Granule pro štěně dlouhosrstého jezevčíka.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2015 05:25
Vlastinna

XXX.XXX.96.6

Prosím potřebuji poradit. Máme 8 měsíční štěně jezevčíka a dotěď jsme ho krmili granulemi Pedig... a sem tam kapsičku. A miluje rizoto. Chtěla bych pro něho nějaké kvalitní granule, protože začal reznout, ale každý doporučuje něco jiného a já nevím s čím začít. Máte nějakou radu? Děkuji.

26.11.2015 06:55
Arni

XXX.XXX.39.191

Mám 7mesičniho foxika a dobře bere Taste of The Wild puppy losos. Včera mi přivezli granule Fokker a taky to baští a mělo by to být celkem kvalitní krmivo.

26.11.2015 14:14
noemi

XXX.XXX.209.210

Arni napsal(a):
Mám 7mesičniho foxika a dobře bere Taste of The Wild puppy losos. Včera mi přivezli granule Fokker a taky to baští a mělo by to být celkem kvalitní krmivo.

Dobré krmivo to rozhodně není.

Složení:
Drůbeží moučka (min.14 % drůbeží složky), kukuřičná moučka, rýže, drůbeží tuk, vedlejší rostlinné produkty, řepná kaše, vaječná sušina, kvasnice, vitamíny, minerály, lecitin.

26.11.2015 14:19
Maju2

XXX.XXX.182.186

Krmili jsme taky od malička Taste of the wild, ale pes sezačal hodně drbat, tak jsme přešli na Essential granule a přijde mi to složení tak o 100% lepší než TOTW. :) Cenově se pohybuje stejně. :).

26.11.2015 15:02
aluska

XXX.XXX.223.199

Mám 4 dlouhosrsté jezevčice a krmím masem.

26.11.2015 15:13
Arni

XXX.XXX.111.238

Čerpal sem od kolegu co cvici psi radu let. to byli mozne granule co mi doporucili a maji snimi zkusenosti. Asi se v tom vyznate lepe tak nam muzete poradit Noemi. Děkuji.

26.11.2015 15:18
Arni

XXX.XXX.111.238

Fokker Adult Mini je navržen tak, aby splňoval specifické požadavky malých plemen dospělých psů, obsahuje menší sousta ke snížení zubního kamene a podporuje zuby a ústní hygienu.

Fokker Adult Mini je navržen tak, aby splňovaly nutriční potřeby dospělých psů s běžnou úrovní aktivity a hmotnosti. Obsahuje kvalitní a snadno stravitelné složky - kuřecí maso a rýži. Adult má vyvážený poměr vitaminu C a vitaminu E, který napomáhá vstřebávání potravin a způsobuje menší množství stolice. Naše receptura neobsahuje žádnou pšenici, sóju, krev nebo gen-manipulované přísady.

Složení: kuřecí maso, kukuřice, rýže, kuřecí tuk, řepné řízky, rybí maso, svatojánský chléb, lněné semínko, hydrolyzované kuřecí maso, hydrogenfosforečnan, kvasnice, calciumcarbonate, minerální látky a vitamíny, lecitin (min.0,5%), inulin, L-karnitin, taurin, cholin chlorid, chlorid sodíku, hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitinu), hydrolyzovaní korýši (zdroj glukosaminu). Omega 3 a 6 mastné kyseliny v optimálním poměru 5:1.

Jakostní znaky: Proteiny 23,0 %, Tuky 13,0 %, Vláknina 2,5 %, Popel 8,0 %, Vlhkost 9,5 %, Fosfor 1,2 %, Vápník 1,6 %

Vitamíny a minerály: Vitamin A (E672) 18 000 IU/kg, Vitamin D3 (E671) 1 800 IU/kg,

Vitamin E 153 mg/kg, Vitamin C 100 mg/kg, E2 Jód 1,5 mg/kg, E1 Železo 50 mg/kg,

E3 Kobalt 1,0 mg/kg, E4 Měď 12 mg/kg, E5 Hořčík 35 mg/kg, E6 Zinek 65 mg/kg.

26.11.2015 15:24
Arni

XXX.XXX.111.238

Tak asi mame každy jiné informace nebo píšem kazdý o něčem jiném.Hlavně tady nechci nikomu nic nutit ani dělat reklamu. jen sem se podelil o informace ktere sem ziskal.

26.11.2015 15:27
Maju2

XXX.XXX.182.186

Podívejte se na složení granulí Essential. Až jsem byla sama překvapena. Navíc krásně voní ( psům :D )

SLOŽENÍ
Čerstvé kuře & kachna, sladké brambory, sušené kuře a kachna, hrách, čerstvý losos a pstruh, čerstvá celá vejce, lněné semínko, kuřecí tuk, brambory, játrový vývar, klíčky vojtěšky, vitamíny & minerální látky, probiotické kultury MOS, FOS,
glukosamin*, chondroitin*, MSM* (*vše z přírodních zdrojů), brusinky, acai, borůvky, moruše, jablka, rajčata, pomeranče, hrušky, mrkev, špenát, květák, mořské řasy, měsíček lékařský, ženšen, zelený čaj, zázvor

Složení je u všech variant obdobné, v každém je něco trošku jinak přizpůsobeno pro konkrétní skupinu (štěňata, kastrovaní psi, staří psi, dospělí, sportovní) :).

26.11.2015 18:18
Arni

XXX.XXX.111.238

noemi napsal(a):
Dobré krmivo to rozhodně není.

Složení:
Drůbeží moučka (min.14 % drůbeží složky), kukuřičná moučka, rýže, drůbeží tuk, vedlejší rostlinné produkty, řepná kaše, vaječná sušina, kvasnice, vitamíny, minerály, lecitin.

Uvádějte skutečné informace o složení krmiva aspon jaké udává vyrobce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík