Prosím potřebuji poradit. Máme 8 měsíční štěně jezevčíka a dotěď jsme ho krmili granulemi Pedig... a sem tam kapsičku. A miluje rizoto. Chtěla bych pro něho nějaké kvalitní granule, protože začal reznout, ale každý doporučuje něco jiného a já nevím s čím začít. Máte nějakou radu? Děkuji.
Arni
napsal(a):
Mám 7mesičniho foxika a dobře bere Taste of The Wild puppy losos. Včera mi přivezli granule Fokker a taky to baští a mělo by to být celkem kvalitní krmivo.
Dobré krmivo to rozhodně není.
Složení:
Drůbeží moučka (min.14 % drůbeží složky), kukuřičná moučka, rýže, drůbeží tuk, vedlejší rostlinné produkty, řepná kaše, vaječná sušina, kvasnice, vitamíny, minerály, lecitin.
Fokker Adult Mini je navržen tak, aby splňoval specifické požadavky malých plemen dospělých psů, obsahuje menší sousta ke snížení zubního kamene a podporuje zuby a ústní hygienu.
Fokker Adult Mini je navržen tak, aby splňovaly nutriční potřeby dospělých psů s běžnou úrovní aktivity a hmotnosti. Obsahuje kvalitní a snadno stravitelné složky - kuřecí maso a rýži. Adult má vyvážený poměr vitaminu C a vitaminu E, který napomáhá vstřebávání potravin a způsobuje menší množství stolice. Naše receptura neobsahuje žádnou pšenici, sóju, krev nebo gen-manipulované přísady.
Složení: kuřecí maso, kukuřice, rýže, kuřecí tuk, řepné řízky, rybí maso, svatojánský chléb, lněné semínko, hydrolyzované kuřecí maso, hydrogenfosforečnan, kvasnice, calciumcarbonate, minerální látky a vitamíny, lecitin (min.0,5%), inulin, L-karnitin, taurin, cholin chlorid, chlorid sodíku, hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitinu), hydrolyzovaní korýši (zdroj glukosaminu). Omega 3 a 6 mastné kyseliny v optimálním poměru 5:1.
Jakostní znaky: Proteiny 23,0 %, Tuky 13,0 %, Vláknina 2,5 %, Popel 8,0 %, Vlhkost 9,5 %, Fosfor 1,2 %, Vápník 1,6 %
Vitamíny a minerály: Vitamin A (E672) 18 000 IU/kg, Vitamin D3 (E671) 1 800 IU/kg,
Vitamin E 153 mg/kg, Vitamin C 100 mg/kg, E2 Jód 1,5 mg/kg, E1 Železo 50 mg/kg,
E3 Kobalt 1,0 mg/kg, E4 Měď 12 mg/kg, E5 Hořčík 35 mg/kg, E6 Zinek 65 mg/kg.
Podívejte se na složení granulí Essential. Až jsem byla sama překvapena. Navíc krásně voní ( psům :D )
SLOŽENÍ
Čerstvé kuře & kachna, sladké brambory, sušené kuře a kachna, hrách, čerstvý losos a pstruh, čerstvá celá vejce, lněné semínko, kuřecí tuk, brambory, játrový vývar, klíčky vojtěšky, vitamíny & minerální látky, probiotické kultury MOS, FOS,
glukosamin*, chondroitin*, MSM* (*vše z přírodních zdrojů), brusinky, acai, borůvky, moruše, jablka, rajčata, pomeranče, hrušky, mrkev, špenát, květák, mořské řasy, měsíček lékařský, ženšen, zelený čaj, zázvor
Složení je u všech variant obdobné, v každém je něco trošku jinak přizpůsobeno pro konkrétní skupinu (štěňata, kastrovaní psi, staří psi, dospělí, sportovní) :).
noemi
napsal(a):
Dobré krmivo to rozhodně není.
Složení:
Drůbeží moučka (min.14 % drůbeží složky), kukuřičná moučka, rýže, drůbeží tuk, vedlejší rostlinné produkty, řepná kaše, vaječná sušina, kvasnice, vitamíny, minerály, lecitin.
Uvádějte skutečné informace o složení krmiva aspon jaké udává vyrobce.