Nemáte někdo zkušenosti s antidepresivama pro psa?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

W.

9.12.2015 06:23
W.

XXX.XXX.38.106

Dobry den, nemate nekdo nejake zkusenosti s antidep.pro pejsky?nejlepe pokud jsou nejake na prirodni bazy?je to pro nas posledni šance, aby se nam fenka hodila do tzv.POHODY.

9.12.2015 08:10
inusanka

XXX.XXX.98.58

Bachovy kapky - dělá se velmi kvalitní antistres

http://www.bachovy-esence.com/

určitě to neuškodí.

9.12.2015 08:13
mishule

XXX.XXX.99.26

W. napsal(a):
Dobry den, nemate nekdo nejake zkusenosti s antidep.pro pejsky?nejlepe pokud jsou nejake na prirodni bazy?je to pro nas posledni šance, aby se nam fenka hodila do tzv.POHODY.

Ségry fenka teď dostala od veta tohle: http://www.alavis.cz/calming

Nervy úplně nadranc, po třech dnech klidnější opravdu o dost. Jak moc ale fungují nebo spíš škodí nedokážu říct, nikdy dříve jsem se s tím nesetkala.

9.12.2015 08:18
inusanka

XXX.XXX.98.58

Podle složení by škodit nijak nemělo.

9.12.2015 08:19
rapotacka11

XXX.XXX.32.34

Nervy nadranc

- z čeho - třeba?

9.12.2015 08:21
rapotacka11

XXX.XXX.32.34

inusanka napsal(a):
Podle složení by škodit nijak nemělo.

U vás to pomohlo ?

9.12.2015 08:46
mishule

XXX.XXX.99.26

rapotacka11 napsal(a):
Nervy nadranc

- z čeho - třeba?

Nejsem zadavatel vlákna a pes není můj, takže doufám pochopíte,
že tu tenhle problém řešit nebudu. :)

Jen jsem přihodila jednu z možností. :).

W.

9.12.2015 09:08
W.

XXX.XXX.38.106

Jen abych to upresnila..ve zkratce :) mame 15ti mes.fenku, je na nas hrozne zavisla asi jako rozmazlene dítě, a pred mesicem jsme si privezli z utulku kluka 4mes.fenka zezacatku vse dobre, prijmula ho, hrajou si spolu spej spolu v pelisku, ale pred par dnema nam prestala pit a byla sklesla, bez zivota, porad chrupala..po sonu krvi vyslo ze je zdrava takze vet.usoudil ze to ma z noveho prirustku, psychickeho razu..ted vyvar s vodou vypije, ale stale je takova divna..

9.12.2015 09:58
rapotacka11

XXX.XXX.32.34

Zdravotní problém nemusel vet odhalit......

9.12.2015 09:58
inusanka

XXX.XXX.98.58

rapotacka11 napsal(a):
U vás to pomohlo ?

Tak když jsem si přečetla složení, není tam nic, co by mohlo organismus pejska ohrozit. Já osobně pro sebe podobné přípravky nepotřebuju a v životě jsem měla štěstí na zdravá zvířata. Teda jeden pejsek měl problémy se štítnou žlázou a bohužel to byl opravdu velký problém, ale jinak by se na nás veterinář neuživil.

W.

9.12.2015 10:01
W.

XXX.XXX.38.106

Ani z krve?

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.12.2015 10:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

W. napsal(a):
Jen abych to upresnila..ve zkratce :) mame 15ti mes.fenku, je na nas hrozne zavisla asi jako rozmazlene dítě, a pred mesicem jsme si privezli z utulku kluka 4mes.fenka zezacatku vse dobre, prijmula ho, hrajou si spolu spej spolu v pelisku, ale pred par dnema nam prestala pit a byla sklesla, bez zivota, porad chrupala..po sonu krvi vyslo ze je zdrava takze vet.usoudil ze to ma z noveho prirustku, psychickeho razu..ted vyvar s vodou vypije, ale stale je takova divna..

Nevěřím tomu že pes který je odmala vychováván v normálním prostředí by měl psychické problémy z nového přírůstku které by se projevovaly až takovým způsobem. Zvlášt 15 měsíční mladý pes. prostě je nemocná, to že to jeden vet neodhalil neznamená že jí nic není. Kdybych dala na slova jednoho veta tak psa už dávno nemám :¨-(.

9.12.2015 10:20
mishule

XXX.XXX.99.26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevěřím tomu že pes který je odmala vychováván v normálním prostředí by měl psychické problémy z nového přírůstku které by se projevovaly až takovým způsobem. Zvlášt 15 měsíční mladý pes. prostě je nemocná, to že to jeden vet neodhalil neznamená že jí nic není. Kdybych dala na slova jednoho veta tak psa už dávno nemám :¨-(.

Přesně tak, nechala bych pejska vyšetřit u jiného veta.

Ještě mě napadá, nemá před/po hárání?

W.

9.12.2015 10:33
W.

XXX.XXX.38.106

Mesic po harani..po prvnim harani mela falesku ale dost drastickou.falesku ted ale jema.sono bricha i delohy vysetreno..zere normalne.k jinemu vet.a co udela jineho nez ze ji vezme krev?me prave prijde ze to ma opravdu psychickeho razu, pac to jk nesla harani..chtela jsem si nechat vykastrovat, at ma klid chuderka, ale ted ji zas nechci nervovat :(.

9.12.2015 17:16
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

Taky moc nevěřím, že je to z nového parťáka. Tedy pokud se snažíte štěndo neupřednostňovat, pokud se kvůli němu nějak nezměnil její dosavadní život. Dám příklad. Štěndo se krmí třeba 5x denně...dostává s ním také 5x denně, nebo ji vyšoupnete ať to nevidí a krmíte jen štěndo? Měla jsem těžce nemocného psa, který právě také musel dostávat jídlo v malých porcích 5x denně...tak to holt dostával stejně i ten zdravý...

w.

9.12.2015 18:44
w.

XXX.XXX.57.129

To vůbec neupřednostnujem!vše stejně! jídlo, venčení(i když fenka nepotřebuje chodit 10x denně čůrat-chodí) pamlsky, drbání, hraní..on je akorát víc cepován, ale hodně obkoukává od ní..když volám jednoho, přijdou prostě oba.musím se pochlubit, na to že to byl ustrašený a bojácný pes, chodí ve 4měs.na volno, když zavolám přijde, akorát jak je nemotorný, prostě neohrabané štěndo, občas ji venku nechtěně strčí či do ní šťouchne, tak snad to nebere jakože ji vystrkává..opravdu nevím.. nic se nezměnilo, jen dáváme lásku i druhému..nevím, dám tomu ještě čas..ted nam pije alespon vývar s vodou, takže dokud pije nechám ji čas na srovnání..a když bychom zašli k jinému vet.a řeknu že krevní testy byly ok, co s ní udělá jiného?

9.12.2015 20:16
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

w - prostě neohrabané štěndo, občas ji venku nechtěně strčí či do ní šťouchne, tak snad to nebere jakože ji vystrkává.. - ne, to vůbec ne, takhle psi neuvažují a kraviny tohohle typu vůbec neřeší
Pokud tedy věříte tomu, že po fyzické stránce jí nic není,. tak to neřešte. Chovejte se podle toho k ní, v pohodě, že je přeci zdravá - ať ji neznejistíte ještě víc. Ale to, že přestala pít, mi opravdu přijde divné...

14.12.2015 19:11
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

w. napsal(a):
To vůbec neupřednostnujem!vše stejně! jídlo, venčení(i když fenka nepotřebuje chodit 10x denně čůrat-chodí) pamlsky, drbání, hraní..on je akorát víc cepován, ale hodně obkoukává od ní..když volám jednoho, přijdou prostě oba.musím se pochlubit, na to že to byl ustrašený a bojácný pes, chodí ve 4měs.na volno, když zavolám přijde, akorát jak je nemotorný, prostě neohrabané štěndo, občas ji venku nechtěně strčí či do ní šťouchne, tak snad to nebere jakože ji vystrkává..opravdu nevím.. nic se nezměnilo, jen dáváme lásku i druhému..nevím, dám tomu ještě čas..ted nam pije alespon vývar s vodou, takže dokud pije nechám ji čas na srovnání..a když bychom zašli k jinému vet.a řeknu že krevní testy byly ok, co s ní udělá jiného?

To jste myslel/a vážně?
Máte fenku, podle doktora jí nic není, ale Vy si myslíte, že je, tak ji nacpete antidepresivama? A na jak dlouho? Na věky?
Pokud máte dojem, že opravdu "žárlí", stanovte si čas jenom pro Vás a pro fenku. Věnujte se jí a štěně třeba odložte do pelíšku (i štěně se musí učit) nebo ho nechte doma a jděte s fenkou ven. Není dobré mít štěně naučené na to, že vše a vždy bude dělat jen v přítomnosti fenky. Štěně by mělo být časem "samostatná fungující jednotka", žijící ve smečce a v pohodě s fenkou.
Udělejte cokoli, jen necpěte fenku antidepresivama - ať mají jakékoli složení.

14.12.2015 19:49
wejka

XXX.XXX.57.129

Antidepresiva byla návrh našeho veta tak jsem se chtěla zeptat, zda nemá někdo nějaké zkušenosti.s fenkou chodím sama na delší procházky, a neumím si představit, že si budu s fenkou hrát a štěně bude smutně ležet v pelechu a zírat, to se na mě nezlobte.nebo ho mám zavřít vedle do místnosti?fenka se lepší, už není taková 'nasratá'takže si myslím, že je to na dobré cestě.
je to furt štěně a lidem až tak nevěří(máme ho z útulku, nikdo neví zda byl týrán nebo už jako mimino vyhozený na ulici, takže k lidem zezačátku neměl vůbec důvěru, za měsíc jsme se dopracovali k tomu, udělat z něj veselé mazlící štěně)takže pochopte, že na fenku, se velmi uvázal.

14.12.2015 19:56
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

wejka napsal(a):
Antidepresiva byla návrh našeho veta tak jsem se chtěla zeptat, zda nemá někdo nějaké zkušenosti.s fenkou chodím sama na delší procházky, a neumím si představit, že si budu s fenkou hrát a štěně bude smutně ležet v pelechu a zírat, to se na mě nezlobte.nebo ho mám zavřít vedle do místnosti?fenka se lepší, už není taková 'nasratá'takže si myslím, že je to na dobré cestě.
je to furt štěně a lidem až tak nevěří(máme ho z útulku, nikdo neví zda byl týrán nebo už jako mimino vyhozený na ulici, takže k lidem zezačátku neměl vůbec důvěru, za měsíc jsme se dopracovali k tomu, udělat z něj veselé mazlící štěně)takže pochopte, že na fenku, se velmi uvázal.

Nezlobím se na Vás. Je to Vaše věc a Vaši psi. Dle mého názoru očividně upřednostňujete štěně a proto je fenka dle Vašich slov "nasrata" a tak byste ji nacpali antidepresivama, aby byl klid.

14.12.2015 20:01
wejka

XXX.XXX.57.129

Z čeho tak usuzujete?já svoji fenku miluju a udělala bych pro ni vše, jen aby ji bylo s námi dobře.

15.12.2015 07:58
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

Myslím, že nejdůležitější i pro budoucí vztah obou psů je, aby jste je do hry zapojovala oba, společně(snad to i děláte) Když fenka zjistí, že se štěndem bude zábava, bude ráda, že ho má. Máte dvě ruce a dva psy...to je jednoduché. Do každé ruky ručníček a taháme sééé. my máme zahradu, takže dobrá hra byla, že přítel psy na chvilku podržel doma a panička se jim v zahradě schovala...po vypuštění psiska spolu lítala jak šílená a snažila se mne najít. Prostě učili se spolupracovat. Společné hry má zmáknuté Zrzavci, ale asi toho má před svátky moc, neukazuje se tu.

15.12.2015 08:28
Lexaurin

XXX.XXX.0.0

Z mé zkušenosti, když do smečky přibylo čerstvé štěně a psiska žárlila- aktivity společné, a INDIVIDUÁLNÍ. Jednak štěně je potřeba navázat na pánečka, ne na druhého psa, tedy solo cvičit štěně, a solo podnikat se starším to, na co byl zvyklý a pak aktivity společné, pro upevnění jejich vztahu.

15.12.2015 16:16
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Lexaurin napsal(a):
Z mé zkušenosti, když do smečky přibylo čerstvé štěně a psiska žárlila- aktivity společné, a INDIVIDUÁLNÍ. Jednak štěně je potřeba navázat na pánečka, ne na druhého psa, tedy solo cvičit štěně, a solo podnikat se starším to, na co byl zvyklý a pak aktivity společné, pro upevnění jejich vztahu.

Přesně tak jsem to myslela. Štěně se musí naučit být "samostatné" i bez staršího psa a starší pes si chce taky někdy užít svých pár minut s páníčkem. Starší pes je zvyklý být sám, ale štěně je nutné to učit, protože přijde do smečky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík