Výcvikové oblečení - kamenný obchod Královehradecký kraj

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.11.2015 10:03
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Doporučil by mi někdo výrobce výcvikového oblečení? Koukala jsem na HST a D4M, věci mají pěkný, ale chtěla bych něco co bych si mohla vyzkoušet. Jsem z Královehradeckého kraje, nevíte někdo, kde bych našla prodejnu s výcvikovým oblečením v okolí Hradce?

Prášek

18.11.2015 21:46
Prášek

XXX.XXX.208.7

Na co všechno dneska lidi nenaletí! :-D.

Neregistrovaný uživatel

18.11.2015 21:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

Prášek napsal(a):
Na co všechno dneska lidi nenaletí! :-D.

To jakože kdo necvičí nahý, tak ten naletěl?

Prášek

18.11.2015 22:51
Prášek

XXX.XXX.208.199

To jakože starý tepláky, kecky, mikina nebo šusťákovka a je po p*deli. Třebas...

18.11.2015 23:27
Ebi

XXX.XXX.104.1

Prášek napsal(a):
To jakože starý tepláky, kecky, mikina nebo šusťákovka a je po p*deli. Třebas...

No to jsem fakt zvědavá, jak byste se po celodenním pobytu třeba v lese na výcviku, když bude několik hodin pršet - cítil v těch teplákách a keckách

18.11.2015 23:58
ag

XXX.XXX.209.139

marcelaamax napsal(a):
Doporučil by mi někdo výrobce výcvikového oblečení? Koukala jsem na HST a D4M, věci mají pěkný, ale chtěla bych něco co bych si mohla vyzkoušet. Jsem z Královehradeckého kraje, nevíte někdo, kde bych našla prodejnu s výcvikovým oblečením v okolí Hradce?

Tak když jste koukala, asi tušíte, že moc podobných kamenných prodejen tu nebude? Vycvikové oblečení se nejlépe kupuje na kynologických akcích, výstavách apod. Pokud nejde o spešl vytuněný vesty s vypoustěcím systémem balonku a podobné vyfikundace, s úlevou navštivte prodejny Pracovní potřeby. Dle vyguglené lokality bydliště odhalíte poklad.
Pevné, vyteplené a pohodlné kalhoty, vesty, bundy, když objedete víc podobných prodejen, najdete jistě to vyhovující. Jen to nebude mít vyšitý trademark správného psího profíka. A o botách z pracovních potřeb radši nemluvím, ty vydrží léta. P.S. - Prohlašuji, že nejsem prodejcem, zástupcem, managerem či jiným člověkem spojeným s jakýmikoliv prodejnami Pracovních potřeb, jen spokojený zákazník.

Neregistrovaný uživatel

19.11.2015 06:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

Prášek napsal(a):

Když pomineme, že ne každý chce vypadat jako boverák, tak to co popisujete je na cvičení dost nepraktický.

Neregistrovaný uživatel

19.11.2015 09:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Prášek napsal(a):

Jasně a kam do tepláků dám míč a pamlsky?
A proč mám být na cvičáku oblečená jako vandrák či nějakej vágus?

19.11.2015 09:50
Psočka

XXX.XXX.119.130

Prášek napsal(a):

Souhlasím s vama, tepláky mam s kapsami a nepotřebuji si kupovat nějaké předražené speciální kalhoty. A jako nějaký vandrák nevypadám

19.11.2015 09:51
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Tak mě jde hlavně o bundu aby měla prostorné kapsy. A bundy to bývají kvalitní co dlouho vydrží, takže si za ní klidně ráda připlatím.

19.11.2015 10:01
anonymx

XXX.XXX.27.66

Všechny firmy s oblečením pro pejskaře HST, Gappay i ostatní šijí i na míru.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.11.2015 10:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

marcelaamax napsal(a):
Tak mě jde hlavně o bundu aby měla prostorné kapsy. A bundy to bývají kvalitní co dlouho vydrží, takže si za ní klidně ráda připlatím.

Praktičtější asi bude vesta, tu dáš na každou bundu (a když pereš, tak jenom vestu a nemusíš celou bundu) a můžeš nosit v zimě, v létě a vleze se do ní celé živobytí

19.11.2015 10:40
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Psočka napsal(a):
Souhlasím s vama, tepláky mam s kapsami a nepotřebuji si kupovat nějaké předražené speciální kalhoty. A jako nějaký vandrák nevypadám

Nemusite kupovat předražene kalhoty a bundy..ale dělam se psama už pomalu 30 let a mam nalitano po polich a cvičakach dost a za mě mužu řict že tu nejde o předražene hadry ale o kvalitu a funkčnost kterou v terenu oceníte.
Jako pejskař potřebujete lehke, odolne, a pevne věci ktere se lehce nepromoči a i neprofouknou a odolaji psim drapum a taky častému praní, klidně běhejte v rose a po dešti v mokrých teplákách ono to revma je pak docela přijemné...

19.11.2015 15:49
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Nakonec jsem si objednala bundu od H&B, mám si vybrat něco k Vánocům tak tohle se mi bude hodit...jinak na jaro, léto pak plánuji i vestu. Šlo mi taky hlavně o funkčnost a aby mi to pes nerozdrápal, jelikož drápe dost.

19.11.2015 15:59
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Já mám vestu z pracovních potřeb, má spoustu kapsiček jak na normální zip tak na suchý, vleze se mi tam vše co potřebuju a i v zimě je v ní teplo i když ji hodím třeba jen na mikinu , mám ji už dlouho a pořád drží pohromadě.A tepláky nebo jakýkoliv kalhoty nemůžu mít bez kapes už jen kvůli tomu mobilu.

Neregistrovaný uživatel

19.11.2015 18:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

kobylatko napsal(a):
Já mám vestu z pracovních potřeb, má spoustu kapsiček jak na normální zip tak na suchý, vleze se mi tam vše co potřebuju a i v zimě je v ní teplo i když ji hodím třeba jen na mikinu , mám ji už dlouho a pořád drží pohromadě.A tepláky nebo jakýkoliv kalhoty nemůžu mít bez kapes už jen kvůli tomu mobilu.

Jenomže na cvičení jsou potřeba velké kapsy bez zipu, ideálně na zadní straně vesty/bundy, aby šel míček nebo pešek rychle vytáhnout nebo schovat.

19.11.2015 18:29
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jenomže na cvičení jsou potřeba velké kapsy bez zipu, ideálně na zadní straně vesty/bundy, aby šel míček nebo pešek rychle vytáhnout nebo schovat.

Jojo přesně tak. A teda oproti kvalitní bundě z pracovních oděvů nebo sportu, mi to předražené vůbec nepřijde. Zimní bundu na lyžování a normální nošení mám mnohem dražší.

19.11.2015 18:42
Psočka

XXX.XXX.1.239

ivulka2 napsal(a):
Nemusite kupovat předražene kalhoty a bundy..ale dělam se psama už pomalu 30 let a mam nalitano po polich a cvičakach dost a za mě mužu řict že tu nejde o předražene hadry ale o kvalitu a funkčnost kterou v terenu oceníte.
Jako pejskař potřebujete lehke, odolne, a pevne věci ktere se lehce nepromoči a i neprofouknou a odolaji psim drapum a taky častému praní, klidně běhejte v rose a po dešti v mokrých teplákách ono to revma je pak docela přijemné...

Nemusím, mám šusťáky. Tak tu bundu, nebo vestu chápu, ale k čemu potřebujete i speciální kalhoty?

19.11.2015 18:45
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Psočka napsal(a):
Nemusím, mám šusťáky. Tak tu bundu, nebo vestu chápu, ale k čemu potřebujete i speciální kalhoty?

Tak co vím od lidí na cvičáku, tak právě i ty kahoty jsou funkční, a psy je nerozdrápou. A navíc pokud si takové funkční kalhoty koupíte kdekoli jinde, vyjde to cenově stejně jako ty na výcvik. Když lítám se psem venku tři hodiny v dešti, tak v teplákách by to fakt nebylo ideální. Mám zatím outdoorové ze sportu, ale už je mám od psa podrápané.

19.11.2015 18:49
tapina

XXX.XXX.11.73

Pro ty, co potřebujou něco pevného, bytelného a zároveň funkčního, krom zmíněných pracovních potřeb, bych doporučila i "army shopy". Nemají tam jen zelené věci. Některé nové, některé mírně použité. Vesty s velkýma kapsama, do zimy různé podvlékací oblečení, vlněná trika, ponožky, fajn rukavice. Nejlepší úlovek a dárek - odhazovací vak alias pamlskovník za pár kaček.

Pro ty, co si můžou připlatit, mají to co tazatelka hledá, i v kamenných obchodech - lovecké, myslivecké potřeby.

19.11.2015 18:50
Psočka

XXX.XXX.1.239

marcelaamax napsal(a):
Tak co vím od lidí na cvičáku, tak právě i ty kahoty jsou funkční, a psy je nerozdrápou. A navíc pokud si takové funkční kalhoty koupíte kdekoli jinde, vyjde to cenově stejně jako ty na výcvik. Když lítám se psem venku tři hodiny v dešti, tak v teplákách by to fakt nebylo ideální. Mám zatím outdoorové ze sportu, ale už je mám od psa podrápané.

Dobře, ale me by byli k ničemu. Pro mě by to bylo zbytečné. Pro vás asi ideální.

19.11.2015 18:51
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Psočka napsal(a):
Dobře, ale me by byli k ničemu. Pro mě by to bylo zbytečné. Pro vás asi ideální.

Jasně, tak já neříkám, že je potřebuje každý, to je jasný že ne, ale pro mě super věc

Neregistrovaný uživatel

19.11.2015 18:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

tapina napsal(a):
Pro ty, co potřebujou něco pevného, bytelného a zároveň funkčního, krom zmíněných pracovních potřeb, bych doporučila i "army shopy". Nemají tam jen zelené věci. Některé nové, některé mírně použité. Vesty s velkýma kapsama, do zimy různé podvlékací oblečení, vlněná trika, ponožky, fajn rukavice. Nejlepší úlovek a dárek - odhazovací vak alias pamlskovník za pár kaček.

Pro ty, co si můžou připlatit, mají to co tazatelka hledá, i v kamenných obchodech - lovecké, myslivecké potřeby.

Nevím jak vy, ale já třeba chci mít i to funkční oblečení ke psům hezké, v hezkém střihu, ve kterém se budu cítit dobře, a ne vypadat jak Jožin z bažin, nebo údržbář...

19.11.2015 18:53
tapina

XXX.XXX.11.73

tapina napsal(a):

Konkrétně v Hradci Králové v Třebeši bývala velmi pěkná a dobře vybavená prodejna.

19.11.2015 18:55
tapina

XXX.XXX.11.73

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nevím jak vy, ale já třeba chci mít i to funkční oblečení ke psům hezké, v hezkém střihu, ve kterém se budu cítit dobře, a ne vypadat jak Jožin z bažin, nebo údržbář...

Jasný, já to psala jen jako tip. Ale konkrétně podvlékací oblečení nebo rukacive je mi docela jedno, hlavně, že hřeje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík