:38
atika

XXX.XXX.213.155

Zdravím, má tu někdo zkušenosti s Celadrinem (lidským či veterinárním) pro starého psíka s pokročilou artrozou? Naše skoro 15tiletá fenka labradora, kromě pohybových potíží zdravá je už cca přes rok schopná pohybu hlavně díky analgetikům (1/2 flamexinu obden), ale její ochota k i krátkým procházkám je čím dál nižší. Dlouhodobě jí dávám i MSM pro koně od Alavis. Kdysi celadrin mému psíkovi na bolest celkem zabíral, tak bych to ještě zkusila, jestli se nestane zázrak a neuleví jí. Bohužel bydlíme v 1. patře bez výtahu, takže minimálně 3-4 x denně musí zdolat cca 30 schodů + krátkou prochajdu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.8.2015 11:58

Dávám nyní našemu čuvačovi také s artrózou Hyalutidin DC AKTIV pro psy 2x125ml už po třech týdnech, co mu ho dávám, je vidět zlepšení.Jinak jsem vyzkoušela MSM, Alavis, ale bez viditelného úspěchu.

30.8.2015 12:14
Wild cat

XXX.XXX.89.52

Nemám zkušenosti s léky proti bolestem u psa, ale mám zkušenost s artrozou u lidí. Měla jsem před 8 lety velké bolesti a zjištěnou artrozu. Lékař mi psal silné prášky proti bolestem, zabraly, ale neléčily. Jiná doktorka mi poradila jíst velké množství želatiny, gumové medvídky aspoň 10 ks denně, sulc a tak a opravdu to pomohlo. Nevím už za jak dlouho, ale bolesti ustaly a už se nevrátily. Už jsem si zvykla a každý den mám k ranní kávě gumové medvídky a potíže nemám žádné.
Pro pejska sladké asi ne, ale já bych dávala vařené vepřové nožičky i s vývarem, nic tím nezkazíte, zato můžete vylepšit.

31.8.2015 09:22
atika

XXX.XXX.213.155

No to fakt nevím jestli by ve svém věku dala bez trávicích potíží pravidelně baštit sulc, už se snadno po...re při nějaké dietní chybě. Ten Hyalutidin vypadá zajímavě, ale koukala jsem, že mají i balení pro koně s vyšším množstvím účinné látky. Škoda jen že 2 x 500 ml, myslím že 500 ml by na zjištění, zda to pomůže stačilo a vyšlo by cenově mnohem líp. Přeci jenom 3500, - kdyby to nezabíralo je dost Ale v recenzích jsem koukala, že to lidi taky používají pro velké psy, stačilo by upravit dávkování. Co myslíte?

31.8.2015 14:27

atika napsal(a):
No to fakt nevím jestli by ve svém věku dala bez trávicích potíží pravidelně baštit sulc, už se snadno po...re při nějaké dietní chybě. Ten Hyalutidin vypadá zajímavě, ale koukala jsem, že mají i balení pro koně s vyšším množstvím účinné látky. Škoda jen že 2 x 500 ml, myslím že 500 ml by na zjištění, zda to pomůže stačilo a vyšlo by cenově mnohem líp. Přeci jenom 3500, - kdyby to nezabíralo je dost Ale v recenzích jsem koukala, že to lidi taky používají pro velké psy, stačilo by upravit dávkování. Co myslíte?

Ten Hyalutidin 2x125ml stačí pro našeho 50kg čuvače na měsíc, teď mu ho dávám 3. týden a jelikož, oproti jiným přípravkům, je opravdu vidět zlepšení, koupila jsem mu ještě jeden.Není to nejlevnější, ale 999Kč na měsíc ještě jde.

31.8.2015 15:40
atika

XXX.XXX.213.155

Tak jasný, ale vzhledem k věku a stavu by to u nás bylo nadoživotí a 250 ml za 1000, - nebo litr za 3200, - a ještě s větším množstvím účinné látky je docela rozdíl. Beru to podle kloubní výživy Alavis - tam jsme vždy kupovali pro koně, protože při stejném složení je cena a množství nesrovnatelné. Měli jsme potřebných psů víc.

31.8.2015 17:08

Ono to složení je stejné, ale o trošku to větší balení vyjde levněji.

Kloubní výživa pro koně - pro regeneraci a ochranu chrupavčitých tkání. Složení ve 100ml: Roztok farmaceuticky čisté vody s Hyaluron - Chondroitin - Komplexem (HCK) 2500mg Invertní cukr 45g Přídavné látky: Vitamin E 50mg, konzervant sorbát draselný (E202) Energetická hodnota ve 100ml: 820kJ/195kcal Doporučené dávkování: 400 kg...30ml/den
Pro psy
Složení ve 100ml: Roztok farmaceuticky čisté vody s Hyaluron - Chondroitin - Komplexem (HCK) 2500mg Invertní cukr 45g Přídavné látky: Vitamin E 50mg, konzervant sorbát draselný.

31.8.2015 19:59
atika

XXX.XXX.213.155

Jo teď na to koukám, že je to stejný. Předtím jsem koukla na jiný, ten měl množství účinné látky nižší. Tak asi zkusím a podle výsledku kdyžtak koupíme větší balení. Třeba se stane zázrak a trochu jí to zabere. Dík za zkušenosti :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík