Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

morisek

18.10.2015 09:53
morisek

XXX.XXX.140.221

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat nebo spíš poradit mám půl roční čivavu, která mi spadla ze židle a teď kulhá na zadní nožku.Po pádu vůbec nekňučela akorát na tu nožku nemůže nějak došlápnout
jinak je v pohodě, prosím o radu než zajdeme k veterináři jestli to máme zatím zkoumat nebo řešit jinak. Děkuji za radu

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.10.2015 10:19

morisek napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat nebo spíš poradit mám půl roční čivavu, která mi spadla ze židle a teď kulhá na zadní nožku.Po pádu vůbec nekňučela akorát na tu nožku nemůže nějak došlápnout
jinak je v pohodě, prosím o radu než zajdeme k veterináři jestli to máme zatím zkoumat nebo řešit jinak. Děkuji za radu

U veterináře, ten ať udělá rentgen.

18.10.2015 11:01
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Ano k veterináři, mě pes taky někde fláknul nebo blbě stoupl, ráno sem přišla na dvůr a vidím kulhavýho psa, nechala sem ho asi dvě hoďky být jestli jen fakt trochu blbě nešlápnul, no nic volala sem pak veta bo už se pes na PP nohu nepostavil vůbec.

18.10.2015 15:11
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

morisek napsal(a):
Dobrý den,

Dát ji na židli a zkoumat.
(případně si na ni sednout).

18.10.2015 15:16

rapotacka11 napsal(a):
Dát ji na židli a zkoumat.
(případně si na ni sednout).

Už zase? Vy ty lidi trénujete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík