Dobrý den,
dostala jsem 100g vzorek granulí "Triple Crown gourmet dog, with lamb&rice". Je na nich obrázek samojeda a sestra mi je donesla, protože samojeda mám. Nevím ale, jaké kvality granule jsou, nikde jsem nenarazila na zkušenosti, tak pokud někdo zná a ví, prosím o nějaké informace, nejen pro mne ale i pro ostatní. Mé fence moc chutnaly.
Předem děkuji za odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Teď jsem koukala na složení a nekvalitní, rozhodně nebrat.

litorella
napsal(a):
Mockrát děkuji :).
Není za co
Http://www.juko-krmiva.cz/triple-crown-gourmet-dog-lamb-3kg-10379-z-ean10379-skup282.php Teď jsem tedy našla přímo ty granule... Běžně používám Brit Premium Junior/Adult, s kterými jsme spokojení a složení mi přijde podobné.

litorella
napsal(a):
Http://www.juko-krmiva.cz/triple-crown-gourmet-dog-lamb-3kg-10379-z-ean10379-skup282.php Teď jsem tedy našla přímo ty granule... Běžně používám Brit Premium Junior/Adult, s kterými jsme spokojení a složení mi přijde podobné.
Vždyť ani Brit nejsou kvalitní.

litorella
napsal(a):
Ale přece jen, Brit jsou o chlup lepší.