Nejlepší pelech pro většího psa - doporučíte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2015 23:04
burunduk

XXX.XXX.171.253

Jaký typ pelechu se vám nejvíce osvědčil u větších psů? (cca 35)
Matrace je dobrá, ale nemá okraj, pes se rád opre o něco, má rád chlupatý plyšový, ale to zas je nepraktické, mám ráda v celku pelechy, ale ty zas nejdou vyprat celé.
Polštář s plechem to je příjemné, ale vše zapadá do skvir a většinou je nutno přát) prát to celé, málokdy je potah stahovací.
Ty z eko kůže jsou praktické, ale zase studenejsi.
Jsem bezradnaa.

11.9.2015 04:06
fikovnice

XXX.XXX.240.1

No a celkem "legrace" po pořízení pelechu je to, když si pes umane, že stejně bude spávat jinde. Náš pes má dva pelechy, dále kožešinovou předložku a stejně se asi nejraději v noci na chrápání vyvalí na obyč. koberec pod stůl!

11.9.2015 19:05
noemi

XXX.XXX.64.236

burunduk napsal(a):
Jaký typ pelechu se vám nejvíce osvědčil u větších psů? (cca 35)
Matrace je dobrá, ale nemá okraj, pes se rád opre o něco, má rád chlupatý plyšový, ale to zas je nepraktické, mám ráda v celku pelechy, ale ty zas nejdou vyprat celé.
Polštář s plechem to je příjemné, ale vše zapadá do skvir a většinou je nutno přát) prát to celé, málokdy je potah stahovací.
Ty z eko kůže jsou praktické, ale zase studenejsi.
Jsem bezradnaa.

Vidím, že příprava na buldoka vrcholí ... my máme pelech z výstavy.
Cena příjemná, potah stahovací...jen jsem ho nenašla na netu, ale určitě se prodává.
U nás zatím spokojenost.

Jen barva, kterou jsme chtěli (černá se zelenou) už byla vyprodána, tak máme růžový .

Pes zpočátku vypadal přesně jak je popsáno výše (navíc máme byt opravdu spíše psí než lidský, takže míst má spoustu a stejně nejčastěji spává na koberci), ale kupodivu začal pelech využívat a naučil se v něm i roztáhnout (zpočátku lehával do klubíčka pouze v půlce pelechu).

Fotit se mi ho nechce, ale vypadá takto:
http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi-pelisky/inzerat/8124167-obdelnikovy-pelech-pro-velkeho-psa-se-snimatelnym-potahem-nabidka-praha/#.VfMJz9LtlBc.

11.9.2015 19:28
angí

XXX.XXX.243.79

Nejvíc se mi osvědčil plastový. Jen tak ho nerozkouše a dovnitř se prodávájí madrace, nebo si tam můžete dát, co uznáte za vhodné, nějaký deky apod. Pro štěně je to ideální, protože se dobře udržuje.

11.9.2015 19:39
manbea

XXX.XXX.18.54

Myslím, že je to Pasadena, my máme polštář Pasadena a vřele doporučuji. Naše 45 kg hovawartka ho milovala, je skvělý na údržbu, potah se stáhne a vypere, navíc je ze silné látky, takže i když pes pod sebou dost silně hrabe, nic neroztrhá. Polštář má silné tvrdé okraje, takže krásně drží podloženou hlavičku a psíkovi nic neujde . U nás Pasadena sloužila dennodenním používáním bez poškození či opotřebení 4 roky. Poté ji zdědili následovníci naší HW, (už malé plemeno) a ti na ní mají dost slušné hřiště . A Pasadena stále statečně odolává.

11.9.2015 19:43
noemi

XXX.XXX.64.236

manbea napsal(a):
Myslím, že je to Pasadena, my máme polštář Pasadena a vřele doporučuji. Naše 45 kg hovawartka ho milovala, je skvělý na údržbu, potah se stáhne a vypere, navíc je ze silné látky, takže i když pes pod sebou dost silně hrabe, nic neroztrhá. Polštář má silné tvrdé okraje, takže krásně drží podloženou hlavičku a psíkovi nic neujde . U nás Pasadena sloužila dennodenním používáním bez poškození či opotřebení 4 roky. Poté ji zdědili následovníci naší HW, (už malé plemeno) a ti na ní mají dost slušné hřiště . A Pasadena stále statečně odolává.

Jo, jo - dívala jsem se na obrázky, vypadá to, že ano.

My jsme nadšeni i z důvodů, že na výstavě byl za směšnou cenu...70 cm za něco málo přes pětistovku, takže proto jsme sáhli i po té zmiňované růžové .

Ty okraje jsou opravdu hodně pevné, a krásně drží tvar.

11.9.2015 19:47
manbea

XXX.XXX.18.54

noemi napsal(a):
Jo, jo - dívala jsem se na obrázky, vypadá to, že ano.

My jsme nadšeni i z důvodů, že na výstavě byl za směšnou cenu...70 cm za něco málo přes pětistovku, takže proto jsme sáhli i po té zmiňované růžové .

Ty okraje jsou opravdu hodně pevné, a krásně drží tvar.

Já ho tehdy také kupovala na výstavě, v Letňanech jsem je zatím viděla pokaždé, Burunduku, když tak počkejte na MVP Praha (přelom října/listopadu) a kupte ho tam. Akorát je dost těžký a neforemný na nošení, takže auto sebou . A ty ceny by tam mohly být i oproti internetu lepší.

11.9.2015 22:45
domcaast

XXX.XXX.176.60

Http://proselmy.cz/kanape-pelisky-s-rantlem/545-super-de-luxe.html
Myslím, že splňuje všechny požadavky. Pohodlný, rantl zevnitř z plyše, polštář i okraje svlíkací a potah prací Polštář je z jedné strany plyš, z druhé chladivý šusťák. Dá se otáčet podle počasí, potřeby a podobně... Má ho odemě dost mých odchovanců a všichni jsou naprosto spokojeni.

12.9.2015 08:28
mouse

XXX.XXX.187.61

Tak u nás byl pelech úplně zbytečná investice, protože pes stejně chrápe jenom na gauči a na křesle.

12.9.2015 10:00
Clayton

XXX.XXX.104.9

Já jsem naprosto spokojená s pelechem Rogz.Je dostatečně velký, má snímatelný potah, pevné okraje a pevnost vláken+nepromokavost.
http://www.rogz.cz/rogz-spice-podz-pelisek-l-silver-gecko/.

12.9.2015 15:12
joanne.s

XXX.XXX.34.97

Nejoblíbenější pelech je gauč nebo rovnou postelsmajlík

12.9.2015 20:58
Frapé

XXX.XXX.7.128

Náš má velký proutěný pelech, v něm matraci a deku. Ve vedrech v něm neleží, ale jak se ochladí, miluje ho.

12.9.2015 21:07
conie

XXX.XXX.206.202

Ze zkušenosti - pelech pro 55 kg fenu + dalších 5 menších, samozřejmě na střídačku - plastový. Máme po baráku 4 v různých velikostech, dovnitř deky, matrace, plyš, péřový polštář atd., podle libosti. Pelíšek vypláchnu horkou vodou, omyju savem, deky vyperu a pesani jsou neustále v čistém. Zkoušeli jsme různé jiné, ale trvanlivost a hygiena u nás vyhrály.

13.9.2015 00:47
burunduk

XXX.XXX.171.253

manbea napsal(a):
Já ho tehdy také kupovala na výstavě, v Letňanech jsem je zatím viděla pokaždé, Burunduku, když tak počkejte na MVP Praha (přelom října/listopadu) a kupte ho tam. Akorát je dost těžký a neforemný na nošení, takže auto sebou . A ty ceny by tam mohly být i oproti internetu lepší.

Jedu tam zrovna) tak se tam po něčem podívám, výběr bude určitě stokrát lepší než v obchodech. To je marnost.

Jinak díky všem.

13.9.2015 13:36
burunduk

XXX.XXX.171.253

Vybrala jsem tento. I jsem si ho dnes osahala naživo. Moc příjemnej, pratelnej.
Máte ho někdo?

Love vera

17.2.2016 19:54
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík