Na obranách nám figurant asi před týdnem zjistil, že štěně přezubuje (4 měsíce). V posledních dnech jsem si všimla, že mu zapáchá z tlamy. Našla jsem si starší diskuze tady, a zjistila, že je to při přezubování normální. To jsem vůbec nevěděla. Ale další otázka je k vypadaným zubům, je možné, že je štěně sežere? Je to první štěně, které mám doma, venku není nikdy samotné jen pod mým dohledem a doma je jen v jedné místnosti a tam jsem nenašla žádný zub. Díky za odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

marcelaamax
napsal(a):
Na obranách nám figurant asi před týdnem zjistil, že štěně přezubuje (4 měsíce). V posledních dnech jsem si všimla, že mu zapáchá z tlamy. Našla jsem si starší diskuze tady, a zjistila, že je to při přezubování normální. To jsem vůbec nevěděla. Ale další otázka je k vypadaným zubům, je možné, že je štěně sežere? Je to první štěně, které mám doma, venku není nikdy samotné jen pod mým dohledem a doma je jen v jedné místnosti a tam jsem nenašla žádný zub. Díky za odpovědi.
A to vás překvapuje, že čtyřměsíční štěně přezubuje?
Najít vypadnutý zub je velká vzácnost. Normálně je odnese hned zubní víla.
marcelaamax
napsal(a):
Ahoj,
my teda našli asi jen tři a to jen proto, že mi je ráno vyplivla do postele . Určitě je možné, že nějaké sežere což jsem u naší přímo viděla. Začala mlaskat, pak vyplivla zub a než jsem ho stihla sebrat zhltla ho. Ale na zahradě se stejně najít nedají i když máš pejska pod dozorem.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
A to vás překvapuje, že čtyřměsíční štěně přezubuje?
Najít vypadnutý zub je velká vzácnost. Normálně je odnese hned zubní víla.
No jo, zase rypani. Opravdu me neprekvapuje to, ze prezubuje, prekvapilo me je to, ze mu zapacha z tlamy, to jsem nevedela, mozna proto ze jsem nikdy nemela stene vevnitr v dome. A pak to, ze jsem nenasla zadny zoubek. Nikde jsem nepsala ze me prekvapuje to, ze prezubuje