Prosím o zkušenosti s tímto krmivem.Mám štěně retrívra a krmím jej hlavně masem, ale chtěla bych přidávat i granule.Slyšela jsem na toto krmivo docela chválu, ale taky se říká, že obsahuje hodně chemických látek co mohou způsobovat rakovinu.Prosím kdo se vyzná ve složení o radu.Děkuji moc.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Wild cat
napsal(a):
Složení je dobré i když těch inzerovaných 70% masa tam není. Konzervace je přírodní, nic rakovinotvorného. Chutnají hlavně psům nežravcům. Silně voní po libečku. Na střídačku s masem to je dobrá volba, pes zvyklý na maso většinou tvrdé granule nechce.
Souhlas, čuba nežravka sežrala celé 5ti kg balení (jehněčí), ale vůni bych přirovnala k maggi

"když těch inzerovaných 70% masa tam není"
Je, ale čerstvého, jak je u tohoto krmiva i uvedeno
napsal(a):
Souhlas, čuba nežravka sežrala celé 5ti kg balení (jehněčí), ale vůni bych přirovnala k maggi
Ano, to jehněčí je nejvíc aromatické. Měli jsme napřed jehněčí, žral ho s velkou chutí, pak jsem vzala to kančí Iberico a chutnalo mu ještě víc. Je jemnější, to maggi (libeček) není tolik cítit.
Přes půl roku jsme s nimi krmili hyperaktivní borderu (teď střídáme hlavně proto, aby taky zkusila něco jiného), měli jsme jak štěněcí, tak dospělácké (všechny příchutě) a můžu říct, že naprostá spokojenost. Fence chutnají, má po nich bezva srst i bobky, fakt jí sedly.
Za mě rozhodně ano. :)