Žaneta kocková
napsal(a):
Protože granule při chroupání každý den ty zuby obrušují. Maso tohle nedělá. Zkuste ty kosti na ohryz dávat častěji. Nebo takové ty chroupací kosti, co se prodávají jako pamlsky.
Aha, tak on ma granule během dne k dispozici, tak jsem myslela, že takhle ty kosti stačí.
Budu mu je dávat častěji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Expert1
napsal(a):
Podle mého znaleckého úsudku, byste měla přejít zpět na granule, jelikoz se mu zubní kamen začal dělat, jak píšete, až po přechodu na maso. Psa bych ale potřeboval vidět. Domluvim se s vámi v soukromých zprávách.
Přeji hezky den.
Josef.
Vy jste fakt expert.

lesnížínka
napsal(a):
Asi tak...
Akorát, že ten by naopak doporučoval maso.
Danczéz
napsal(a):
Co je tohle za troll-diskuzi?!
No tak na to se ptám také....?! Pane Pepo experte vy jste veterinářem, výživový poradce, nebo manažer firmy zabývající se prodejem granulí? Četla jsem pár vašich příspěvků a musím říct že se nějak ztrácím.... lépe řečeno vám tedy vůbec nerozumim....
Psočka
napsal(a):
Mému psovi se začal dělat zubní kámen od té doby, co krmím i masem. A také mi nějak vybledl, měl na packách pálení a tu mu hrozně vybledlo. Poradíte mi?
Tak na ten zubní kámen by mohlo zabrat mimo kosti také podává ni něčeho na žvýkání. Např. Veprove ucho a jíne susene maso. To blednutí srsti me přijde jako nedostatek karotenu. Celkove by se asi melo nasadit více zeleniny k doplnění vitamínů. Ty vitamíny se mohou doplnit i jinak /doplňky stravy.
ropopi-an
napsal(a):
Tak na ten zubní kámen by mohlo zabrat mimo kosti také podává ni něčeho na žvýkání. Např. Veprove ucho a jíne susene maso. To blednutí srsti me přijde jako nedostatek karotenu. Celkove by se asi melo nasadit více zeleniny k doplnění vitamínů. Ty vitamíny se mohou doplnit i jinak /doplňky stravy.
Děkuji, zeleniny moc nedostává, to je pravda. A jakou zeleninu? Dávám mu mrkev, salát, občas papriku, rajče a okurku. Teď měl taky dýni. A máte nějaké doplňky stravy vyzkoušené? Ja se v tom vůbec neorientuji.
Tak ucho ještě neměl, určitě ho koupím.

Psočka
napsal(a):
Děkuji, zeleniny moc nedostává, to je pravda. A jakou zeleninu? Dávám mu mrkev, salát, občas papriku, rajče a okurku. Teď měl taky dýni. A máte nějaké doplňky stravy vyzkoušené? Ja se v tom vůbec neorientuji.
Skvělá je syrová hovězí oháňka.
Psočka
napsal(a):
Tak dávejte častěji a trochu vic. Můžete přidat také petržel celer brokolicí kapustu červenou repu...ap. pokud se nechcete moc zabývat tim co do misky doporučuji balancer 8 v 1 k vybalancovani krmne davky. Jinak používám mořskou rasu, oleje ostropestřecovy konopný i olivový ap. Pangamin, bylinky.jáhly.atd. většinu seženete u f. Pet vet.