Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2015 14:53
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

Zdravím, volala mi sestřenice, jestli mi nechybí pes. Našli v lese samojeda - samce, nemohl se postavit na nohy, ale nakonec chodí. Vzali ho domů. Obojek nemá. Obecní úřad se ptal po okolních vesnicích a nikomu nechybí, mohl by být i ze Slovenska, našel se na hranicích v katastru Velká nad Veličkou. Zatím je u nich, zítra by ho asi převezli do útulku, spádový je Hodonín. Pokud by jste někdo věděl, z okolí cca 30km od Velké, a to i na slovenskou stranu, že někdo tohoto psa hledá, můžete písnout sem? Dala bych další kontakty..Na FB to dala myslím sestřenky dcera.

12.10.2015 17:17
noemi

XXX.XXX.64.236

Z Velké nad Veličkou mám nalezenou buldočku .

Snad pejsek najde nového majitele a bude se mít stejně královsky jako naše placatka .

12.10.2015 19:13
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

noemi napsal(a):
Z Velké nad Veličkou mám nalezenou buldočku .

Snad pejsek najde nového majitele a bude se mít stejně královsky jako naše placatka .

Fakt?!? A odkud teda jste? Ono se stalo trochu, módní" vozit sem do rekreoblasti nechtěné pejsy, tam je vyhodit a však se jich nějaký chatař ujme. Slyšela jsem od místních nejmíň o 5 takových, o buldočce ale ne Teta se také ujala nějaké feňule, co se schovávala pod kládama a za měsíc měla 9 štěňátek Bohužel dvě jim zůstaly doma, bylo to moc na to, aby se rozebrala po vesnici...

12.10.2015 20:01
noemi

XXX.XXX.64.236

Fenku máme už od roku 2010 (jeli jsme si pro ni z Ostravy)...a ještě jako bezdomovkyni ji stihl nějaká váš místní erotoman oplodnit .

Toulavou fenku si k sobě na podzim vzala nějaká starší paní, ale měla doma svého psa, starala se o pejska svého syna a ještě nalezená buldočka se štěnětem ...takže nakonec byli oba přes LOZ "udáni"...kde je štěndo netuším, tajně doufám, že se má pohádkově (byl bílý a vypadal po taťkovi jako zmenšenina bojového plemene - kdyby o něm náhodou někdo věděl, mělo by mu už být kolem 6 let ).
Nelka je šílený dobrák, naprosto bezbranný, lidi milující, vděčný pejsek - nedokážu si představit, proč se jí chtěl někdo zbavit. Kdyby to bylo možné, strávila by celý život někomu na klíně.
U nás je z ní horalka, i když už jde o starší psí dámu...minulý týden zvládla výlet Velkou Kotlinou na Ovčárnu a zpět .

Držíme palec i tomuto nalezenci .

13.10.2015 10:07
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

Z Ostravy? Tak to by mne nenapadlo, já že jste někde z okolních vesnic To jste moc hodní, že jste se jí ujali a že se má tak skvěle, není to jen gaučový hroch Jak říkám, tady si lidi ty psy většinou rozeberou, ale také má psa skoro každý, psa jako invertář dvorku a o dalšího málokdo stojí...

13.10.2015 15:33
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

Odvolávám pátrání, pejsa už je doma Přesně, jak jsem předpokládala, majitel je ze slovenských Vrbovců. Naštěstí našeho člověka na Obecním úřadu napadlo zavolat i tam Pejsa je prý turista, nepomáhá v zahradě ani el. ohradník. Minule prý byl až ve Strážnici Děkuju všem, kdo sdíleli

13.10.2015 18:35
noemi

XXX.XXX.64.236

Tak to je super ...příště to chce dát psu alespoň baťůžek (s buchtami na cestu )

Pro fenku jsem jela vlakem - neměli jsme auto a je to máš druhý pes.
První je "bojové" plemeno z útulku .

Přidejte reakci

Přidat smajlík