Nevidím rozdíl, proč by pes (jakýkoliv) měl být v zimě v bytě méně či více spokojenější než v létě. V zimě jde jen o to, že venčící procházky musí být úměrně dlouhé (spíše krátké) k tomu, aby se pes pohybem zahřál, prostě aby nikde nezůstal delší dobu bez pohybu. A také, aby nechodil po posolených chodnících, ale štěně lze zase snadno přenést kamkoliv. Já sama si nejraději kupuji štěně na podzim. Do jara ho vypiplám v bytě, naučím ho venčení venku, mám na něj více času (v létě je více práce venku), často jezdí se mnou (což v létě nejde, kdybych ho musela nechat chvíli v autě, tak by chcípl na přehřátí), takže je maximálně socializován. A na jaře se stěhuje ven a zároveň s ním mohu začít pracovat ve výcviku. Prostě je to věc názoru, ale já dávám přednost podzimním štěňatům. Co se týče výběru plemene zadavatele, tak to je asi o tom, co se mu více líbí, co mu bude vyhovovat povahově a možná také, na co bude stačit jeho peněženka. Zadavateli: zeptat se, jaké plemeno je lepší bez dalších souvislostí, to je přece nesmyslně položená otázka! Záleží na tom, co od psa požadujete a očekáváte vy a co mu můžete nabídnout. A také záleží na osobních sympatiích. Pro někoho, kdo má australského teriéra, je tento nejlepší plemeno na světě, zrovna jako pro majitele silky teriéra je tím nejlepším silky. Tak co čekáte, že Vám někdo odpoví?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Michal Grus
napsal(a):
Zdravím, ještě mám jednu prosbu jestli neznáte nějaké stránky s inzeráty na štěňata australského teriera.píšu vám to proto že už jsem opravdu bezradný a nemohu najít žádný inzerát.děkuji za odpověď.
Obepište maily CHS a zeptejte se jich, kdy budou štěňata mít.