Jupina
napsal(a):
Nevite prosim od kolika se pohybuje CT hlavy u psa(podezreni na nador)dekuji
Tak např. u Jaggy mi Google vyplivl násled. ceník, který se týká ale MRI. CT v humánní medicíně je výrazně levnější než MRI, tak předpokládám, že tomu tak bude i ve vet. medicíně. Při kopii se mi text rozhodil, však zkuste sama zapátrat na internetu - řada vetů a klinik zde má ceníky vyvěšené.
MAGNETICKÁ REZONANCE (MRI)
vyšetření zahrnuje práci radiologa, interpretaci výsledků, amortizaci přístroje, servisní náklady, spotřebu energie...
MRI jiných než neurologických indikací (vnitřní ucho, nos, cizí tělesa, onkologické indikace, břišní orgány, klouby atd.)
4167, - Kč
5000, - Kč
Spinální MRI (jako alternativa myelografii)
4167, - Kč
5000, - Kč
MRI vnitřního ucha s videootoskopií včetně výplachu a případného odstranění cizích těles, polypů atd.
11000, - Kč
13200, - Kč
MRI u neurologického pacienta, včetně vyšetření mozkomíšního moku (je-li indikováno)
7500, - Kč
9000, - K.
Ja vim ze jsou zde vet.ceniky ale prave jsem tam nikde nenasla to cetecko je to kamarada pejsek a ma vypoulene jedno oko vse je pry vporadku tak ze mu skusi udelat prave cetecko a vet.rikal ze pres znamyho to bude stat 5-6000 a normalne 12-15000 tak prave se ptam jestli je to mozne dekuji.
Jupina
napsal(a):
Ja vim ze jsou zde vet.ceniky ale prave jsem tam nikde nenasla to cetecko je to kamarada pejsek a ma vypoulene jedno oko vse je pry vporadku tak ze mu skusi udelat prave cetecko a vet.rikal ze pres znamyho to bude stat 5-6000 a normalne 12-15000 tak prave se ptam jestli je to mozne dekuji.
My jsme kdysi v Mimoni(řed 5 lety) za CT páteře platili cca 15 tisíc.
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!