Mohu si pořídit australského terriera na zimu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.10.2015 13:11
Michal Grus

XXX.XXX.254.137

Dobrý den, mohu se vás zeptat jestli by bylo možné si pořídit australského terriera na zimu(tím myslím že by byl cca 5 hodin sám v domě).A ještě bych se chtěl zeptat jestli je vhodnější australsky terrier nebo australsky silky terrier.Děkuji za odpověd

9.10.2015 13:59
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Mně se líbí oba.
Na zimu ? To je celkem jedno, ne?
Jen vycházky se štěnětem na nasoleném chodníku.... nic moc.

9.10.2015 14:07
Michal Grus

XXX.XXX.254.137

Moct děkuji za názor.

9.10.2015 14:11
Michal Grus

XXX.XXX.254.137

PS:myslel jsem to tak jestli by to vzládl doma.

9.10.2015 14:20
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Všichni jsme to tak měli....
Opuštěný mimino nadšený nebude.
Může ječet, může ničit.
Kdopak ví...

9.10.2015 14:59
ciraali

XXX.XXX.150.9

Tak ma to byt westik nebo australsky terier, nebo silky terier? Na co dve vlakna, kdyz jde o stejny dotaz?
Maly pejsek - stene, v zime samo venku? To fakt neni dobry napad.

9.10.2015 15:20
Michal Grus

XXX.XXX.254.137

Ciraali přečti si to pozorně ten pes by nebyl venku ale vevnitř.

9.10.2015 15:34
ciraali

XXX.XXX.150.9

Pravda, westik by byl byval venku, australsky terier ted vevnitr... byt sam doma se musi naucit kazdy pes. Kazde stene se musi naucit byt samo, delat potrebu venku, doma nenicit nabytek... je uplne jedno jake to bude plemeno.

9.10.2015 15:44
koňadra

XXX.XXX.128.31

Nevidím rozdíl, proč by pes (jakýkoliv) měl být v zimě v bytě méně či více spokojenější než v létě. V zimě jde jen o to, že venčící procházky musí být úměrně dlouhé (spíše krátké) k tomu, aby se pes pohybem zahřál, prostě aby nikde nezůstal delší dobu bez pohybu. A také, aby nechodil po posolených chodnících, ale štěně lze zase snadno přenést kamkoliv. Já sama si nejraději kupuji štěně na podzim. Do jara ho vypiplám v bytě, naučím ho venčení venku, mám na něj více času (v létě je více práce venku), často jezdí se mnou (což v létě nejde, kdybych ho musela nechat chvíli v autě, tak by chcípl na přehřátí), takže je maximálně socializován. A na jaře se stěhuje ven a zároveň s ním mohu začít pracovat ve výcviku. Prostě je to věc názoru, ale já dávám přednost podzimním štěňatům. Co se týče výběru plemene zadavatele, tak to je asi o tom, co se mu více líbí, co mu bude vyhovovat povahově a možná také, na co bude stačit jeho peněženka. Zadavateli: zeptat se, jaké plemeno je lepší bez dalších souvislostí, to je přece nesmyslně položená otázka! Záleží na tom, co od psa požadujete a očekáváte vy a co mu můžete nabídnout. A také záleží na osobních sympatiích. Pro někoho, kdo má australského teriéra, je tento nejlepší plemeno na světě, zrovna jako pro majitele silky teriéra je tím nejlepším silky. Tak co čekáte, že Vám někdo odpoví?

9.10.2015 16:15
Michal Grus

XXX.XXX.254.137

Pardon za mojí "hloupost" a děkuji za odpověď.

11.10.2015 13:21
Michal Grus

XXX.XXX.254.137

Zdravím, ještě mám jednu prosbu jestli neznáte nějaké stránky s inzeráty na štěňata australského teriera.píšu vám to proto že už jsem opravdu bezradný a nemohu najít žádný inzerát.děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.10.2015 16:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

Michal Grus napsal(a):
Zdravím, ještě mám jednu prosbu jestli neznáte nějaké stránky s inzeráty na štěňata australského teriera.píšu vám to proto že už jsem opravdu bezradný a nemohu najít žádný inzerát.děkuji za odpověď.

Obepište maily CHS a zeptejte se jich, kdy budou štěňata mít.

Přidejte reakci

Přidat smajlík