Snížené libido u psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Charlie000

6.11.2015 07:04
Charlie000

XXX.XXX.166.112

Dobrý den,
mám dvouletého psa bernského salašnického a překvapuje mě u něj, že nemá příliš silné sexuální pudy. Háravé feny se mu líbí, olizuje je, ale pro nakrytí není dostatečně říčný. Je možné že je na krytí ještě mladý? Nemá někdo podobné zkušenosti nebo radu, jak psovi zvýšit libido? Nemůže za to nějaká nemoc?

6.11.2015 07:15
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Charlie000 napsal(a):
Dobrý den,
mám dvouletého psa bernského salašnického a překvapuje mě u něj, že nemá příliš silné sexuální pudy. Háravé feny se mu líbí, olizuje je, ale pro nakrytí není dostatečně říčný. Je možné že je na krytí ještě mladý? Nemá někdo podobné zkušenosti nebo radu, jak psovi zvýšit libido? Nemůže za to nějaká nemoc?

A Vy jej máte uchovněného jakožto krycího psa?

Charlie000

6.11.2015 07:32
Charlie000

XXX.XXX.166.112

Je bez PP, ale to přeci jeho sexuální choutky nijak nevlivňuje. Jde mi hlavně o zdraví psa a jeslti že chová v tomto nenormálně, mám strach, že mu něco je, třeba nějaký nádor?

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.11.2015 07:35

Je to normální.

Ludmilk

6.11.2015 07:40
Ludmilk

XXX.XXX.78.82

A on pes do uchovnění to jako ví, že není chovný a nanekrývá? To jsem nevěděla...

Charlie000

6.11.2015 07:45
Charlie000

XXX.XXX.166.112

Já jsem o tom právě nikdy neslyšela, mnohem častěji se řeší příliš velká vzrušivost psa, tohle mě fakt překvapuje. Myslíte, že je to věkem, že je ještě mladý? Nebo bude takový laxní napořád?

6.11.2015 07:48
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

Ludmilk napsal(a):
A on pes do uchovnění to jako ví, že není chovný a nanekrývá? To jsem nevěděla...

A on pes do uchovnění to jako ví, že není chovný a nanekrývá? - no, někdo z rodiny musí mít rozum...očividně s ním krytí zkoušíte, což vám tady s neuchovněným psem nikdo neschválí Sama mám berňáka s PP, uchovnit jsem ho nedala, poněvadž ho mám jen na mazla a nechci přispívat už do beztak přemnožené a zdravotně velmi kontroverzní rasy psů. Pes začne být říčný, až se mu to jednou povede(zkušenost s jiným psem) Fenka nemusí být v nejlepším, takže možná proto se nedaří.

Ludmilk

6.11.2015 07:48
Ludmilk

XXX.XXX.78.82

Třeba je to fakt věkem, ale nevím, spíš je to fakt naopak...
Zkuste zajít se poptat někam na veterinu:).

6.11.2015 07:50
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

Ludmilk napsal(a):
Třeba je to fakt věkem, ale nevím, spíš je to fakt naopak...
Zkuste zajít se poptat někam na veterinu:).

Pardon, ten zbytek příspěvku není na vás...

6.11.2015 07:54

Charlie000 napsal(a):
Já jsem o tom právě nikdy neslyšela, mnohem častěji se řeší příliš velká vzrušivost psa, tohle mě fakt překvapuje. Myslíte, že je to věkem, že je ještě mladý? Nebo bude takový laxní napořád?

Samozřejmě, že se řeší příliš velká vzrušivost, protože to je problém!

Charlie000

6.11.2015 07:56
Charlie000

XXX.XXX.166.112

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Samozřejmě, že se řeší příliš velká vzrušivost, protože to je problém!

A tohle problém není? vždyť to popírá úplně základní přírodní zákony - rozmnožovací pud, je přeci nejsilnější zvířecí pud, prostě se bojím, že je něco špatně.

6.11.2015 08:06

Charlie000 napsal(a):
A tohle problém není? vždyť to popírá úplně základní přírodní zákony - rozmnožovací pud, je přeci nejsilnější zvířecí pud, prostě se bojím, že je něco špatně.

Ne, tohle je normální a v souladu s přírodou.
Každý pes má jinak silný pohlavní pud. Ten tvůj je opravdu ještě mladý, jsou psi, co reagují jenom na skutečně plodné dny, což není celá doba hárání, jsou psi, kteří "se rozjedou" až po prvním krytí...Bud jenom ráda, že nemusíš řešit magora!

6.11.2015 08:08
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Ludmilk napsal(a):

Ne, on to neví. Ale jeho pán by to vědět mohl. Tedy snad...

6.11.2015 08:12
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Charlie000 napsal(a):
Dobrý den,

Já prostě nějak nechápu, proč mu to libido chcete zvyšovat? Co by za to mnozí majitelé psů - "úchylů" třesoucích se na každou fenu v okruhu stovek metrů kolem dali!

6.11.2015 08:21
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

fikovnice napsal(a):
Já prostě nějak nechápu, proč mu to libido chcete zvyšovat? Co by za to mnozí majitelé psů - "úchylů" třesoucích se na každou fenu v okruhu stovek metrů kolem dali!

Jestli on ten problém s "libidem" nebude trochu jinde než zrovna u psa...

6.11.2015 08:27

Charlie000 napsal(a):
Dobrý den,

Pohlavní pud je geneticky daný nejenom u psů.Bohužel využíváním v chovu jedinců se slabým pohlavním pudem ať už fen či psů, vede k jeho dalšímu oslabení.Máme už 4. berńáka s PP.Prvního jsme měli v roce 1986.První dva kryli naprosto spolehlivě, ale v té době nabyl problém ani za strany fen.Třetí, ač chovný, krýt sám neuměl a jelikož jakékoliv zasahování do ktytí neuznávám, mimo podržení při svázání, prostě jsem s ním nekryla.Poslední kryl, ale vytrvalostí se prvním dvěma nevyrovnal.Nyní už je to starý pes.Bohužel degeneraci pohlavního pudu vidím dnes u pousty módních plemen.
Nemoc to není a u psa bez PP libido zvyšovat nepotřebujete.

6.11.2015 08:40
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Žaneta kocková napsal(a):

Charlie000

6.11.2015 08:46
Charlie000

XXX.XXX.166.112

Jako třeba u feny?

Charlie000

6.11.2015 08:48
Charlie000

XXX.XXX.166.112

fikovnice napsal(a):

Smějte se čemu chcete, já mám prostě o psa strach, protože se nechová normálně. Krýt s ním za každou cenu nechci, prostě mě to vylekalo.

6.11.2015 08:48
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

Charlie000 napsal(a):
Jako třeba u feny?

Jo. Třeba zatím narazil na samé frigidní.

Šmarjá, neřešte koniny, pes je mladý, možná ještě tak úplně nemá odhad co a jak, a buďte rád, že to není magor, co se kvůli háravce utrhne a poletí přes půlku města.

6.11.2015 08:49
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

Charlie000 napsal(a):
Smějte se čemu chcete, já mám prostě o psa strach, protože se nechová normálně. Krýt s ním za každou cenu nechci, prostě mě to vylekalo.

Ale on se chová normálně. Jen vy nevíte, že to je normální.

6.11.2015 08:52

Charlie000 napsal(a):
Jako třeba u feny?

Jasně, přesně takhle to Žaneta Kočková myslela
Jinak o psa a jeho nízké libido se vážně nebojte. Je to spíš výhoda. Můj vořech taky není žádnej svůdnik a jsem za to ráda. Kvůli háravkám nevyšiluje a když nějakou přímo osobně potkal, tak ji akorát olizal uši a v pohodě se nechal odvést. O starost míň

Charlie000

6.11.2015 08:53
Charlie000

XXX.XXX.166.112

Ale on se chová normálně. Jen vy nevíte, že to je normální.

Dobře děkuji za uklidnění, a právě proto jsem založila tohle téma, abych zjistila, jeslti to teda je nebo není normální, protože nikde jsem o tom nic nenačetla.

6.11.2015 08:54
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jasně, přesně takhle to Žaneta Kočková myslela
Jinak o psa a jeho nízké libido se vážně nebojte. Je to spíš výhoda. Můj vořech taky není žádnej svůdnik a jsem za to ráda. Kvůli háravkám nevyšiluje a když nějakou přímo osobně potkal, tak ji akorát olizal uši a v pohodě se nechal odvést. O starost míň

...no tak to jste také potkávali jen samé frigidní feny... Jen uši nastrkovaly...

6.11.2015 08:55

Charlie000 napsal(a):
Dobře děkuji za uklidnění, a právě proto jsem založila tohle téma, abych zjistila, jeslti to teda je nebo není normální, protože nikde jsem o tom nic nenačetla.

Nebojte, pes je úplně normální.

Neregistrovaný uživatel

6.11.2015 11:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.62

Pes má možná víc rozumu, než panička...
Nač množit další bezpapíráky, který przní plemeno...

6.11.2015 12:16
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

fikovnice napsal(a):

Třeba já

6.11.2015 13:39
fikovnice

XXX.XXX.99.69

lesnížínka napsal(a):
Třeba já

Já také... Objevila jsem nově vykousané kousky našich bytelných vrat, jak se chtěl dostat za nevěstou...

11.11.2015 23:44
Zrzavci

XXX.XXX.125.243

S opožděním a dodáním:

snížené libido je TAKÉ zmiňováno v souvislosti se štítnou žlázou. Nevím pochopitelně, jak velký "ne" zájem jeví pes zadavatelky, ale nedalo mi to. Je tam pochopitelně vícero příznaků /např., únava/, které k tomu to onemocnění vedou.Ale napadlo mě to sem dát.

12.11.2015 09:07

Zrzavci napsal(a):
S opožděním a dodáním:

snížené libido je TAKÉ zmiňováno v souvislosti se štítnou žlázou. Nevím pochopitelně, jak velký "ne" zájem jeví pes zadavatelky, ale nedalo mi to. Je tam pochopitelně vícero příznaků /např., únava/, které k tomu to onemocnění vedou.Ale napadlo mě to sem dát.

To můžu potvrdit. Můj pes na štítnou žlázu léky bere a řekal bych že pohlavní pud má velmi slabý, běhá s naší fenou i v době jejího hárání /samozřejmě pod dozorem/ a nakrývat se jí vůbec nepokouší, jen jí očmuchává a olizuje. Nikdy se také nestalo že by naskakoval na lidi, třeba i při hře jako se to snažili dělat všichni psi co jsme měli před ním.

Přidejte reakci

Přidat smajlík