Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.11.2015 12:11
Roniček

XXX.XXX.199.61

Prosím o zkušenosti s tímto krmivem.Mám štěně retrívra a krmím jej hlavně masem, ale chtěla bych přidávat i granule.Slyšela jsem na toto krmivo docela chválu, ale taky se říká, že obsahuje hodně chemických látek co mohou způsobovat rakovinu.Prosím kdo se vyzná ve složení o radu.Děkuji moc.

5.11.2015 12:57
Wild cat

XXX.XXX.89.52

Složení je dobré i když těch inzerovaných 70% masa tam není. Konzervace je přírodní, nic rakovinotvorného. Chutnají hlavně psům nežravcům. Silně voní po libečku. Na střídačku s masem to je dobrá volba, pes zvyklý na maso většinou tvrdé granule nechce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.11.2015 13:25

Wild cat napsal(a):
Složení je dobré i když těch inzerovaných 70% masa tam není. Konzervace je přírodní, nic rakovinotvorného. Chutnají hlavně psům nežravcům. Silně voní po libečku. Na střídačku s masem to je dobrá volba, pes zvyklý na maso většinou tvrdé granule nechce.

Souhlas, čuba nežravka sežrala celé 5ti kg balení (jehněčí), ale vůni bych přirovnala k maggi

5.11.2015 13:34

"když těch inzerovaných 70% masa tam není"

Je, ale čerstvého, jak je u tohoto krmiva i uvedeno

5.11.2015 14:53
Wild cat

XXX.XXX.89.52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Souhlas, čuba nežravka sežrala celé 5ti kg balení (jehněčí), ale vůni bych přirovnala k maggi

Ano, to jehněčí je nejvíc aromatické. Měli jsme napřed jehněčí, žral ho s velkou chutí, pak jsem vzala to kančí Iberico a chutnalo mu ještě víc. Je jemnější, to maggi (libeček) není tolik cítit.

5.11.2015 17:53
Roniček

XXX.XXX.199.61

Děkuji všem za rady.Snažím se pro mého mazlíčka vybrat to nejlepší.Ještě jsem někde četla, že granulky jsou moc měkké a pak se dělá pejskovi brzy zubní plak.Pozorujete to u Vašich pejsků taky nebo je to jen pomluva?Můj pejsek je taky vybíravý, má nejradši masíčko.

6.11.2015 06:50
mishule

XXX.XXX.99.26

Přes půl roku jsme s nimi krmili hyperaktivní borderu (teď střídáme hlavně proto, aby taky zkusila něco jiného), měli jsme jak štěněcí, tak dospělácké (všechny příchutě) a můžu říct, že naprostá spokojenost. Fence chutnají, má po nich bezva srst i bobky, fakt jí sedly.

Za mě rozhodně ano. :)

6.11.2015 06:56
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Platinum měkké jsou. Ale nevěřím, že tvrdé granule mají reálně vliv na čištění zubů. I tvrdé granule pes nebo kočka kolikrát hltá, že ani moc nekouše.

Přidejte reakci

Přidat smajlík