Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Amandaa

6.11.2015 10:21
Amandaa

XXX.XXX.48.54

Ahoj, chystám se koupit štěně, ale mám dilema, jestli mám koupit už nějáký vetší a kvalitnější, nebo raději něco menšího a levnějšího. Jde mi o to, aby ten dražší pelíšek štěně nerozkousalo. Jak jste to měli vy? Děkuji za odpověď

6.11.2015 11:36
Anet9B

XXX.XXX.46.24

Já pro svou fenku měla rovnou větší a dražší, pelíšek má pořád jako nový, protože nebyla a ani není ničitel.

A také naopak, znám psa stejné rasy a podobného stáří a ten tedy ničitel je, rozcupuje opravdu vše a to už od štěněte.

Myslím si, že každý pes je jiný a není jisté, že si ho jako štěně zničí. Záleží na Vás kolik do toho chcete investovat

6.11.2015 20:25
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Co to bude za rasu? naše pelechy nekouše, ale jeden je takový plyšový a už je to hnus takže na Vánoce dostane nový, má teda ještě od rogz a super a nejraději si lehá do autosedačky , chci zkusit se stříškou ale jak tak koukam tak jsme ještě nenatrefila na nějaký pěkný nebo stojí moc Tak v pokoji má jeden a v kuchyni právě ten už ošklivej taky blbost kupovat bílej se srdíčkama no a často teda spí s náma v posteli

Amandaa

7.11.2015 16:24
Amandaa

XXX.XXX.48.54

Bude to štěně německého ovčáka.

7.11.2015 16:46
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Tak to raději bych s novym počkala, my měli NO venku a dřevěná bouda dostala slušnou údržbu

Přidejte reakci

Přidat smajlík