Prášek

XXX.XXX.208.7
Na co všechno dneska lidi nenaletí! :-D.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Prášek
napsal(a):
Na co všechno dneska lidi nenaletí! :-D.
To jakože kdo necvičí nahý, tak ten naletěl?
Prášek

XXX.XXX.208.199
To jakože starý tepláky, kecky, mikina nebo šusťákovka a je po p*deli. Třebas...
marcelaamax
napsal(a):
Doporučil by mi někdo výrobce výcvikového oblečení? Koukala jsem na HST a D4M, věci mají pěkný, ale chtěla bych něco co bych si mohla vyzkoušet. Jsem z Královehradeckého kraje, nevíte někdo, kde bych našla prodejnu s výcvikovým oblečením v okolí Hradce?
Tak když jste koukala, asi tušíte, že moc podobných kamenných prodejen tu nebude? Vycvikové oblečení se nejlépe kupuje na kynologických akcích, výstavách apod. Pokud nejde o spešl vytuněný vesty s vypoustěcím systémem balonku a podobné vyfikundace, s úlevou navštivte prodejny Pracovní potřeby. Dle vyguglené lokality bydliště odhalíte poklad.
Pevné, vyteplené a pohodlné kalhoty, vesty, bundy, když objedete víc podobných prodejen, najdete jistě to vyhovující. Jen to nebude mít vyšitý trademark správného psího profíka. A o botách z pracovních potřeb radši nemluvím, ty vydrží léta. P.S. - Prohlašuji, že nejsem prodejcem, zástupcem, managerem či jiným člověkem spojeným s jakýmikoliv prodejnami Pracovních potřeb, jen spokojený zákazník.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Prášek
napsal(a):
To jakože starý tepláky, kecky, mikina nebo šusťákovka a je po p*deli. Třebas...
Když pomineme, že ne každý chce vypadat jako boverák, tak to co popisujete je na cvičení dost nepraktický.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Prášek
napsal(a):
Jasně a kam do tepláků dám míč a pamlsky?
A proč mám být na cvičáku oblečená jako vandrák či nějakej vágus?
Uživatel s deaktivovaným účtem

marcelaamax
napsal(a):
Tak mě jde hlavně o bundu aby měla prostorné kapsy. A bundy to bývají kvalitní co dlouho vydrží, takže si za ní klidně ráda připlatím.
Praktičtější asi bude vesta, tu dáš na každou bundu (a když pereš, tak jenom vestu a nemusíš celou bundu) a můžeš nosit v zimě, v létě a vleze se do ní celé živobytí
Psočka
napsal(a):
Souhlasím s vama, tepláky mam s kapsami a nepotřebuji si kupovat nějaké předražené speciální kalhoty. A jako nějaký vandrák nevypadám
Nemusite kupovat předražene kalhoty a bundy..ale dělam se psama už pomalu 30 let a mam nalitano po polich a cvičakach dost a za mě mužu řict že tu nejde o předražene hadry ale o kvalitu a funkčnost kterou v terenu oceníte.
Jako pejskař potřebujete lehke, odolne, a pevne věci ktere se lehce nepromoči a i neprofouknou a odolaji psim drapum a taky častému praní, klidně běhejte v rose a po dešti v mokrých teplákách ono to revma je pak docela přijemné...
Já mám vestu z pracovních potřeb, má spoustu kapsiček jak na normální zip tak na suchý, vleze se mi tam vše co potřebuju a i v zimě je v ní teplo i když ji hodím třeba jen na mikinu , mám ji už dlouho a pořád drží pohromadě.A tepláky nebo jakýkoliv kalhoty nemůžu mít bez kapes už jen kvůli tomu mobilu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
kobylatko
napsal(a):
Já mám vestu z pracovních potřeb, má spoustu kapsiček jak na normální zip tak na suchý, vleze se mi tam vše co potřebuju a i v zimě je v ní teplo i když ji hodím třeba jen na mikinu , mám ji už dlouho a pořád drží pohromadě.A tepláky nebo jakýkoliv kalhoty nemůžu mít bez kapes už jen kvůli tomu mobilu.
Jenomže na cvičení jsou potřeba velké kapsy bez zipu, ideálně na zadní straně vesty/bundy, aby šel míček nebo pešek rychle vytáhnout nebo schovat.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jenomže na cvičení jsou potřeba velké kapsy bez zipu, ideálně na zadní straně vesty/bundy, aby šel míček nebo pešek rychle vytáhnout nebo schovat.
Jojo přesně tak. A teda oproti kvalitní bundě z pracovních oděvů nebo sportu, mi to předražené vůbec nepřijde. Zimní bundu na lyžování a normální nošení mám mnohem dražší.
ivulka2
napsal(a):
Nemusite kupovat předražene kalhoty a bundy..ale dělam se psama už pomalu 30 let a mam nalitano po polich a cvičakach dost a za mě mužu řict že tu nejde o předražene hadry ale o kvalitu a funkčnost kterou v terenu oceníte.
Jako pejskař potřebujete lehke, odolne, a pevne věci ktere se lehce nepromoči a i neprofouknou a odolaji psim drapum a taky častému praní, klidně běhejte v rose a po dešti v mokrých teplákách ono to revma je pak docela přijemné...
Nemusím, mám šusťáky. Tak tu bundu, nebo vestu chápu, ale k čemu potřebujete i speciální kalhoty?
Psočka
napsal(a):
Nemusím, mám šusťáky. Tak tu bundu, nebo vestu chápu, ale k čemu potřebujete i speciální kalhoty?
Tak co vím od lidí na cvičáku, tak právě i ty kahoty jsou funkční, a psy je nerozdrápou. A navíc pokud si takové funkční kalhoty koupíte kdekoli jinde, vyjde to cenově stejně jako ty na výcvik. Když lítám se psem venku tři hodiny v dešti, tak v teplákách by to fakt nebylo ideální. Mám zatím outdoorové ze sportu, ale už je mám od psa podrápané.
Pro ty, co potřebujou něco pevného, bytelného a zároveň funkčního, krom zmíněných pracovních potřeb, bych doporučila i "army shopy". Nemají tam jen zelené věci. Některé nové, některé mírně použité. Vesty s velkýma kapsama, do zimy různé podvlékací oblečení, vlněná trika, ponožky, fajn rukavice. Nejlepší úlovek a dárek - odhazovací vak alias pamlskovník za pár kaček.
Pro ty, co si můžou připlatit, mají to co tazatelka hledá, i v kamenných obchodech - lovecké, myslivecké potřeby.
marcelaamax
napsal(a):
Tak co vím od lidí na cvičáku, tak právě i ty kahoty jsou funkční, a psy je nerozdrápou. A navíc pokud si takové funkční kalhoty koupíte kdekoli jinde, vyjde to cenově stejně jako ty na výcvik. Když lítám se psem venku tři hodiny v dešti, tak v teplákách by to fakt nebylo ideální. Mám zatím outdoorové ze sportu, ale už je mám od psa podrápané.
Dobře, ale me by byli k ničemu. Pro mě by to bylo zbytečné. Pro vás asi ideální.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
tapina
napsal(a):
Pro ty, co potřebujou něco pevného, bytelného a zároveň funkčního, krom zmíněných pracovních potřeb, bych doporučila i "army shopy". Nemají tam jen zelené věci. Některé nové, některé mírně použité. Vesty s velkýma kapsama, do zimy různé podvlékací oblečení, vlněná trika, ponožky, fajn rukavice. Nejlepší úlovek a dárek - odhazovací vak alias pamlskovník za pár kaček.
Pro ty, co si můžou připlatit, mají to co tazatelka hledá, i v kamenných obchodech - lovecké, myslivecké potřeby.
Nevím jak vy, ale já třeba chci mít i to funkční oblečení ke psům hezké, v hezkém střihu, ve kterém se budu cítit dobře, a ne vypadat jak Jožin z bažin, nebo údržbář...
tapina
napsal(a):
Konkrétně v Hradci Králové v Třebeši bývala velmi pěkná a dobře vybavená prodejna.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nevím jak vy, ale já třeba chci mít i to funkční oblečení ke psům hezké, v hezkém střihu, ve kterém se budu cítit dobře, a ne vypadat jak Jožin z bažin, nebo údržbář...
Jasný, já to psala jen jako tip. Ale konkrétně podvlékací oblečení nebo rukacive je mi docela jedno, hlavně, že hřeje.