Doporučte, prosím, pamlskovnik, s kterým jste nejvíc spokojeni.
Sháním větší, nejlépe s popruhem, aby šel otevřít zavřít jednou rukou, materiál takový, aby to mělo uvnitř zátěr (používám i mastnejsi pamlsky).
Zatím se mi nejvíc líbí tento (viz obrázek), ale nemá popruh. No snad by tam šel navlect/našít.
burunduk
napsal(a):
Doporučte, prosím, pamlskovnik, s kterým jste nejvíc spokojeni.
Sháním větší, nejlépe s popruhem, aby šel otevřít zavřít jednou rukou, materiál takový, aby to mělo uvnitř zátěr (používám i mastnejsi pamlsky).
Zatím se mi nejvíc líbí tento (viz obrázek), ale nemá popruh. No snad by tam šel navlect/našít.
Žádný Pamlsky nosím po kapsách, nechci, aby si pes spojil- "má pamlskovník, budu poslouchat, nemá pamlskovník, nebudu"
MajkaB27

XXX.XXX.243.25
Obyčejné pamlsovníky se mi vždy brzo roztrhaly, Trixie už na druhé procházce. Po třetí už mi došla trpělivost a plácla jsem se přes kapsu a koupila od Hurtty sprint bag, je to dost drahá sranda, ale nákupu nelituju. Praktické, kapsička na pamlsky je na suchý zip, dobře se otvírá a dobře i drží zavřená, vnitřek je vyjímatelný, tudíž od mastných pamlsků lze vyprat jen vnitřek kapsičky. Popruh kolem pasu je hodně nastavitelný, takže pro každého. Ve vetší kapsičce se dá nosit mobil a drobnosti. Na popruh si vždycky ještě připínám flexi vodítko. Kapsičku mám více než rok a pořád jako nová, bez jediného poškození a to používám intenzivně, jen občas hodím do pračky. :) Opravdu můžu doporučit.
Http://www.iratex.cz/
- se zátěrem, nesmrtelný, pořád pěkný.... spokojenost .
Obrázek se nevložil, vkládám teď znovu.
Popis:
http://www.psihratky.cz/hracky-pro-psy/eshop/18-1-PAMLSKOVNIKY/0/5/1286-Pamlskovnik-On-the-Trek.
MajkaB27
napsal(a):
Obyčejné pamlsovníky se mi vždy brzo roztrhaly, Trixie už na druhé procházce. Po třetí už mi došla trpělivost a plácla jsem se přes kapsu a koupila od Hurtty sprint bag, je to dost drahá sranda, ale nákupu nelituju. Praktické, kapsička na pamlsky je na suchý zip, dobře se otvírá a dobře i drží zavřená, vnitřek je vyjímatelný, tudíž od mastných pamlsků lze vyprat jen vnitřek kapsičky. Popruh kolem pasu je hodně nastavitelný, takže pro každého. Ve vetší kapsičce se dá nosit mobil a drobnosti. Na popruh si vždycky ještě připínám flexi vodítko. Kapsičku mám více než rok a pořád jako nová, bez jediného poškození a to používám intenzivně, jen občas hodím do pračky. :) Opravdu můžu doporučit.
Viděla jsem ji, super věc. Ale já potřebuju jen váček na pamlsky, ne takovou ledvinku na klíče, mobil, pamlsky, atd.
Ale je to dobrý produkt, jako vše od Hurtty. :).
rapotacka11
napsal(a):
Http://www.iratex.cz/
- se zátěrem, nesmrtelný, pořád pěkný.... spokojenost .
U tohoto typu mi vadí suchý zip. Jinak dobrá kapsička, a popruh taky.
Tak dnes večer koupen tento. Je super, ideální velikost, a hlavně jsem nadšená z toho zavírání/otevírání.
Lexaurin
napsal(a):
Žádný Pamlsky nosím po kapsách, nechci, aby si pes spojil- "má pamlskovník, budu poslouchat, nemá pamlskovník, nebudu"
To není řešení. Pes stejně hned pochopil, že se jde cvičit, protože ty pamlsky okamžitě vycítil, ať v zadník kapse, přední, boční, atd. A cvičení bylo o to horší, protože se pořád staral, kde jsou. Musíte dosáhnout toho, aby psovi bylo jedno, kde je máte, ale aby se snažil, aby je dostal. Mě se to naštěstí povedlo, pomocí cvičitelky, a dnes cvičí krásně nehledě na to, kde jsou pamlsky.
prokopova
napsal(a):
To není řešení. Pes stejně hned pochopil, že se jde cvičit, protože ty pamlsky okamžitě vycítil, ať v zadník kapse, přední, boční, atd. A cvičení bylo o to horší, protože se pořád staral, kde jsou. Musíte dosáhnout toho, aby psovi bylo jedno, kde je máte, ale aby se snažil, aby je dostal. Mě se to naštěstí povedlo, pomocí cvičitelky, a dnes cvičí krásně nehledě na to, kde jsou pamlsky.
Mne to funguje, pes neresi kde jsou a krasne cvici, jak bych to nedoporucovala
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Co se týče pamlskovníků mám jich několik...
Nejradši používám tento:
http://www.rebeldog.cz/cz/zbozi/859_0/pamlskovniky/RD-OH05305_outward-hound-treat-n-ball-color-blue-pamlskovnik-modry
Dále třeba do města tento:
http://vycvik-psa.heureka.cz/trixie-dog-activity-baggy-snack-2v1-pamlskovnik-plus-sacky-na-trus-2v1/galerie/?
A nebo tento:
http://vycvik-psa.heureka.cz/trixie-pamlskovnik-latkovy/
Všechny jsou dobře pratelný a nepropustí ani mastnotu z ryby
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Lexaurin
napsal(a):
Tak já sebou pamlskovník beru vždy...
Pro mě je to část "výbavy" ven nebo na cvičák - vodítko, koš, píšťalka, pamlskovník, hovníček...
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.