Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2015 16:12
veselaveselka

XXX.XXX.59.94

Mám kavalíra, jsou mu 2 roky...je to můj první pes..tak se laicky zeptám..kolem na sidlisti mooc fenek, samozrejme nyni haraci obdobi...muj spanel uplne mimo..nejí, z nutnosti se napije, hrozne smutne koukani az utrapene, hlavne smerem na dvere a okno, nezajem o hrani, nespi..nastesti neknoura nebo nesteka..chudacek je "zamilovan"smajlík je to normalni chovani u psa v obdobi harani fenek? Na jare mi to takove neprislo, ale nyni to je sila..trva to tyden a zrejme asi tyden jeste bude..nepozoruji, ze by ho neco bolelo ci byl apaticky...jo ven chodit to je jeho velka radost a to je tak vse...je to i vas pripad ze se takto behem ze dne na den zmeni chovani u psa?

25.10.2015 16:18
fram

XXX.XXX.70.158

Zaměstnat- psychicky i fyzicky, aportovat, nechat ho hledat ztracené věci, učit nebo opakovat prvky poslušnosti... Prostě mu nedovolit myslet na čubinky.

25.10.2015 16:59
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

fram napsal(a):
Zaměstnat- psychicky i fyzicky, aportovat, nechat ho hledat ztracené věci, učit nebo opakovat prvky poslušnosti... Prostě mu nedovolit myslet na čubinky.

Nó, tak to bych chtěla fakt taky umět. Moji psi ještě k tomu, co zadavatelka popisuje vyjou a štěkají - naštěstí v zahradě(sousedy nemáme) Nejsou schopní vůbec mně vnímat, jen sedí a čumí do dáli. Maximálně se mnou někam půjdou, ale jakmile se zastavím, hned vypínají mozky. Jsou jak hyperaktivní děcko, pobíhají z místa na místo, x krát za hodinu proběhnou zahradou, jestli náhodou nepřišla ta jejich milovaná kamarádka...

Přidejte reakci

Přidat smajlík