Lepení uší - správný postup?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2015 11:01
burunduk

XXX.XXX.171.253

Je to takto správně? Chci podpořit ucho, aby utvořilo růžici.
Díky.

5.9.2015 13:19
aneleh

XXX.XXX.128.47

Nedokážu to z vašich fotek odhadnout, jestli je to úplně dobře, ale jak lepit růžičky je skvěle popsané a ukázané tady - http://zkatu.eu/amstaff/index.php/cs/zajimavosti/14-lepeni-usi

5.9.2015 17:50
burunduk

XXX.XXX.171.253

aneleh napsal(a):
Nedokážu to z vašich fotek odhadnout, jestli je to úplně dobře, ale jak lepit růžičky je skvěle popsané a ukázané tady - http://zkatu.eu/amstaff/index.php/cs/zajimavosti/14-lepeni-usi

Právě tímto návodem jsem se inspirovala :) mají to dobře nafocenee. Ale raději se ještě ptám tu.

5.9.2015 18:50
domcaast

XXX.XXX.176.60

To není růžice, to je růžový plátek. A z vašich fotek není možné poznat, zda je lepení správné nebo ne. Musíte štěně vyfotit zepředu a něčím zaujaté.

5.9.2015 18:56
domcaast

XXX.XXX.176.60

Teď koukám, že máte kontinentálního buldoka. Tam by měl být tvar trochu jiný než u AST. Zvolte raději vnitřní typ lepení. Po tomto typu by měl ucho takové placaté. Nevypadalo by to ani trochu dobře u kont. buldoka.

5.9.2015 21:08
burunduk

XXX.XXX.171.253

domcaast napsal(a):
Teď koukám, že máte kontinentálního buldoka. Tam by měl být tvar trochu jiný než u AST. Zvolte raději vnitřní typ lepení. Po tomto typu by měl ucho takové placaté. Nevypadalo by to ani trochu dobře u kont. buldoka.

Aha. Já jsem to považovala za růžici, to co mají konti buldoci.
Takže co to tedy je za tvar? Standard uvádí růžice nebo klopene ucho.
Můžete poslat foto návod, jak to mám slepit. Nebo detailně popsat. Díky.
Nebo to mám nechat být, když jedno ucho se složilo samo? Nechci uchu uškodit špatným lepením.

5.9.2015 21:34
domcaast

XXX.XXX.176.60

burunduk napsal(a):
Aha. Já jsem to považovala za růžici, to co mají konti buldoci.
Takže co to tedy je za tvar? Standard uvádí růžice nebo klopene ucho.
Můžete poslat foto návod, jak to mám slepit. Nebo detailně popsat. Díky.
Nebo to mám nechat být, když jedno ucho se složilo samo? Nechci uchu uškodit špatným lepením.

Když už, tak bych zvolila první způsob v odkaze, podle kterého to děláte. Původně jsem myslela, že máte stafíka. Zkuste se raději poradit třeba s jiným chovatelem plemene. Třeba i v zahraničí. V době facebooku určitě nějaké uženete o radu :).

Love vera

17.2.2016 19:54
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík