Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AlenaLena

23.11.2015 10:02
AlenaLena

XXX.XXX.115.30

Ahoj, přicházím s dotazem. V pár vláknech píšete o změně granulí a jak často měníte. Chci se zeptat, zda je nutno měnit granule. Můj pes je již skoro dva roky na jednom druhu granulí a chutnají mu. Asi je to teda špatně, že krmíme pořád jen těmi stejnými, že?
Chci se tedy zeptat, co mi jako laikovi doporučíte místo Taste of the wild (losos). Co by odpovídalo ceně i kvalitě.
Díky za odpovědi.

23.11.2015 10:50
DExi

XXX.XXX.119.130

Ja osobně bych granule asi nestridala po pytli kdyby mu vyhovovaly. Naše stendo je na Acane a vyhovuje mu, tak jsem říkala, ze nevidím důvod měnit. Tak mozna po roce (?) tak bych stridala ja. Mohlo by mu to rozhodit zažívání. Jinak u příchutí nevidím problem kdyztak me někdo vyveďte z omylu. Jinak všechny na granule.cz zkousejte a uvidíte

23.11.2015 14:27
Maju2

XXX.XXX.182.186

AlenaLena napsal(a):
Ahoj, přicházím s dotazem. V pár vláknech píšete o změně granulí a jak často měníte. Chci se zeptat, zda je nutno měnit granule. Můj pes je již skoro dva roky na jednom druhu granulí a chutnají mu. Asi je to teda špatně, že krmíme pořád jen těmi stejnými, že?
Chci se tedy zeptat, co mi jako laikovi doporučíte místo Taste of the wild (losos). Co by odpovídalo ceně i kvalitě.
Díky za odpovědi.

My jsme teď měnili z Taste of the wild- pes se nám hodně drbal, po obyč i losos. Vybrali jsme cenově podobné Essential, které mi přijdou dle složení tak o 100% kvalitnější. :).

23.11.2015 21:10
noemi

XXX.XXX.64.236

Psu se velice zlepšilo trávení a nemá problém s průjmy...takže díky za informace ohledně střídání.
Taky mám jistotu, že pokud v jedné značce něco chybí, v druhé to bude zase něco jiného...takže k žádnému většímu průseru by nemělo dojít.

http://www.granule.cz/clanky/jak-casto-mam-menit-granule-pro-sveho-psa/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík