Dobrý den,
mám 10týdenní štěňátko ruské barevné bolonky, před odběrem u chovatelky krmené : rýže s kuř.masem nebo s vařenými kuř. srdíčky, tvaroh, plnotučné mléko, piškot, přes den v misce nechané granule Royal Canin Junior.
Při první návštěvě a očkování u našeho veta nás nutí do granulí Fortify Puppy, prý nová česká značka, zatím k zakoupení pouze u veterinářů, v e-shopech nejsou v nabídce. Toto krmivo obsahuje 30% proteinů,17% tuku, prebiotika, má vysoký obsah živin a energie, přírodních
antioxidantů,76% proteinů živočišného původu a je bezlepkové / opsáno z letáčku /.
Mohu poprosit o váš názor, pokud tyto granule znáte ? Chtěla bych štěňátko postupně převést na krmení jinou značkou granulí, můžete poradit ? Děkuji za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Rozhodně nebrat, není to kvalitní krmení.Viz složení tady
http://obchod.atevet.cz/index.php?route=product/product&path=147_178&product_id=405
kukuřice, kukuřičný gluten? Přečtěte si tento článek http://www.granule.cz/clanky/jake-granule-jsou-nejlepsi-pro-meho-psa/
Ať Vám prcek roste do krásy
Složení: drůbeží moučka (31 %), rýže, kukuřice, drůbeží tuk, kukuřičný gluten, rybí moučka, lněné semeno, rostlinná vláknina, čekankový inulín (zdroj FOS), kvasnice (zdroj MOS), doplňkové látky, kokosový olej, rybí tuk, semena Chia, L-karnitin, lysin, methionin, chlorid sodný.
Složení nic moc, nebrat. Jsou teda i horší krmiva, marketovky.
danielan
napsal(a):
Dobrý den,
mám 10týdenní štěňátko ruské barevné bolonky, před odběrem u chovatelky krmené : rýže s kuř.masem nebo s vařenými kuř. srdíčky, tvaroh, plnotučné mléko, piškot, přes den v misce nechané granule Royal Canin Junior.
Při první návštěvě a očkování u našeho veta nás nutí do granulí Fortify Puppy, prý nová česká značka, zatím k zakoupení pouze u veterinářů, v e-shopech nejsou v nabídce. Toto krmivo obsahuje 30% proteinů,17% tuku, prebiotika, má vysoký obsah živin a energie, přírodních
antioxidantů,76% proteinů živočišného původu a je bezlepkové / opsáno z letáčku /.
Mohu poprosit o váš názor, pokud tyto granule znáte ? Chtěla bych štěňátko postupně převést na krmení jinou značkou granulí, můžete poradit ? Děkuji za odpověď.
A proč ty granule nezrušit úplně a nenechat mu to ostatní na co bylo zvyklé u chovatelky ?
Ráda bych v tomto krmení pokračovala, ale když jsem viděla veta, jak protáčí oči poté, co jsem mu sdělila složení její stravy, tak jsem usoudila, že je to asi špatně.Ale je to už náš 3.pejsek, myslím, že nějaké zkušenosti už máme. Ta strava jí vyhovuje a jen proto, že doktor má určitou provizi z prodeje za tyto granule, je nehodlám kupovat a to i proto, že malé vůbec nešmakují. Spíš bych asi přidávala do rýže trochu zeleniny, později možná sem tam těstoviny.
Děkuji za vaše reakce.
danielan
napsal(a):
Ráda bych v tomto krmení pokračovala, ale když jsem viděla veta, jak protáčí oči poté, co jsem mu sdělila složení její stravy, tak jsem usoudila, že je to asi špatně.Ale je to už náš 3.pejsek, myslím, že nějaké zkušenosti už máme. Ta strava jí vyhovuje a jen proto, že doktor má určitou provizi z prodeje za tyto granule, je nehodlám kupovat a to i proto, že malé vůbec nešmakují. Spíš bych asi přidávala do rýže trochu zeleniny, později možná sem tam těstoviny.
Děkuji za vaše reakce.
Podle veta se v tomto případě neřiďte-toto je zářný příklad toho, že vás chce zlanařit, aby provize z prodeje granulí byla vyšší. Krmte přirozenou stravou a granule případně krmte jako doplněk, ale jen opravdu kvalitní - s jasně deklarovaným druhem masa, které bude vždy na prvním místě a s nezanedbatelným procentuelním zastoupením, pokud možno bez obilovin a chemických konzervantů. Váš pes Vám to stonásobně vrátí a bude zdravý a spokojený. Kdo v tomto případě bude nespokojený to bude veterinář, protoža mu nedáte vydělat nyní a možná ani v budoucnu...
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!