Split Estrus / hárání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.11.2015 09:48
lizbeth

XXX.XXX.213.21

Zdravím

má fena skoro 6 let mě přivádí k šílenství smajlík
čekám na hárání už dlouho, cca před 6 týdny začala značkovat, před 3 týdny začala být umazlená, znovu značkuje, posledních 10 dní ji má zduřelou (některý den více, některý méně), mazlí se, se psy se vítá (ještě to ale není to "vítání") a sem tam se olízne.

před dvěma lety měla první vrh, kdy jsme zjistili, že má split estrus cca měsíc po sobě a až na "druhý pokus" opravdu hárá a je k připuštění. poslední hárání v květnu silné, ale poté dlouho odeznívalo i s krví, byli jsme pro jistotu na sonu, nic neprokázalo (zánět apod) a nakonec odeznělo samo.

fena má prostě všechny příznaky, ale nehárá (bez krve) a už to trvá dlouho...je možnost že se nerozhárá vůbec/rozhárá třeba až za další měsíc? existuje něco, jak feně "pomoct"? jako např. vzít ji za háravou fenou? jinak je úplně zdravá, plná elánu

díky za rady / zkušenosti ).

18.11.2015 11:21
burunduk

XXX.XXX.171.253

Jo, je to rozstepena říje, taky mám takovou fenu. Je to šílený, resp. bylo. Taky šest let jsem silela jako Vy)
Přemýšlím o kastraci, ať má i ona klid, dva měsíce takhle hárat, psi ji otravují, ji to otravuje, no není z toho zrovna odvázaná.
Taky zvažujete kastraci?

18.11.2015 11:28
lizbeth

XXX.XXX.213.21

burunduk napsal(a):
Jo, je to rozstepena říje, taky mám takovou fenu. Je to šílený, resp. bylo. Taky šest let jsem silela jako Vy)
Přemýšlím o kastraci, ať má i ona klid, dva měsíce takhle hárat, psi ji otravují, ji to otravuje, no není z toho zrovna odvázaná.
Taky zvažujete kastraci?

Momentálně čekám právě na hárání-protože chci ještě jeden vrh a poté pokud by se to mělo zhoršovat a měla bych se obávat zánětů dělohy a jiné, budu pro kastraci. Navíc si možná nechám štěně-psa tak bude vyřešeno

18.11.2015 13:36
Žaneta kocková

XXX.XXX.2.82

lizbeth napsal(a):
Momentálně čekám právě na hárání-protože chci ještě jeden vrh a poté pokud by se to mělo zhoršovat a měla bych se obávat zánětů dělohy a jiné, budu pro kastraci. Navíc si možná nechám štěně-psa tak bude vyřešeno

A není nesmyslné krýt fenu, která má takové problémy?

18.11.2015 13:41
lizbeth

XXX.XXX.213.21

Žaneta kocková napsal(a):
A není nesmyslné krýt fenu, která má takové problémy?

Ne, není to nesmyslné.

18.11.2015 14:13
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

lizbeth napsal(a):
Ne, není to nesmyslné.

No nevím, taky bych už nekryla, třeba je to dědičné...

18.11.2015 14:17
lizbeth

XXX.XXX.213.21

lesnížínka napsal(a):
No nevím, taky bych už nekryla, třeba je to dědičné...

Třeba..ne není to dědičné. Neptám se, jestli byste kryli, já mám jasno.

19.11.2015 06:13
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

lizbeth napsal(a):

A to je ta fena tak chovatelsky cenná?

19.11.2015 06:29
scylla

XXX.XXX.109.99

lizbeth napsal(a):

Vaše fena zřejmě také.

19.11.2015 07:24
lizbeth

XXX.XXX.213.21

Bože to jsou zase odpovědi...
ano fena je velice chovatelsky cenná a fena má zájem o psy, ale hárání se jí ještě nespustilo.
Uzavírám tuto diskuzi, prosím již na nic nereagujte.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.11.2015 09:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

lizbeth napsal(a):
Bože to jsou zase odpovědi...
ano fena je velice chovatelsky cenná a fena má zájem o psy, ale hárání se jí ještě nespustilo.
Uzavírám tuto diskuzi, prosím již na nic nereagujte.

Tak se tak neurážejte, každý má holt jinou míru zodpovědnosti, někdo nakryje čubu s DKK 3/3 a někdo nenakryje, ikdyž by byla jeho čuba skvělá.

19.11.2015 13:33
lizbeth

XXX.XXX.213.21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak se tak neurážejte, každý má holt jinou míru zodpovědnosti, někdo nakryje čubu s DKK 3/3 a někdo nenakryje, ikdyž by byla jeho čuba skvělá.

Neurazila jsem se, jen zase dotaz zapadne kvůli nesmyslným pošťuchům...Jen mě přešla chuť slyšet něčí názor, který stejně už nikdo nenapíše po takových odpovědích

Love vera

17.2.2016 19:54
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík