Kde v Praze koupit náhubek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2015 08:36
keporkak

XXX.XXX.184.13

Zdravím, nevíte někdo o kamenné prodejně v Praze, kde by bylo možné vyzkoušet a koupit náhubek - kovový, pogumovaný, dopředu se rozšiřující (typ Gappay)? Pro přesnější představu - jde mi o tento typ. Díky!

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.10.2015 09:12

keporkak napsal(a):
Zdravím, nevíte někdo o kamenné prodejně v Praze, kde by bylo možné vyzkoušet a koupit náhubek - kovový, pogumovaný, dopředu se rozšiřující (typ Gappay)? Pro přesnější představu - jde mi o tento typ. Díky!

Obchod neporadím, nejsem z Prahy, ale v neděli 25.10. bude v Praze - Libni Oblastní klubová výstava kníračů, tam by mohly takové náhubky někde na stánku mít. Nebo o víkendu 31.10 - 1.11. bude v Praze Mezinárodní výstava, kde se určitě tyhle náhubky budou prodávat.

19.10.2015 09:20

Zoobohouš, u I.P.Pavlova.

19.10.2015 14:02
Clayton

XXX.XXX.104.9

Přesně tento typ mají v Hornbachu na Černém mostě, pak nejlepší výběr je asi ve Zvěrokruhu (Europark Štěrboholy, jede tam bus) a Zoo Bohouš na Národní třídě má taky koše.
Taky teď shodou náhod jdu vybírat pogumovaný náhubek, protože na zimu je lepší, než čistě kovový.Půjdu první k Bohouškovi a pak případně do Zvěrokruhu.

19.10.2015 14:19
keporkak

XXX.XXX.184.13

Díky všem, Štěrboholy mám kousek, to bude ideální!

19.10.2015 20:22
nexxi

XXX.XXX.228.56

keporkak napsal(a):
Díky všem, Štěrboholy mám kousek, to bude ideální!

Sice nejsem z Prahy, ale Zvěrokruh máme i my, na druhém konci republiky a maximální spokojenost! taky tam kupuju, jenom teda si nejsem jistá, jeslti mají i gappay, neb my ten pogumovanej kupujem dycky od CHOPO..

Přidejte reakci

Přidat smajlík