Geloren dog...případně horse

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.11.2015 16:46
vendul

XXX.XXX.15.98

Jaké máte prosím zkušenosti s těmito žvýkačkama... Jde mi převážně o velké psy... po jakých "problémech" jste začli užívat...a jak se tedy osvědčilo? Děkuji.

22.1.2016 10:44
heluse

XXX.XXX.47.1

Dobrý den, nikdo nepožívá? Děkuji

22.1.2016 15:13
cufi

XXX.XXX.199.41

Velmi dobře se mi osvědčil u starých psů, po úraze nebo po operaci. Psi kousky přijímají jako pamlsek. Sama užívám Geloren Horse a jsem spokojenější než s Alavisem. Taky lépe chutná. Pro větší plemena se vyplatí Geloren horse, takto si ho bere jeden humánní doktor pro sebe a svého psa.

22.1.2016 15:37
heluse

XXX.XXX.47.1

Mám obří plemeno, takže také koníky . Četla jsem tento článek http://www.chovzvirat.cz/clanek/782-velke-srovnani-co-se-v-cr-prodava-jako-kloubni-vyziva-pro-psy/

kde GELOREN je na 1.místě..Asi ho vyzkouším

24.1.2017 14:46
pedro1978

XXX.XXX.161.10

Dobrý den,

dovolím si nabídnout Geloren HA za 1355kč včetně dopravy zdarma. NEJLEPŠÍ CENA NA TRHU.
Objednejte na http://www.spokojenezvire.cz/kone/nutricni-doplnky-1/podpora-pohybaparatu-1/tablety-6/geloren-ha-gelove-tablety-1350g-3sacky-a-450g

Do poznámky objednávky napište IFAUNA -40kč.

26.6.2018 19:30
Silvous06

XXX.XXX.104.225

Já bych nedala dopustit na alavis. Používáme ho hlavně u našich koní, ale náš Barney dostával při problémech tady ten přípravek a dal se po něm hezky dohromady www.alavis.cz/cs/pro-psy/2-alavis-5.html.

5.9.2018 12:20
goldenegg

XXX.XXX.255.123

Moje známá na něčí radu zakoupila geloren pro koně, má ale pejska sedmnáctiletého westíka, který má potíže se zadními nožkami. Chci se zeptat, jestli je možno toto koňské v minimálním množství (a kolik?) dát i psíkovi. Ten váží cca 10 kg. Má celkem dva balíčky, stálo ji to dost peněz a proto by to ráda nějak využila pro pejska. Má s tím někdo zkušenosti? Díky.

Neregistrovaný uživatel

20.9.2018 11:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.84

Dobrý den. I když je, co se týče složení, Geloren Dog nadupanější (o dvě účinné látky) než Geloren HA, přesto je možné krmit psa i koňskou verzí. Množství si můžete buďto přepočítat podle váhy psa nebo se řídit jednoduchým pravidlem: psovi do 30 kg dát půl kostky a psovi nad 30 kg dát celou kostku. Viz odpověď na podobný dotaz přímo od výrobce: https://www.aktivnizvire.cz/seznam-dotazu/faq/2540-geloren-ha-davkovani-pes

Neregistrovaný uživatel

20.9.2018 16:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.72.86

vendul napsal(a):
Jaké máte prosím zkušenosti s těmito žvýkačkama... Jde mi převážně o velké psy... po jakých "problémech" jste začli užívat...a jak se tedy osvědčilo? Děkuji.

Zdravím.
Já geloren dog koupila. Máme tři psy, ten nejmladší žere všechno ale geloren vyplivnou všichni. Hnusně chemicky to smrdí. Takže to musím nůžkami rozstříhat na pidi kousíčky a zamíchat do masa. Účinek zatím nevím. Mám to hlavně jako prevenci pro mladého psa

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.9.2018 11:32

Geloren NEBRAT! Jednou jsem koupila a nikdy více. Ani jsem ho nekrmila. na jejich stránkách není uvedeno komplet složení, zato na pytlíku ano. jako zvlhčující látky obsahuje glycerin a ten já psovi opravdu nedám. Takže tak.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2018 07:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.53

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Geloren NEBRAT! Jednou jsem koupila a nikdy více. Ani jsem ho nekrmila. na jejich stránkách není uvedeno komplet složení, zato na pytlíku ano. jako zvlhčující látky obsahuje glycerin a ten já psovi opravdu nedám. Takže tak.

A co tedy dáváte psům na klouby? A opravdu glycerin? Není to spíš glycerol?

26.9.2018 16:19

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A co tedy dáváte psům na klouby? A opravdu glycerin? Není to spíš glycerol?

Dávám Flex vet od Dromy

Přidejte reakci

Přidat smajlík