Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Gamas
napsal(a):
Může být pracovní NO zbarvení REX? Chtěla bych si pořídit pracovního, ale musel by být podobný typu REX, bylo by to možné nebo jsou jen černí, vlkošedí,...?
To je jako kdybyste chtěl/a s Avií jezdit rallye
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Gamas
napsal(a):
Musí přece existovat nějací, kteří jim podobní jsou, ne?
Pár jich je podobných barvou, ale ne stavbou těla - prostě pracák se sedýlkem a pálením;-).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Gamas
napsal(a):
Nechci exteriérového, ale pracovního s barvou Rexe, jak píšete sedýlko a pálení.
Tak takoví se semtam najdou - třeba Pegy z Golha:
https://www.google.cz/search?q=pegy+z+golha&biw=1280&bih=637&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCkQsARqFQoTCKSZlqXDs8gCFQELLAodjEcI6Q#imgrc=6piVYKtqT6WaNM%3A.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Gamas, a pod pojmem pracovní si představuješ co?
I ve výstavních liniích se najdou tvrdší, dobře pracující psi. Asi to nebude na mistrak, ale makat to bude.
Co se týká pracaku, čistě pracovních psů (tedy ne případ, kdy dlouhá, strmá a rovna fena na hranici VD a se ZVV1 se nakryje podobným psem a nazvou to pracovní linie), tak tam "rexe" nenajdete.

Byl to "rex" ?
Je to ten pes, který se vrátil majiteli z jižních Čech do Teplic v Čechách severních.

Gamas
napsal(a):
Tak nakonec jsme vybrali vlkošedou fenku.
Pěkná, odkud ji máte?

Gamas
napsal(a):
CHS Marvikor, vrh "D".
A matka je Alexa?

Gamas
napsal(a):
Nene, Bria Tomanland.
Díky, trošku tam lítá dysplázka z obou stran, ale jinak ok.

Gamas
napsal(a):
Tak nakonec jsme vybrali vlkošedou fenku.
Gamas, štěndo je hezký, kam se hrabe Rex, koukala jsem na ty rodiče, myslím, že budete spokojeni, mě by se taky líbila. Já mám bohužel Rex, ale sportovce se nevěnuju, takže mi exteriéráček, jako rodinný pesan stačí. Pokud chcete dělat sportovku, tak myslím, že jste nevybrali špatně. Můj příští N.O. bude taky vlkošeďák. Ale to až někdy do budoucna. Ať vám dělá jen samou radost a je hlavně zdravá.