Velmi dobře se mi osvědčil u starých psů, po úraze nebo po operaci. Psi kousky přijímají jako pamlsek. Sama užívám Geloren Horse a jsem spokojenější než s Alavisem. Taky lépe chutná. Pro větší plemena se vyplatí Geloren horse, takto si ho bere jeden humánní doktor pro sebe a svého psa.
Mám obří plemeno, takže také koníky . Četla jsem tento článek http://www.chovzvirat.cz/clanek/782-velke-srovnani-co-se-v-cr-prodava-jako-kloubni-vyziva-pro-psy/
kde GELOREN je na 1.místě..Asi ho vyzkouším
Dobrý den,
dovolím si nabídnout Geloren HA za 1355kč včetně dopravy zdarma. NEJLEPŠÍ CENA NA TRHU.
Objednejte na http://www.spokojenezvire.cz/kone/nutricni-doplnky-1/podpora-pohybaparatu-1/tablety-6/geloren-ha-gelove-tablety-1350g-3sacky-a-450g
Do poznámky objednávky napište IFAUNA -40kč.
Já bych nedala dopustit na alavis. Používáme ho hlavně u našich koní, ale náš Barney dostával při problémech tady ten přípravek a dal se po něm hezky dohromady www.alavis.cz/cs/pro-psy/2-alavis-5.html.
Moje známá na něčí radu zakoupila geloren pro koně, má ale pejska sedmnáctiletého westíka, který má potíže se zadními nožkami. Chci se zeptat, jestli je možno toto koňské v minimálním množství (a kolik?) dát i psíkovi. Ten váží cca 10 kg. Má celkem dva balíčky, stálo ji to dost peněz a proto by to ráda nějak využila pro pejska. Má s tím někdo zkušenosti? Díky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.84
Dobrý den. I když je, co se týče složení, Geloren Dog nadupanější (o dvě účinné látky) než Geloren HA, přesto je možné krmit psa i koňskou verzí. Množství si můžete buďto přepočítat podle váhy psa nebo se řídit jednoduchým pravidlem: psovi do 30 kg dát půl kostky a psovi nad 30 kg dát celou kostku. Viz odpověď na podobný dotaz přímo od výrobce: https://www.aktivnizvire.cz/seznam-dotazu/faq/2540-geloren-ha-davkovani-pes
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.72.86
vendul
napsal(a):
Jaké máte prosím zkušenosti s těmito žvýkačkama... Jde mi převážně o velké psy... po jakých "problémech" jste začli užívat...a jak se tedy osvědčilo? Děkuji.
Zdravím.
Já geloren dog koupila. Máme tři psy, ten nejmladší žere všechno ale geloren vyplivnou všichni. Hnusně chemicky to smrdí. Takže to musím nůžkami rozstříhat na pidi kousíčky a zamíchat do masa. Účinek zatím nevím. Mám to hlavně jako prevenci pro mladého psa
Uživatel s deaktivovaným účtem

Geloren NEBRAT! Jednou jsem koupila a nikdy více. Ani jsem ho nekrmila. na jejich stránkách není uvedeno komplet složení, zato na pytlíku ano. jako zvlhčující látky obsahuje glycerin a ten já psovi opravdu nedám. Takže tak.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.53
napsal(a):
Geloren NEBRAT! Jednou jsem koupila a nikdy více. Ani jsem ho nekrmila. na jejich stránkách není uvedeno komplet složení, zato na pytlíku ano. jako zvlhčující látky obsahuje glycerin a ten já psovi opravdu nedám. Takže tak.
A co tedy dáváte psům na klouby? A opravdu glycerin? Není to spíš glycerol?

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A co tedy dáváte psům na klouby? A opravdu glycerin? Není to spíš glycerol?
Dávám Flex vet od Dromy