Váha a velikost, kříženec labradora a vlčáka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.10.2015 13:23
Tomasbenny

XXX.XXX.65.58

Dobrý den, chci se zeptat.. mám psa.. je ot kříženec labradora a vlčáka.. má 9 měsíců váží 26 Kg. Kolik si myslíte že bude mít v dospělosti.. bude trošku větší?.. tlapky a hrudník si myslím že má velké dost.. Děkuji za odpověď.

22.10.2015 13:28
tlupa

XXX.XXX.106.11

Už vyroste do výšky jen velmi málo nebo vůbec, ale určitě zmohutní. Tipovala bych, že bude mít tak 32 kg.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.10.2015 13:50

Max 35kg.

22.10.2015 14:27
Tomasbenny

XXX.XXX.65.58

A bude vypadat aspon trochu třeba jako vlčák nebo bude hodně menší?

22.10.2015 14:33

Tomasbenny napsal(a):
A bude vypadat aspon trochu třeba jako vlčák nebo bude hodně menší?

Kolik teď měří?

22.10.2015 15:40
Tomasbenny

XXX.XXX.80.179

Nyní měří 58 cm v kohoutku.

22.10.2015 16:16

Je nějaký malý a o moc větší než je ted už nebude, dospělý labrador má kolem 40 kg německý ovčák kolem 50 kg jestli ten váš nabude tak ještě pět kilo a tam jeden dva cm do výšky ale větší nebude.

22.10.2015 16:18
Tomasbenny

XXX.XXX.80.179

Když se podíváte na internet kolik má mít labrador ukáže vám to maximálně 35 Kg a u vlčáka to samé..

22.10.2015 19:56

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je nějaký malý a o moc větší než je ted už nebude, dospělý labrador má kolem 40 kg německý ovčák kolem 50 kg jestli ten váš nabude tak ještě pět kilo a tam jeden dva cm do výšky ale větší nebude.

Labrador 40 kg a nemecký ovčiak 50 kg? Nemecký ovčiak by nemal mať viac ako 40 kg. Fena NO má menej. Fenka labradora by mala mať cca od 25-30 kg a pes vo niečo viac, do 38 kg. V poslednej dobe stretávam veľa obéznych labradorov

22.10.2015 19:58

Tomasbenny napsal(a):
Když se podíváte na internet kolik má mít labrador ukáže vám to maximálně 35 Kg a u vlčáka to samé..

Máte pravdu. Samozrejme, že môže mať aj viac, ale to je už obézny pes. Nechcel by som riskovať problémy s kĺbmi.

22.10.2015 20:19
tlupa

XXX.XXX.184.13

Máte pravdu. Samozrejme, že môže mať aj viac, ale to je už obézny pes. Nechcel by som riskovať problémy s kĺbmi.

Záleží, jak je velký a mohutný. Viděla jsem labradory (podotýkám s PP), kteří neměli ani 20 kilo, a jiné, kteří měli skoro 50 a nebyli obézní.

22.10.2015 20:30

tlupa napsal(a):
Záleží, jak je velký a mohutný. Viděla jsem labradory (podotýkám s PP), kteří neměli ani 20 kilo, a jiné, kteří měli skoro 50 a nebyli obézní.

20 kg je na labradora dosť málo a 50 zase veľa. Poznám aj fenu NO, ktorá má 45 kg a pes NO, ktorý má 60 kg, ale sú dosť prerastení.

22.10.2015 20:37
tlupa

XXX.XXX.184.13

20 kg je na labradora dosť málo a 50 zase veľa. Poznám aj fenu NO, ktorá má 45 kg a pes NO, ktorý má 60 kg, ale sú dosť prerastení.

Jo, jsou to extrémy, nicméně pořád v rámci plemene (oba jsou tuším i uchovnění). Viděla jsem i jednu cca čtrnáctikilovou labradorku (zcela zdravá, nevyhublá - z pracovní linie), ale ta už uchovněná nebyla :-D.

22.10.2015 20:40

tlupa napsal(a):
Jo, jsou to extrémy, nicméně pořád v rámci plemene (oba jsou tuším i uchovnění). Viděla jsem i jednu cca čtrnáctikilovou labradorku (zcela zdravá, nevyhublá - z pracovní linie), ale ta už uchovněná nebyla :-D.

To potom musia mať aj nízku výšku v kohútiku. Moja fenka appenzela by mala mať v dospelosti okolo 50 cm a 20 až 24 kg.

22.10.2015 20:43
tlupa

XXX.XXX.184.13

To potom musia mať aj nízku výšku v kohútiku. Moja fenka appenzela by mala mať v dospelosti okolo 50 cm a 20 až 24 kg.

Jo, byla hodně mrňavá a ještě lehké kostry.

22.10.2015 21:20
nexxi

XXX.XXX.228.56

Nemám přímo labíka, ale mám kříženku výmara a NO, v kohoutku cca šedesát cm, ale měřeno laicky krejčovským metrem jen pro zajímavost a váhově dle tohoj ak se vyspí a nají - 26-30kg.. ale ona je čubina hooodně akční, takže u ní jsou svaly..

23.10.2015 05:49
Tomasbenny

XXX.XXX.65.58

Takže když má 9 měsíců.58 cm a 27,5 Kg tak to je málo? Pořád chodíme běhat, hrudník má krásně vytvarovanej už ted..chtěl bych aby měl tak 35 Kg v dospělosti aby byl trošku větší.

23.10.2015 07:01

Tomasbenny napsal(a):
Takže když má 9 měsíců.58 cm a 27,5 Kg tak to je málo? Pořád chodíme běhat, hrudník má krásně vytvarovanej už ted..chtěl bych aby měl tak 35 Kg v dospělosti aby byl trošku větší.

To moc neivlivníte, hlavní slovo má genetika.

23.10.2015 07:10
Tomasbenny

XXX.XXX.65.58

Aha, tak podle internetu by labrador měl měřit v dospělosti 56 cm.. ale ve skutečnosti to je asi jinak.. tak nevím no... snad těch 35 Kg mít bude.. uvidíme no.. zítra třeba sem dám fotku aby ste viděli.

23.10.2015 07:23
tlupa

XXX.XXX.184.13

Tomasbenny napsal(a):
Aha, tak podle internetu by labrador měl měřit v dospělosti 56 cm.. ale ve skutečnosti to je asi jinak.. tak nevím no... snad těch 35 Kg mít bude.. uvidíme no.. zítra třeba sem dám fotku aby ste viděli.

Ve skutečnosti může labrador měřit v kohoutku od cca 49 cm (to samozřejmě u feny) až po nějakých 62 cm (pes). Standard sice udává ideální kohoutkovou výšku, ale ta není striktně vyžadovaná - i psi, kteří jsou větší či menší, jsou běžně uchovnění.

23.10.2015 07:25

Tomasbenny, vždyť je výškově tak akorát a váha ještě půjde nahoru. Můj HW měl v 8mi měsících 40kg, v dospělosti se pohyboval 48-49 kg ve sportovní kondici, tak neplaš...Krom toho nevíš, jaké má prarodiče a prapra...

23.10.2015 07:31

Tomasbenny napsal(a):

Dobře, dejte.

24.10.2015 07:51

Labrador 40 kg a nemecký ovčiak 50 kg? Nemecký ovčiak by nemal mať viac ako 40 kg. Fena NO má menej. Fenka labradora by mala mať cca od 25-30 kg a pes vo niečo viac, do 38 kg. V poslednej dobe stretávam veľa obéznych labradorov

Mám labradora s pp na výstavách získal už několik výborných je pracovně využívaný, výška 58 cm a má 40 kilo a to není žádný válec, ti velcí bez pp co běžně běhají po ulicích mají určitě kolem 50 kg protože můj je proti ním docela malej. Naše fena NO a to je docela drobná protože je to fena má 46 kg psi jsou mnohem větší, pořádný NO může mít až 60 kg, nevím co jste to kde viděl za chudáky.

24.10.2015 07:53

tlupa napsal(a):

Tak to byl asi nějaký jezevčík 14 kilová labradorka je nesmysl. labradoři trialové linie jsou sice lehčího typu ale 14 kilo to si děláte srandu.

24.10.2015 07:58
tlupa

XXX.XXX.106.11

Tak to byl asi nějaký jezevčík 14 kilová labradorka je nesmysl. labradoři trialové linie jsou sice lehčího typu ale 14 kilo to si děláte srandu.

Nedělám. Byla to úplně mrňavá trialačka, velikosti kokra. Ten zajíc, co nesla, byl pomalu větší než ona. Samozřejmě běžné to není, ale i takový úkaz se může vyskytnout - ony trialové feny běžně mají kolem těch 20 kilo, to už není takový rozdíl.

24.10.2015 08:18

Mám labradora s pp na výstavách získal už několik výborných je pracovně využívaný, výška 58 cm a má 40 kilo a to není žádný válec, ti velcí bez pp co běžně běhají po ulicích mají určitě kolem 50 kg protože můj je proti ním docela malej. Naše fena NO a to je docela drobná protože je to fena má 46 kg psi jsou mnohem větší, pořádný NO může mít až 60 kg, nevím co jste to kde viděl za chudáky.

Fena NO 46kg? A kolik měří?Moje rtw má teď 42kg a je narozdíl od vyžraných rotvíků štíhlà a mohutná.

24.10.2015 08:39

Fena NO 46kg? A kolik měří?Moje rtw má teď 42kg a je narozdíl od vyžraných rotvíků štíhlà a mohutná.

65 cm oproti labradorovi je o hodně vyšší i delší.

24.10.2015 08:43

tlupa napsal(a):
Nedělám. Byla to úplně mrňavá trialačka, velikosti kokra. Ten zajíc, co nesla, byl pomalu větší než ona. Samozřejmě běžné to není, ale i takový úkaz se může vyskytnout - ony trialové feny běžně mají kolem těch 20 kilo, to už není takový rozdíl.

To sice jo, ona vůbec ta trialová linie už se od standartu hodně odlišuje. tohle už je fakt extrém a už se to snad ani labradorem nazvat nedá. Oni vůbec někteří trialoví psi už nemají s labradory nic společného, vypadají spíš jako kříženci ohařů.

24.10.2015 08:44

65 cm oproti labradorovi je o hodně vyšší i delší.

A byla by uchovnitelná?

24.10.2015 09:10

A byla by uchovnitelná?

To nevím, je bez pp máme jí na hlídání usedlosti. O standart NO jsem se nikdy moc nezajímala, ale vždycky jsme doma nějakého na hlídání měli. A psi byli výrazně větší a těžší než tato fena. ve srovnání s fenkami na výstavách je naše trošku větší ale ve srovnání se psy mě připadá docela drobná. Není zaručena její čistokrevnost, vždyt je bez pp, ale můžu srovnávat se psy co vidím jinde.A opět můžu srovnávat i ovčáky s mým labradorem s pp a labík je výrazně menší než NO.

24.10.2015 10:30
Clayton

XXX.XXX.104.9

Známého pes NO má 70 cm a kolem 50 kg.Je to pracovní linie, vlkošedý s rovnou zádí.Sportovně vedený, ani gram tuku navíc.Krásný pes.
Ale znám jednu exteriéračku a ta má 25 kg a je opravdu drobná.
Labrador mívá okolo těch 30-40 kilo.Kříženci labrador x NO většinou mívají tak 35 kg.

24.10.2015 15:38
Tomasbenny

XXX.XXX.131.193

Benny krizenec labika a NO,9 mesicu 27,5 Kg.

Přidejte reakci

Přidat smajlík