Boule pod žebry u fenky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2015 11:36
Katy110

XXX.XXX.47.110

Dobrý den, prosím o radu.
Mám 4 letou fenečku jorkšírského teriéra a před pár dny jsem jí objevila na její pravé straně bříška pod žebry bouli o velikosti cca 8 cm. Když jsem jí prohmatávala, měla bříško zaťaté a po chvíli se jí bříško uvolnilo a boule byla pryč. Myslela jsem si, že má třeba jen nafouklá střeva, ale dnes se jí tato boule opět dvakrát za sebou objeliva v rozmezí cca půl hodiny a zase zmizela - stolici má normální. Také chvilku poměrně zrychleně dýchala, ale mohlo to být horkem - má huňatou srst a topíme i přes noc. Naše fenečka neměla nikdy zdravotní potíže, měla 1x štěňátka a nyní ještě nevíme, zda je znovu březí, ale nakrytá pejskem byla. Chtěla bych požádat o radu a zeptat se, zda má někdo podobnou zkušenost. Všude se dočítám o stále viditelných boulích, ovšem nikde se nemůžu dočíst o "mizejících". Děkuji všem.

16.11.2015 12:37
nexxi

XXX.XXX.228.56

Zkusila bych veterinu.. moje čubina má čerstvě diagnostikovaný lipom a ten má taky cítit hlavně když si lehne tak, že má kůži v tom místě vypnutou..

16.11.2015 12:42
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

Hmm, fenky nemám, takže se přiznám, že ani zkušenosti, ale není to tedy štěně? Mimino taky, cestuje" a někdy jde nahmátnout nějaká noha a někdy ne

16.11.2015 12:55
Katy110

XXX.XXX.47.110

Velmi děkuji za příspěvky. Pro jistotu tedy zajdeme k veterináři. Za normálních okolností bychom tam zajeli hned, ale nechtěla jsem fenečku stresovat, když je možná březí. Štěňátko to být nemůže, je ještě brzy na to, aby bylo tak velké a aby bylo cítit kopaní a pohyb, to nejdříve tak za 10 dní. Štěňátka už jednou měla, takže už ten brůběh trochu znám a toto se mi zdálo abnormální. Spíš jsem se bála, aby to nebylo třeba mimoděložní těhotenství.

16.11.2015 12:59
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Katy110 napsal(a):
Velmi děkuji za příspěvky. Pro jistotu tedy zajdeme k veterináři. Za normálních okolností bychom tam zajeli hned, ale nechtěla jsem fenečku stresovat, když je možná březí. Štěňátko to být nemůže, je ještě brzy na to, aby bylo tak velké a aby bylo cítit kopaní a pohyb, to nejdříve tak za 10 dní. Štěňátka už jednou měla, takže už ten brůběh trochu znám a toto se mi zdálo abnormální. Spíš jsem se bála, aby to nebylo třeba mimoděložní těhotenství.

U fenky nemuže být mimoděložní těhotenství protože vše so je jinde prostě vstřebe, a pokud tam je nějaky abnormalní utvar tak to klidně muže být i plne střevo.plynatost, a nebo zanět dělohy prostě cokoliv.takže navštěva veterinaře by to měla vyřešit. Bohužel věšteckou kouli tu asi nikdo nemá a raděj budu stresovat fenku než čekat co bude a o fenku přijít.

17.11.2015 10:23
noemi

XXX.XXX.64.236

Katy110 napsal(a):

Jak se jmenuje Vaše chovatelská stanice?

17.11.2015 10:41
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

A Vaše ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík