Naskakování feny na fenu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2015 15:46
Iliena

XXX.XXX.238.246

Hledala jsem tady i na netu, ale nic kloudného mi nevyjelo nebo jen neumím hledat . Včera když si naše fena (8 měsíců) hrála se svoji kámoškou fenou (2,5 roku) ta starší začala tu naší jakoby oždibovat, pokníkávala na ní a začla vedle ní dělat kopulační pohyby. Majitelka ji okřikla a přestala. Po chvilce to zkoušela znovu a chtěla si tu naší strčit pod sebe a naskakovat. To už se naší nelíbilo a dala ji jasně najevo protest. Tak by mě zajímalo proč chce fena naskakovat na fenu? Zkusila to i na jinou a vím že ani jedna z fen ted nehárá a ani nebude, všechny tři háraly na podzim.

8.12.2015 16:27
Žaneta kocková

XXX.XXX.2.82

Buď si chce hrát nebo jí to dělá dobře nebo si zkouší dominanci nebo to prostě jen chce udělat, protože ji to baví. Nehledejte v tom žádnou záhadu.

8.12.2015 16:30
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Iliena napsal(a):
Hledala jsem tady i na netu, ale nic kloudného mi nevyjelo nebo jen neumím hledat . Včera když si naše fena (8 měsíců) hrála se svoji kámoškou fenou (2,5 roku) ta starší začala tu naší jakoby oždibovat, pokníkávala na ní a začla vedle ní dělat kopulační pohyby. Majitelka ji okřikla a přestala. Po chvilce to zkoušela znovu a chtěla si tu naší strčit pod sebe a naskakovat. To už se naší nelíbilo a dala ji jasně najevo protest. Tak by mě zajímalo proč chce fena naskakovat na fenu? Zkusila to i na jinou a vím že ani jedna z fen ted nehárá a ani nebude, všechny tři háraly na podzim.

Kamarádky pes to dělá, když chce na jiného psa "machrovat".

8.12.2015 16:32
conie

XXX.XXX.206.202

Naskakování feny na fenu je buď záležitost hormonální - hárání, krycí dny a pes v nedohlednu, nebo výraz dominance nad podřízenou fenou. Pokud to obě "berou", vyjasnily si to samy a neřešte to.8 měsíční fena je dorostenec, nedospělý a bláznivý,2,5 roku stará fena je plně dospělá a tudíž šéf.

8.12.2015 17:52
scylla

XXX.XXX.150.32

Iliena napsal(a):

Vypadá to, že vaše fenka bude brzy hárat.

8.12.2015 18:14
Iliena

XXX.XXX.134.251

scylla napsal(a):
Vypadá to, že vaše fenka bude brzy hárat.

Psala jsem že všechny háraly na podzim, včetně naší ta hárala v říjnu.

8.12.2015 18:20
Iliena

XXX.XXX.134.251

conie napsal(a):
Naskakování feny na fenu je buď záležitost hormonální - hárání, krycí dny a pes v nedohlednu, nebo výraz dominance nad podřízenou fenou. Pokud to obě "berou", vyjasnily si to samy a neřešte to.8 měsíční fena je dorostenec, nedospělý a bláznivý,2,5 roku stará fena je plně dospělá a tudíž šéf.

No vyštěkaly si to, ja to nijak neřešim, spíš mě zajimalo proč . Je jasné že starší fena je šéf, ta naše ji občas při hře ukáže pupik, takže to naše třeštidlo to taky moc dobře ví. Je fakt, že to začlo ve chvíli kdy ležela na zádech a "vzdávala se", ovšem to naskakovani se jí nelíbilo a protestovala.c,.

Přidejte reakci

Přidat smajlík