Uživatel s deaktivovaným účtem

Max 35kg.

Tomasbenny
napsal(a):
A bude vypadat aspon trochu třeba jako vlčák nebo bude hodně menší?
Kolik teď měří?

Je nějaký malý a o moc větší než je ted už nebude, dospělý labrador má kolem 40 kg německý ovčák kolem 50 kg jestli ten váš nabude tak ještě pět kilo a tam jeden dva cm do výšky ale větší nebude.

napsal(a):
Je nějaký malý a o moc větší než je ted už nebude, dospělý labrador má kolem 40 kg německý ovčák kolem 50 kg jestli ten váš nabude tak ještě pět kilo a tam jeden dva cm do výšky ale větší nebude.
Labrador 40 kg a nemecký ovčiak 50 kg? Nemecký ovčiak by nemal mať viac ako 40 kg. Fena NO má menej. Fenka labradora by mala mať cca od 25-30 kg a pes vo niečo viac, do 38 kg. V poslednej dobe stretávam veľa obéznych labradorov

Tomasbenny
napsal(a):
Když se podíváte na internet kolik má mít labrador ukáže vám to maximálně 35 Kg a u vlčáka to samé..
Máte pravdu. Samozrejme, že môže mať aj viac, ale to je už obézny pes. Nechcel by som riskovať problémy s kĺbmi.
napsal(a):
Máte pravdu. Samozrejme, že môže mať aj viac, ale to je už obézny pes. Nechcel by som riskovať problémy s kĺbmi.
Záleží, jak je velký a mohutný. Viděla jsem labradory (podotýkám s PP), kteří neměli ani 20 kilo, a jiné, kteří měli skoro 50 a nebyli obézní.

tlupa
napsal(a):
Záleží, jak je velký a mohutný. Viděla jsem labradory (podotýkám s PP), kteří neměli ani 20 kilo, a jiné, kteří měli skoro 50 a nebyli obézní.
20 kg je na labradora dosť málo a 50 zase veľa. Poznám aj fenu NO, ktorá má 45 kg a pes NO, ktorý má 60 kg, ale sú dosť prerastení.
napsal(a):
20 kg je na labradora dosť málo a 50 zase veľa. Poznám aj fenu NO, ktorá má 45 kg a pes NO, ktorý má 60 kg, ale sú dosť prerastení.
Jo, jsou to extrémy, nicméně pořád v rámci plemene (oba jsou tuším i uchovnění). Viděla jsem i jednu cca čtrnáctikilovou labradorku (zcela zdravá, nevyhublá - z pracovní linie), ale ta už uchovněná nebyla :-D.

tlupa
napsal(a):
Jo, jsou to extrémy, nicméně pořád v rámci plemene (oba jsou tuším i uchovnění). Viděla jsem i jednu cca čtrnáctikilovou labradorku (zcela zdravá, nevyhublá - z pracovní linie), ale ta už uchovněná nebyla :-D.
To potom musia mať aj nízku výšku v kohútiku. Moja fenka appenzela by mala mať v dospelosti okolo 50 cm a 20 až 24 kg.

Tomasbenny
napsal(a):
Takže když má 9 měsíců.58 cm a 27,5 Kg tak to je málo? Pořád chodíme běhat, hrudník má krásně vytvarovanej už ted..chtěl bych aby měl tak 35 Kg v dospělosti aby byl trošku větší.
To moc neivlivníte, hlavní slovo má genetika.
Tomasbenny
napsal(a):
Aha, tak podle internetu by labrador měl měřit v dospělosti 56 cm.. ale ve skutečnosti to je asi jinak.. tak nevím no... snad těch 35 Kg mít bude.. uvidíme no.. zítra třeba sem dám fotku aby ste viděli.
Ve skutečnosti může labrador měřit v kohoutku od cca 49 cm (to samozřejmě u feny) až po nějakých 62 cm (pes). Standard sice udává ideální kohoutkovou výšku, ale ta není striktně vyžadovaná - i psi, kteří jsou větší či menší, jsou běžně uchovnění.

Tomasbenny, vždyť je výškově tak akorát a váha ještě půjde nahoru. Můj HW měl v 8mi měsících 40kg, v dospělosti se pohyboval 48-49 kg ve sportovní kondici, tak neplaš...Krom toho nevíš, jaké má prarodiče a prapra...

Tomasbenny
napsal(a):
Aha, tak podle internetu by labrador měl měřit v dospělosti 56 cm.. ale ve skutečnosti to je asi jinak.. tak nevím no... snad těch 35 Kg mít bude.. uvidíme no.. zítra třeba sem dám fotku aby ste viděli.
Dobře, dejte.

napsal(a):
Labrador 40 kg a nemecký ovčiak 50 kg? Nemecký ovčiak by nemal mať viac ako 40 kg. Fena NO má menej. Fenka labradora by mala mať cca od 25-30 kg a pes vo niečo viac, do 38 kg. V poslednej dobe stretávam veľa obéznych labradorov
Mám labradora s pp na výstavách získal už několik výborných je pracovně využívaný, výška 58 cm a má 40 kilo a to není žádný válec, ti velcí bez pp co běžně běhají po ulicích mají určitě kolem 50 kg protože můj je proti ním docela malej. Naše fena NO a to je docela drobná protože je to fena má 46 kg psi jsou mnohem větší, pořádný NO může mít až 60 kg, nevím co jste to kde viděl za chudáky.

tlupa
napsal(a):
Tak to byl asi nějaký jezevčík 14 kilová labradorka je nesmysl. labradoři trialové linie jsou sice lehčího typu ale 14 kilo to si děláte srandu.
napsal(a):
Tak to byl asi nějaký jezevčík 14 kilová labradorka je nesmysl. labradoři trialové linie jsou sice lehčího typu ale 14 kilo to si děláte srandu.
Nedělám. Byla to úplně mrňavá trialačka, velikosti kokra. Ten zajíc, co nesla, byl pomalu větší než ona. Samozřejmě běžné to není, ale i takový úkaz se může vyskytnout - ony trialové feny běžně mají kolem těch 20 kilo, to už není takový rozdíl.

napsal(a):
Mám labradora s pp na výstavách získal už několik výborných je pracovně využívaný, výška 58 cm a má 40 kilo a to není žádný válec, ti velcí bez pp co běžně běhají po ulicích mají určitě kolem 50 kg protože můj je proti ním docela malej. Naše fena NO a to je docela drobná protože je to fena má 46 kg psi jsou mnohem větší, pořádný NO může mít až 60 kg, nevím co jste to kde viděl za chudáky.
Fena NO 46kg? A kolik měří?Moje rtw má teď 42kg a je narozdíl od vyžraných rotvíků štíhlà a mohutná.

napsal(a):
Fena NO 46kg? A kolik měří?Moje rtw má teď 42kg a je narozdíl od vyžraných rotvíků štíhlà a mohutná.
65 cm oproti labradorovi je o hodně vyšší i delší.

tlupa
napsal(a):
Nedělám. Byla to úplně mrňavá trialačka, velikosti kokra. Ten zajíc, co nesla, byl pomalu větší než ona. Samozřejmě běžné to není, ale i takový úkaz se může vyskytnout - ony trialové feny běžně mají kolem těch 20 kilo, to už není takový rozdíl.
To sice jo, ona vůbec ta trialová linie už se od standartu hodně odlišuje. tohle už je fakt extrém a už se to snad ani labradorem nazvat nedá. Oni vůbec někteří trialoví psi už nemají s labradory nic společného, vypadají spíš jako kříženci ohařů.

napsal(a):
65 cm oproti labradorovi je o hodně vyšší i delší.
A byla by uchovnitelná?

napsal(a):
A byla by uchovnitelná?
To nevím, je bez pp máme jí na hlídání usedlosti. O standart NO jsem se nikdy moc nezajímala, ale vždycky jsme doma nějakého na hlídání měli. A psi byli výrazně větší a těžší než tato fena. ve srovnání s fenkami na výstavách je naše trošku větší ale ve srovnání se psy mě připadá docela drobná. Není zaručena její čistokrevnost, vždyt je bez pp, ale můžu srovnávat se psy co vidím jinde.A opět můžu srovnávat i ovčáky s mým labradorem s pp a labík je výrazně menší než NO.